79

Анонимен

преди 5 месеца

Изложи се с това двойно гражданство. И кой знае каква баракуда караш... ама БМВ да е. Селяните сте така.

78

Васил

преди 5 месеца

Истинските виновници са полицаите и съда. Шофьорът - убиец е бил два пъти задържан да кара без книжка. Ако наказанието бе тежко и неминуемо - щеше да се вразуми. Но явно му се е разминало и той дори е карал агресивно - не като човек който се спотайва да не го хванат без книжка. Сега ние ще трябва да го хрантутим в затвора, а балетиста е курбан на разпасаната ни държава. Ако за малки прегрешения има строги и неизбежни наказания - големите нарушения ще намалеят.

77

Кольо

преди 5 месеца

Да лежи в затвора, за убийство. Нищо не го извинява. 10 години е наказанието в европейските страни. Докога българските закони ще толерират убийците на пътя? И другите безотговорни шофьори ще се замислят, когато карат в населено място. И ще спират на пешеходна пътека.

76

Анонимен

преди 5 месеца

Ако се е сетил в същия момент да обяви колата за крадена, оттърва кожата. В най-лошия случай - условна, лоялност за лоялност.

75

Анонимен

преди 5 месеца

максудианец ли е шофьорът?

74

Бай Иван

преди 5 месеца

Може да е без книжка и да е джигит ,но BMW то му е 1.8 и ГО му е малка.....А аз с мерседес 124 2,5 д и без нито едно нарушение в последните 20 години трябва да плащам по голяма ГО от него защото вуздуха от моя двигател от горе кога ходи буталото до долу е по голям от на джигита!!
Урааааа...само чанч за Бай Иван!

73

Анонимен

преди 5 месеца

До №65:По времето на Т.Живков нямаше тоалетна хартия,но имаше кренвирши от месо,а сега има тоалетна хартия и ядеш кренвирши натъпкани с нея.Да ти е "сладко",малоумниче на батко!

72

До 74

преди 5 месеца

Ако имаш български и германски паспорт, единият със сигурност си си го рисувал сам, предполагам германския. Ти си най-обикновен БГ ратай.

71

Анонимен

преди 5 месеца

До Цинк

Брато не си хаби нервите с тези мизерници. Аз като отида в кенефа наречен българия се отвращавам от просяците там но имайкисе за голяма работа. Те си нямат идея че турците живеят в Германия като лордове. Защото са глупаци и мното зле инфорвирани. Оставиги да жадуват за една вафла. Те само това заслужават

70

Анонимен 1

преди 5 месеца

Какво става в тази държава? Къде дреме полицията и държавата?!?! Не стига, че сме най-застаряващата нация в Европа, а имаме и повече избити по пътищата отколкото в Балканската война! Скоро наистина ще останат само роми по нашите земи!
Трябва да се върне трудово-поправителният дом и такива като този 25-годишен престъпник да бъдат тикнати там, защото са само в ущърб на държава. Докато законът не започне да удря през ръцете ВСЕКИ, независимо кой е и кого познава, ще гаснем бързо като свещи!!

69

Шофьор

преди 5 месеца

кажете как ГЕРБ ще дава 12 лв МЕСЕЧНО по 7 милиона души на ЧАСТНИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ за здравно задължително застраховане а ЗАЩО не отиват в НЗОК ???

68

Анонимен

преди 5 месеца

то щото е много трудно напускане на местопроизшествието (освен ако не се отиде директно в болницата) да се направи утежняващо вината обстоятелство, а присъдата да се увеличи с 1/2. Ха да видим ще се бяга ли?

67

Анонимен

преди 5 месеца

Шофьортъ е бил от ГЕРБ, тъй като е по-млад.
Жертвата е бил от БСП в предпенсионна възраст. Балестистите ги пенсионират на 40 години.
Жалко не са му достигнали само няколко месеца.

66

Дивия изток

преди 5 месеца

Директорът на ОДМВР в града обясни, че на водача е взета проба за алкохол и наркотици, като резултатите все още не са ясни.

Човекът нямал книжка, пък и резултатите от тестовете вече няколко дни не са ясни...


И това го коментира някакъв началник в полицията... С тия думи в нормални държави се самоуволняваш. Тука се приема за оправдание :)

65

Анонимен

преди 5 месеца

Нормалните хора не карат БМВ.

64

Газ до дупка...

преди 5 месеца

....не разбрах, изтрихте ми коментара, защото нарекох шофьора и скупчината около него пикльо или защото е истина? Мнението на хората не може да изтриете, независимо кой келешав син защитавате!!! Пак ще го напиша....

63

Иван

преди 5 месеца

Заради такива тъпи заглавия ще спра да чета този сайт! Имайте уважение към езика, господа!!!

62

Анонимен

преди 5 месеца

По време на комунистическия диктатор Тодор Живков немахме тоалетна хартия и банани, но днеска сме в ЕС и имаме тоалетна хартия и банани и можеме да ходиме в Германия да работиме в завода и да караме БМВ-та на по 15 години.

61

Анонимен

преди 5 месеца

все едно съдебната система няма да отсъди адекватно. Човек без книжка и каращ кола е нещо като маймунa държаща ръчна граната, като луд с картечница и т.н. Сбъркана работа.
Язък за умрелия.

60

гого

преди 5 месеца

как пък го съчинихте заглавието