31

Божигол

преди 5 години

ехх тез врачанки какво ги чака...ехх коте котее...айде бе коте!

30

The little Perukian

преди 5 години

Баджо , не ти ли писна да се излагаш ? Аз барем сложих ръкавиците на пирона и отдадох на кръчмарски бизнес

29

Стамат

преди 5 години

До Трандафор БосевЕ той сам си е казал: "Сигурно ще помогна на момчетата до зимата Ботев да вземе максимален брой точки."Та, по-голям *** от Божинката няма !

28

Анонимен

преди 5 години

До зимата в Ботев Враца, след това в Интер Пазарджик.

27

Анонимен

преди 5 години

Щом дава такива смотани обеснения като 7 годишен, е ясно че го е срам.От Ювентус и Ман Сити, та чак то Ботев. Може би сега ще има стимул.

26

Bat Petko

преди 5 години

Не знам дали това момче само си вярва. Идва тука, защото никъде не го искат. Тъй или иначе през последните години той предпочиташе да си играе с разни какички, а не на футболния терен. Е, да му е честито

25

Трандафор Босев

преди 5 години

Няма такъв ***!!! Няма! Не съм виждал по-глупав и мързелив "футболист". И от Враца ще го изгонят! Давам му до Нова година!

24

Анонимен

преди 5 години

Ако не друго, поне се забавляваме с ваРелката.

23

VB84

преди 5 години

АЗ ПАК КАЗВАМ

22

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам да се направи отбор на някогашни футболни бг поп фолк легенди : Ники Михайлов , Бербатов ,Благо Георгиев ,Валери Божинов и други звезди светили нощно време!

21

Анонимен

преди 5 години

Какво можеш бе? Да се излагаш публично и да не ти пука..... друго какво можеш?

20

Някой си там

преди 5 години

Абе няма ли да напишете някой положителен коментар. Кво да кажа, аз се кефя, още 1000 души разбраха, че Враца има отбор.

19

Пената от Мировяне

преди 5 години

До аномименОт него може да не става,ама ти си полуграмотен ! Името не можеш да си напишеш !!! Не се пише аноМимен ,брато ! аноНимен е...

18

Кац

преди 5 години

Във Враца може гарга да не каца, ама Божи долетя и кючека завъртя!

17

Анонимен

преди 5 години

Ами като не става за нищо и не го вземат никъде другаде и Враца ще му се стори Ню-Йорк!!!-)))))Жалко..., в началото на футболната си кариера Божинов показа талант, но както мнозина други и той не можа да се справи с бремето на славата и парите, и кариерата му тръгна надолу, та чак до Враца - българския Ню-Йорк!

16

Анонимен

преди 5 години

Винаги е бил "силен" в изказванията си😀.Достоен наследник на Пената.Единственото му постижение е че взема заплата без да играе.

15

аномимен

преди 5 години

От тоя нищо не става!

14

Шопо

преди 5 години

Оставете момчето на мира !!! Ангелов го е отгледал от малък и има голяма заслуга за развитието му като футболист !!! Нека поиграе за отбора му !!! А и каква е разликата между ,,Ботев,, Враца и ,,Левски,, София ??? Никаква...

13

New Vratca City

преди 5 години

Град Враца винаги е бил най-подготвен за геройства.Ботев е смятал,че Врачански революционен окръг е готов да го посрещне.Бай Тодор смятал,че един от Роман иска да го убие.Същия Бай наказал врачани с безводие,а Демокрацията ги оставила без поминък(при 10 големи предприятия).Демократите смятали,че това е вечен червен бастион.Бой Бор смятал, двама от новите му министри да са бивши управници на Враца.Валери смятал да помага.Неверни сметки!Истината е:Враца е най-красивия град в света!...

12

Божучи Кретена

преди 5 години

променил бил