119

Анонимен

преди 9 месеца

на 24 години и кара бмв, скапана държава, смърт за смърт, защо не напишете името на убиеца, укривате убийци.

118

Анонимен

преди 9 месеца

В Килиманджария справедливост НЯМА! Скапана помийна територия!

117

Едо

преди 9 месеца

Dnes.bg, ВИЕ НЕ МИ УВАЖАВАТЕ КОМЕНТАРИТЕ. ВИЕ НОСИТЕ ОГРОМНА МОРАЛНА И НРАВСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ СЪС СВОЯТА ПРЕЗРЯНА ПАНИКА ОТ ДОБРИТЕ И СМИСЛЕНИ КОМЕНТАРИ, КОИТО ИМАТ ЗА ИСКОННА ЦЕЛ ИЗДИГАНЕТО НА ДУХОВНИЯ УРОВЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС, ПРЯКО ЗАСТРАШЕН ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ. ОБВИНЯВАМ ВИ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА В ГРУБО ПОСЕГАТЕЛСТВО ВЪРХУ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО. ПРОКЛИНАМ ВИ, ДА ВИ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО ЕЛЕМИНИРАНЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ.НИКАКВА ПРОШКА ЗА ВАС, НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ!

116

Българин

преди 9 месеца

Е вече успя,два пъти хващан без книжка ,и нищо ,е сега вече уби човек,от третия опит успял,сега в затвора зсключен и ключа в морето.

115

Анонимен

преди 9 месеца

Името не е важно.БМВ-то е важно.Не разбра ли?

114

Кико

преди 9 месеца

Дайте му името бееее ! От какво ви е страх ???

113

Само питам

преди 9 месеца

Без книжка, но лети и убива - 20 часа се укрива! Що е то?

112

Анонимен

преди 9 месеца

Варненци няма ли тука, да напишат КОЙ е убиецът?

111

Анонимен

преди 9 месеца

И КОЙ е УБИЕЦЪТ бе?

ЗАЩО не му напишете ИМЕНАТА, да не е следствена ТАЙНА?
Или щото е местна МУТРА, начальниците стършинки НЕ РАЗРЕШАВАТ?

110

Анонимен

преди 9 месеца

В UK Книжката имаш 6 точки първите 2 год. После - 12 т. За една изтъркана гума вземат 3 т. Връщат ти ги след 3 години! Ако гумите са две - оставаш без книжка, застрахователите ти го набиват на два ката и наново плащаш за шофьорски курс... Наскоро започнаха очни тестове. На пътя. Показват ти табела на 20 м., ако не може да я прочетеш, книжката ти я отнемат. На място... Този, тук в Англия нямаше да излезе от затвора.. А колко пари щеше да плати, майко мила....

109

Що за газене

преди 9 месеца

Само БМВ може да направи така с фатален край. Тази марка трябва да махнат от пазара за коли. Много хора си отидоха от бмвта. Видиш ли БМВ от километри се пази или бягай настрани крий се зад дърво дирек бягай!!! Чувал съм как бмвта хвърчат във въздуха и се блъскат и влизат направо в магазините. Стоката е смазана от бмвто. Хората са притиснати от касата + бмвто затиснало касата. Що за газене е това?

108

Анонимен

преди 9 месеца

Най-вероятно убитият 20 години всеки месец е отглеждал убиецът си със социалните си осигуровки...

107

Българин

преди 9 месеца

Да бъде публично изгорен жив във собствената му кола!!!!!!

106

Анонимен

преди 9 месеца

Какво хубаво момче и сега го няма заради един комплексиран *** ... оловото е единственото справедливо наказание в такива случаи.

105

к

преди 9 месеца

полицията го е арестува многократно този "ром" обаче винаги е бил пускан - сигурно Хелзинския Комитет за го защищавали срещу "несправедливото" арестуване

толерастията е най-гнисното нещо което съм виждал в живота си !!!

в Париж за да се качим на Айфеловата кула мен и жена ми ни ребъркаха, както и всички останали туристи, но не и кадъните с фереджетата - те са над закона разбира се, точно като този "ром" !!!!

104

XX

преди 9 месеца

Сигурно е бил е пиян и под въздействие на наркотици ! Скрил се за 20 часа за да отмине действието им ! Така вече присъдата ще бъде по малка ! Пропускк в закона ! А законотворците в НС взимат огромни заплати - изплащани от нас !

103

к

преди 9 месеца

крайно време е да се върне смъртното наказание и е крайно време "ромите" да бъдат лишени от привилегите си !!!

102

жалко за момчето

преди 9 месеца

Проблемът е , че на българският народ никога не му писна, няма и да му писне. Топки нямаме, самовлюбени сме, не ни интересува какво става с другите докато лошото не дойде у нас, и тихомълком се изнизваме през терминал 2 в очакване на новите си паспорти. Хакайте ми минуси, ама ако не сме такива кажете, как позволихме шепа одипломени простаци да съсипят цяла държава, да ни крадат шуробаджанаци и суджуци, бенчовци и ветковци. Да ни представляват Цецовци и подобните им 30 години догодина...80%..

101

страната на чудесата

преди 9 месеца

Книжката не значи нищо другари и господа.
Преди няколко години си продадох старата кола. Отиваме при нотариуса да прехвърляме собствеността на колата, а купувачите не могат да си напишат имената.
Подписаха договора за покупко-продажба с "ченгел", но иначе имаше валидна шофьорска книжка.
Как е изкарал листовките при положение, че не може да чете???
Магия има някаква.

100

Redhorn

преди 9 месеца

Нямам думи !
Абсурдистан взе поредната жертва.
Познавах момчето.Беше колега от Варна.Свястно момче убито от комплексиран из*род който си е чесал балканските комплекси на улицата.
Но това което НАЙ-много ме шокира е факта,че въпросния убиец е не 1-ин,а 2-ва пъти спиран от полицията която е установявала,че кара без книжка.
И?
Написани са му 2-ва акта и дотам.
ТОВА ЛИ Е закона в абсурдистан?
Шофьора на БМВ-то е оръжието,но
УБИЕЦА Е чалгария и всички доказани
престъпници в парламента.