21

сдф

преди 2 години

До АнонименДив комплексар, дано в следващия ти живот да се родиш жена.

20

Богомил

преди 5 години

До Скрита историяИ къде е била тази "древна Гърция" преди 12000 години? Гърците идват от Етиопия и започват да се заселват по островите в Тракийско/днес Егейско/ море преди около 3500-3600 години след обезлюдяването им вследствие на гигантското изригване на вулкана край о-в Санторини. Преди това населението там е било тракийско/микенската цивилизация/. В продължение на 800 години те смесвайки се с траките и живеейки до тях усвояват достиженията на тракийската цивилизация.

19

Карлуково

преди 5 години

До Скрита история.....лекар-рецепта-редовно приемане на лекарствата...това е твоето спасение

18

Некъф

преди 5 години

Защо не се пише в прав текст как се продават деца на по 11-12 години за жени на умерените брадясали терористи?! Исляма е религията на злото. Проповядва се педофилията, убийствата и безнаказаността.

17

Анонимен

преди 5 години

И такива хора идват в Европа!

16

Анонимен

преди 5 години

Уж зле, пък за 25-30 години са си удвоили населението. Излиза, че политиката им е правилна.

15

Анонимен

преди 5 години

До Коце кметаНе ги натискат за Истанбулската конвенция, защото не им пука за Мавритания. Идеята е да обработват нас, за да я натресат на нас.

14

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Днес пияндето Юнкер говори за съюз с Африка ...Сиреч малко са им маймуните, с които напълниха Европа.Още трябват !И хоп четем тук статийка за жените в Мавритания ...Леко-полеко започват да ни промиват мозъците за сближаване/съешаване/съвакупляване с черните африканци.

13

Анонимен

преди 5 години

Убеден съм, че новините щяха да звучат значително по-сериозно, ако списващите не бяха тотални ***. Трябва или да наемете различни хора за новините от света и светската хроника, или да закриете бизнеса си.

12

Анонимен

преди 5 години

Спасенито ще дойде от католически свещеник!Само те обичат децата ИСТИНСКИ !

11

Коце кмета

преди 5 години

Абе тия що не ги натискат да приемат Истанбулската конвенция? Нали била за правата на жените? Май не е баш за това...

10

Наблюдател

преди 5 години

Паднем ли под законите на Шериата, същото ще стане в Европа. Лошото е, че налите правителства искат точно това и правят всичко възможно това да стане по-скоро.

9

Скрита история

преди 5 години

Територията на Атлантида (днешна Мавритания) е била залята от чудовищно цунами. После климата се е променил към по топъл и пясъците постепенно са погълнали тази огромна територия която сега е 99% пустиня със население едва 5 мил.Част от съхраненото знание на атлантите е пренесено във александрийската билиотека която е била опожарена. Друг интересен факт е че ранната египетска цивилизация всъщност е основана от отцелели атланти. Вероятно пирамидите също са построени от тях!

8

произход на видовете

преди 5 години

всеки народ има право да се намира на точната точка в своята еволюция!

7

Скрита история

преди 5 години

На територията на днешна Мавритания преди около 12 900 г. се е намирала цивилизацията на Атлантите. Те са били БЕЛИ и високи хора. След чудовищен катаклизъм земетресени и цунами, тяхната империя е разрушена за буквално за един ден.За времето си те са били супер развити техноогично и на практика цялата съвременна европейска цивилизация произхожда от там. След рарушението на Атлантида една малка част от оцелелите запазват част от знанията и и ги пренасят във Египет и древна Гърция

6

1488

преди 5 години

Тежката Съдба на децата във Ватикана: Насилени и забравени от Бога!

5

Анонимен

преди 5 години

Призовавам всички български феминистки екстремно за де изнасят за Мвритания! Тм съществуването им има някакъв смисъл. В България наличието на феминистки е чисто социопатична и престъпна активност!

4

Анонимен

преди 5 години

Ето! Сега е момента богатите мюсюлмансйи страни от Персийския Залив да помогнат на своите "братя и сестри" и да покажат на света колко са великодушни.За начало 2000$ социални помощи и безплатно социално жилище.Европейците вече се измориха да слушат истории от преди 1000 години за кръстоносни походи и да им бъдат налагани чужди комплекси.И тези в европарламента на комисионна от чужди правителства вече се умориха и губят подкрепа.Нека братята им мюсюлмани им помогнат да зажиеят съвременен живот.

3

Бай Иван

преди 5 години

Но пък либералните мулти култита искат такава *** да идва тук и да ги третираме като равни ,какво не му харесвате на ЕС ;) ???

2

х

преди 5 години

ако знаете колко дълбоко се вълнувам от това което става в Мавритания ..... направо не мога да спя !между другото - каде се намира тази "шит хол", както се изразява Тръмп, държава -Мавритания ?