22

Анонимен

преди 5 години

Мнозина си мислят за Меркел,Макрон и т.н,като за европейци,"допуснали грешки",но нека поразсъждават за тях,като за кравароционистки агенти,нямащи нищо общо с "Европа",подставени по точно определен план,за разрушаване на същата и тогава да помислят,какво реално се "случва" с държавите от ЕС и че това не е "случване",а строго изпълняван план!

21

Анонимен

преди 5 години

ЕС е икономически съюз. Така че...може просто да си дрънкате. Англия им шоказва какво е

20

гост

преди 5 години

До Анонимен - Аз му давам до 2025 година, когато ще се разпадне окончателно.

19

сс

преди 5 години

В 21 век да се разхождаш в ЕС без паспорт е престъпление!!! Меркел е за разстрел ,тя е виновна да ежедневните престъпления на талибатите!!!

18

Мда

преди 5 години

Ако съм вярвал,че Евросъюза може да изпадне до такова жалко положение!И то заради собствените си грешки.

17

Ха-ха

преди 5 години

Тия са големи майтапчии,хеле ишиасовия....

16

ЕС

преди 5 години

Баси лицемерието!То бива фалш и демагогия,ама тия бият и комунистите!На времето Велко Верин по Свободна Европа казваше,че там са само алчни бакали и сметкаджии,ама кой да го слуша!?

15

Анонимен

преди 5 години

На ЕС му давам максимум 5 години живот, не повече!!!

14

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера с какво право Меркел взима решенията в ЕС? Нито е председтел на ЕП към ЕС, нито е председате на ЕК, нито е еврокомисар, а е един обикновен канцер. Ако си мерим парите ТРъмп има повече пари от нея.

13

Анонимен

преди 5 години

на ЕС му дувам 10-12 години живот.то ние в който и съюз да сме влезли се разпада - Византия, Османската империя, СССР...

12

Анонимен

преди 5 години

Идеите на УГо булман ако се осъществят ще работят за нас. това означава още пари за България, един нов план Маршал за Балканите. Другото което се очертава - спиране на евпроектите и ще живеем от заеми ставаме втора Гърция

11

Анонимен

преди 5 години

Санкции от ЕК и европарламента! Да им се отнеме и на двамата правото на глас, както на Орбан!

10

Анонимен

преди 5 години

Меркел го е почерпила с изискана отлежала пиячка и Юнкер я оставил да си прави каквото иска. :) Затриха ни хубавата Европа и я напълниха с безмозъчни ***....

9

Анонимен

преди 5 години

До JasТе нашите евродепутати са просто статисти на заплата там и само козируват и изпълняват най - вече заповедите на Меркел и Юнкер.

8

Jas

преди 5 години

БГ европейските депутати не са взели участие в дискусията, защото не са били сигурни на коя страна повече духa вятъра:-)

7

Анонимен

преди 5 години

Ах, колко хубави са новите дрехи на царя! Каква чудесна мантия! Как хубаво му стои!Никой не искаше да каже, че не вижда нищо, защото никой не искаше да мине за глупец или за некадърник. Нито едно царско облекло не бе извиквало досега толкова голям възторг. Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол! извика изведнъж едно дете.

6

Шопо

преди 5 години

Е па да спре,ама не му остава време от пиенье...

5

Анонимен

преди 5 години

Взеха да се карат кой е виновен, Юнкер и Меркел *** в едно гърне пък и Юнкер рядко е трезвен. ЕС е едно голямо недоразумение след разпaда на СССP това е вторатa голяма грешка свързването на Изтока и Зпада това са два различни свята.

4

Българина

преди 5 години

Чакай малко, значи всички признаха ме меркел нас ра европа дори и тя си призна, но последствия няма???? Но иначе същите тия изм е кяри неземни лицемери ще отнемат гласа на Унгария! Що, шото им истината им бърка в джендърския г ъ з.дайте да отнемем гласа на германия викам аз, и то минимум това! Заради германия и меркел умряха стотици хора в европа. До кога на германия ще й се разминава?

3

месара

преди 5 години

ти да видиш! ама тоя еп до сега не знаеше ли това, или почват да губят позиции, та чак сега се активизират?