79

Анонимен

преди 10 месеца

Изложи се с това двойно гражданство. И кой знае каква баракуда караш... ама БМВ да е. Селяните сте така.

78

Васил

преди 10 месеца

Истинските виновници са полицаите и съда. Шофьорът - убиец е бил два пъти задържан да кара без книжка. Ако наказанието бе тежко и неминуемо - щеше да се вразуми. Но явно му се е разминало и той дори е карал агресивно - не като човек който се спотайва да не го хванат без книжка. Сега ние ще трябва да го хрантутим в затвора, а балетиста е курбан на разпасаната ни държава. Ако за малки прегрешения има строги и неизбежни наказания - големите нарушения ще намалеят.

77

Кольо

преди 10 месеца

Да лежи в затвора, за убийство. Нищо не го извинява. 10 години е наказанието в европейските страни. Докога българските закони ще толерират убийците на пътя? И другите безотговорни шофьори ще се замислят, когато карат в населено място. И ще спират на пешеходна пътека.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Ако се е сетил в същия момент да обяви колата за крадена, оттърва кожата. В най-лошия случай - условна, лоялност за лоялност.

75

Анонимен

преди 10 месеца

максудианец ли е шофьорът?

74

Бай Иван

преди 10 месеца

Може да е без книжка и да е джигит ,но BMW то му е 1.8 и ГО му е малка.....А аз с мерседес 124 2,5 д и без нито едно нарушение в последните 20 години трябва да плащам по голяма ГО от него защото вуздуха от моя двигател от горе кога ходи буталото до долу е по голям от на джигита!!
Урааааа...само чанч за Бай Иван!

73

Анонимен

преди 10 месеца

До №65:По времето на Т.Живков нямаше тоалетна хартия,но имаше кренвирши от месо,а сега има тоалетна хартия и ядеш кренвирши натъпкани с нея.Да ти е "сладко",малоумниче на батко!

72

До 74

преди 10 месеца

Ако имаш български и германски паспорт, единият със сигурност си си го рисувал сам, предполагам германския. Ти си най-обикновен БГ ратай.

71

Анонимен

преди 10 месеца

До Цинк

Брато не си хаби нервите с тези мизерници. Аз като отида в кенефа наречен българия се отвращавам от просяците там но имайкисе за голяма работа. Те си нямат идея че турците живеят в Германия като лордове. Защото са глупаци и мното зле инфорвирани. Оставиги да жадуват за една вафла. Те само това заслужават

70

Анонимен 1

преди 10 месеца

Какво става в тази държава? Къде дреме полицията и държавата?!?! Не стига, че сме най-застаряващата нация в Европа, а имаме и повече избити по пътищата отколкото в Балканската война! Скоро наистина ще останат само роми по нашите земи!
Трябва да се върне трудово-поправителният дом и такива като този 25-годишен престъпник да бъдат тикнати там, защото са само в ущърб на държава. Докато законът не започне да удря през ръцете ВСЕКИ, независимо кой е и кого познава, ще гаснем бързо като свещи!!

69

Шофьор

преди 10 месеца

кажете как ГЕРБ ще дава 12 лв МЕСЕЧНО по 7 милиона души на ЧАСТНИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ КОМПАНИИ за здравно задължително застраховане а ЗАЩО не отиват в НЗОК ???

68

Анонимен

преди 10 месеца

то щото е много трудно напускане на местопроизшествието (освен ако не се отиде директно в болницата) да се направи утежняващо вината обстоятелство, а присъдата да се увеличи с 1/2. Ха да видим ще се бяга ли?

67

Анонимен

преди 10 месеца

Шофьортъ е бил от ГЕРБ, тъй като е по-млад.
Жертвата е бил от БСП в предпенсионна възраст. Балестистите ги пенсионират на 40 години.
Жалко не са му достигнали само няколко месеца.

66

Дивия изток

преди 10 месеца

Директорът на ОДМВР в града обясни, че на водача е взета проба за алкохол и наркотици, като резултатите все още не са ясни.

Човекът нямал книжка, пък и резултатите от тестовете вече няколко дни не са ясни...


И това го коментира някакъв началник в полицията... С тия думи в нормални държави се самоуволняваш. Тука се приема за оправдание :)

65

Анонимен

преди 10 месеца

Нормалните хора не карат БМВ.

64

Газ до дупка...

преди 10 месеца

....не разбрах, изтрихте ми коментара, защото нарекох шофьора и скупчината около него пикльо или защото е истина? Мнението на хората не може да изтриете, независимо кой келешав син защитавате!!! Пак ще го напиша....

63

Иван

преди 10 месеца

Заради такива тъпи заглавия ще спра да чета този сайт! Имайте уважение към езика, господа!!!

62

Анонимен

преди 10 месеца

По време на комунистическия диктатор Тодор Живков немахме тоалетна хартия и банани, но днеска сме в ЕС и имаме тоалетна хартия и банани и можеме да ходиме в Германия да работиме в завода и да караме БМВ-та на по 15 години.

61

Анонимен

преди 10 месеца

все едно съдебната система няма да отсъди адекватно. Човек без книжка и каращ кола е нещо като маймунa държаща ръчна граната, като луд с картечница и т.н. Сбъркана работа.
Язък за умрелия.

60

гого

преди 10 месеца

как пък го съчинихте заглавието