115

Анонимен

преди 5 години

на 24 години и кара бмв, скапана държава, смърт за смърт, защо не напишете името на убиеца, укривате убийци.

114

Анонимен

преди 5 години

В Килиманджария справедливост НЯМА! Скапана помийна територия!

113

Едо

преди 5 години

Dnes.bg, ВИЕ НЕ МИ УВАЖАВАТЕ КОМЕНТАРИТЕ. ВИЕ НОСИТЕ ОГРОМНА МОРАЛНА И НРАВСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ СЪС СВОЯТА ПРЕЗРЯНА ПАНИКА ОТ ДОБРИТЕ И СМИСЛЕНИ КОМЕНТАРИ, КОИТО ИМАТ ЗА ИСКОННА ЦЕЛ ИЗДИГАНЕТО НА ДУХОВНИЯ УРОВЕН НА БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС, ПРЯКО ЗАСТРАШЕН ОТ ИЗЧЕЗВАНЕ. ОБВИНЯВАМ ВИ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА В ГРУБО ПОСЕГАТЕЛСТВО ВЪРХУ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО. ПРОКЛИНАМ ВИ, ДА ВИ СЕ СЛУЧИ СЪЩОТО ЕЛЕМИНИРАНЕ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ.НИКАКВА ПРОШКА ЗА ВАС, НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ!

112

Българин

преди 5 години

Е вече успя,два пъти хващан без книжка ,и нищо ,е сега вече уби човек,от третия опит успял,сега в затвора зсключен и ключа в морето.

111

Анонимен

преди 5 години

Името не е важно.БМВ-то е важно.Не разбра ли?

110

Кико

преди 5 години

Дайте му името бееее ! От какво ви е страх ???

109

Само питам

преди 5 години

Без книжка, но лети и убива - 20 часа се укрива! Що е то?

108

Анонимен

преди 5 години

Варненци няма ли тука, да напишат КОЙ е убиецът?

107

Анонимен

преди 5 години

И КОЙ е УБИЕЦЪТ бе?ЗАЩО не му напишете ИМЕНАТА, да не е следствена ТАЙНА?Или щото е местна МУТРА, начальниците стършинки НЕ РАЗРЕШАВАТ?

106

Що за газене

преди 5 години

Само БМВ може да направи така с фатален край. Тази марка трябва да махнат от пазара за коли. Много хора си отидоха от бмвта. Видиш ли БМВ от километри се пази или бягай настрани крий се зад дърво дирек бягай!!! Чувал съм как бмвта хвърчат във въздуха и се блъскат и влизат направо в магазините. Стоката е смазана от бмвто. Хората са притиснати от касата + бмвто затиснало касата. Що за газене е това?

105

Анонимен

преди 5 години

Най-вероятно убитият 20 години всеки месец е отглеждал убиецът си със социалните си осигуровки...

104

Българин

преди 5 години

Да бъде публично изгорен жив във собствената му кола!!!!!!

103

Анонимен

преди 5 години

Какво хубаво момче и сега го няма заради един комплексиран *** ... оловото е единственото справедливо наказание в такива случаи.

102

к

преди 5 години

полицията го е арестува многократно този "ром" обаче винаги е бил пускан - сигурно Хелзинския Комитет за го защищавали срещу "несправедливото" арестуване толерастията е най-гнисното нещо което съм виждал в живота си !!!в Париж за да се качим на Айфеловата кула мен и жена ми ни ребъркаха, както и всички останали туристи, но не и кадъните с фереджетата - те са над закона разбира се, точно като този "ром" !!!!

101

XX

преди 5 години

Сигурно е бил е пиян и под въздействие на наркотици ! Скрил се за 20 часа за да отмине действието им ! Така вече присъдата ще бъде по малка ! Пропускк в закона ! А законотворците в НС взимат огромни заплати - изплащани от нас !

100

к

преди 5 години

крайно време е да се върне смъртното наказание и е крайно време "ромите" да бъдат лишени от привилегите си !!!

99

жалко за момчето

преди 5 години

Проблемът е , че на българският народ никога не му писна, няма и да му писне. Топки нямаме, самовлюбени сме, не ни интересува какво става с другите докато лошото не дойде у нас, и тихомълком се изнизваме през терминал 2 в очакване на новите си паспорти. Хакайте ми минуси, ама ако не сме такива кажете, как позволихме шепа одипломени простаци да съсипят цяла държава, да ни крадат шуробаджанаци и суджуци, бенчовци и ветковци. Да ни представляват Цецовци и подобните им 30 години догодина...80%..

98

страната на чудесата

преди 5 години

Книжката не значи нищо другари и господа. Преди няколко години си продадох старата кола. Отиваме при нотариуса да прехвърляме собствеността на колата, а купувачите не могат да си напишат имената. Подписаха договора за покупко-продажба с "ченгел", но иначе имаше валидна шофьорска книжка. Как е изкарал листовките при положение, че не може да чете???Магия има някаква.

97

Redhorn

преди 5 години

Нямам думи !Абсурдистан взе поредната жертва.Познавах момчето.Беше колега от Варна.Свястно момче убито от комплексиран из*род който си е чесал балканските комплекси на улицата.Но това което НАЙ-много ме шокира е факта,че въпросния убиец е не 1-ин,а 2-ва пъти спиран от полицията която е установявала,че кара без книжка.И?Написани са му 2-ва акта и дотам.ТОВА ЛИ Е закона в абсурдистан? Шофьора на БМВ-то е оръжието,но УБИЕЦА Е чалгария и всички доказанипрестъпници в парламента.

96

Анонимен

преди 5 години

Камера до камера на пътя ги оправят. Като за 5 дена получиш 5 000 във фишове, и като след месец ти вземат скапаната ламарина, а после и жилището, дали ще хвърчиш. Карат като луди защото им е позволено. В КАТ е проблемът, за нардо дето не се вразумява сам, трябва здрава дряновица