19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6"100 млн за стадион, какъв е тоя стадион бе?"ХАЙДУШКИ

18

Един

преди 5 години

Пак почна да обещава наляво и надясно. Готви се за избори. Самият той няма да се остави да изкара мандат до края, щото тогава няма да има извинение, че грам работа не е свършил. И те така.

17

Анонимен

преди 5 години

Обещаването не е като даването. А като знам кой е обещал........ по-скоро ще вземе от колкото да,даде

16

Анонимен

преди 5 години

Какъв е смисълът да се строй стадион за 100 милиона за максимум 30,000 в покрайнините на София, след като за същите пари може да се ремонтира стадион Пловдив, който е за 50,000? Но нали всички пари трябва да се крадат в шопландия...

15

Анонимен

преди 5 години

Стадионът е най- ненужното съоръжение. То е празно през 90% от времето. Дори един киносалон изкарва повече пари. Стадионите са винаги със силни спонсори, силни собственици, които имат от друг бизнес. Колкото и магазини да направиш , няма печалба. Смешна работа. Отделно, в момента Националния стадион е непокрит. Отделно , стотици хора са на хранилка в Националния стадион- политически назначения. Нямаме нужда.

14

Гробокопач

преди 5 години

Бохо е голем спортист - стадион за търчитопките, зала за волейбудалите, и накрая бонус и за върти-бухалките... т.е. за всичко онова,. което храни електората със Зрелища, когато Хлябът поскъпне. Спортът като държавна политика е част от механизмите за управление на тълпата, с която стихийната й сила се укротява, за да не прераства в бунтове срещу властта.

13

Burzum

преди 5 години

ОБЕЩАВАМ ,ДА ДОЖИВЕЯ ДО ПОГРЕБЕНИЕТО МУ...вече имам цел в живота!

12

мак

преди 5 години

И спортът е важен и има място в живота, но не смятам, че е редно да се наливат купища пари за нови бази, при положение, че се затварят болници да речем, а много от тях са в окаяно състояние, щото пари нЕма. бб иска да се перчи, колко дава, все едно ги вади от джоба си да и уйдисва на гнус..ата раева.

11

Анонимен

преди 5 години

Този човек не харчи ли нашите пари? Онзи ден стадион, днес база......

10

Българина

преди 5 години

Страната намаля с 3 млн а се строят нови спортни съоръжения, а нямаме успехи. Преди 1989 имаше успехи с по малко но поддържани съоръжения. Нужно е просто да се рвмонтират. Защо ни е нов стадион за каквото и са било! Ремонтирайте бе!

9

Анонимен

преди 5 години

А нови гимнастички ще направи ли! На базата на старите!

8

ТИВКОландия

преди 5 години

До Вечноа ти за какво си се загрижил бе герберастки ***?? кво само критикуваш хората, всеки си има право на мнение и не са хората ***, а май си тимнението на много хора е че Бойко е произлязла от БКП крадлива мутра на конци и имат право да го изразят

7

Крадеца от Банкя

преди 5 години

С народната пара Тиквата дава много тежки обещания

6

Вечно

преди 5 години

загрижените за нещо ***,***!!Я за пенсионерте се загрижили,я какво обещал Борисов,ама дали лъже,ама кой е той да обещава,ама народните пари,бла,бла,бла и т.н!Абе с една дума да се лае,да се джавка,да се мяука,а каква е действителността,ебас я!!Бегъл поглед и всичко е ясно!!Борисов е министър председател оторизиран от законите на държавата!!Прави това което е нужно и харчи пари,които му е позволено да харчи!Че някой го стяга чипика,да се такова,ку мъ ръзбиръйш!!

5

Анонимен

преди 5 години

100 млн за стадион, какъв е тоя стадион бе?

4

Анонимен

преди 5 години

Абе, тоя Боко Тиквин много ларж, бе. Развърза КЕСИЯТА С ОБЕЩАНИЯТА. Вчера обеща на волейболистите нов ФУТБОЛЕН стадион, днес на момичетата нова БАЗА за спортна гимнастика, утре ... абе, знае ли човек утре какво ще му хрумне.Ама, май ще е като във вица: "Като се обещава, дава ли се?"

3

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВиж сега, според Бойко пенсионерите са богати там не е нужно увеличение и за 3 мандата пенсиите бая се вдигнаха.А че инфлацията изяде увеличението - то не се брои, важното е че са вдигнати. Утре ще вдигнат тока,парното и всички стоки с увеличаването цената на газта - то пак не се брои.Важното е че доходите се вдигат и всички сме вързали и цъфнали и въпреки това пак си оставаме бедни и все така на дъното.

2

Анонимен

преди 5 години

Пари за спортни зали и стадиони има а за хората в нужда няма. Двойни стандарти прилагаме явно.

1

Анонимен

преди 5 години

а на пенсионерите 10 % кога..