10

Reziltat

преди 5 години

Chudesno....i po edin jandarmerist do vseki bg roditel ot bg betonni panelnk kletki - da raboti seki den za bg minimal zaplata i da si plasta 20 procenta dedese ot bg minimal zaplata na teroristite bg darjavni centralni administratori, ta da odat na spa rahat i po svetovni razhodki tu tuk tu tam...dokato im mine mandata...pod zlatnata koronka s plusovete...

9

Пламен Василев

преди 5 години

Защо през, Комунизма нямаше полицаи ,до учениците, бяхме весели щастливи, всички носехме цветя, за учителите. А сега нали всичко е наред спокойно е. Защо полицията ще охранява учениците? От кого ще ги охранява полицията????

8

Иван

преди 5 години

Аз мисля, че няма контрол на пътното движение у нас! Просто никакъв! Велика идея е един ден да си пазим децата в УЧИЛИЩЕ, и един ден МВР да "контролира" разпространението на наркотици около училищата. Но нека погледнем реално-колко са жертвите в училищата увредени или починали от наркотици и колко деца са станали жертва на МПС по улиците или катастрофи когато са били в автомобил с родителите си? Добре ще бъде ако реално се анализират опасностите и да не се правят ПИАР акции, които са глупави

7

Анонимен

преди 5 години

Че то всяко 10то дете е или на полцай или на военен. Много ясно че в първия учебен ден ще има поне по 20 цивилни полицая във всяко училище.

6

House M.D.

преди 5 години

Първи учебен ден - роднина, милиционер, роднина, милиционер...Втори учебен ден - пласьор, ученик, пласьор, ученик...

5

до 14

преди 5 години

Различното е само това, че на предният ден 16-ти е големият митинг за игновнането на крадците ГЕРБ от властта и връщането на Дъжражавата на хората.Друго различно няма.

4

Анонимен

преди 5 години

С какво началото на тази учебна година е по- различно от началото на предишни учебни години, че ще внедряват цивилни и униформени полицаи?Който разпространява наркотици, си го прави и през ваканциите.Някаква паника се създава, неясно с каква цел.

3

Анонимен

преди 5 години

Това е само пледтекст, Тиквитет да внедрят цивилни ченгета сред народа.Страх ги е че отново ще бъдат изритани от властта.

2

Демократ

преди 5 години

Нормално е при демокрацията и еврпатлантизма полицаи да пазят децата.

1

Червеното око

преди 5 години

Ами те полицията създават престъпността за да може да репресират, тормозят и изнудват хората административно и чрез други начини и механизми. Те създават агресията навсякъде. Аз съм видял гора от полицаи какво представляват и ми е ясно що за опасни хора са. Те са слуги на злото заедно със престъпността в комбина.