10

Геополитик

преди 5 години

Интересното е че ЕС не успява да се ориентира добре в обстановката, поради липсата на реално обединение и в момента в който икономиката на ЕС зацикли, САЩ ще извлекат максимална полза за себе си. Като най-вероятно се очаква разпад на ЕС до 20г., което е в интерес на всички големи сили. Набирането на евтина работна ръка от бежанците се оказва един невероятен автогол. Не збарвяйте че Хитлер е дошъл на власт след напълно честни избори.

9

Геополитик

преди 5 години

Играта започната от Тръмп с митата е геополитическа и няма нищо общо с икономиката, въпреки че се представя за такава. Икономиката на САЩ се движи доста добре в последните години и сега е удобен момента да се натиснат местните геополитически играчи, чиито интереси не отговарят на американските. Русия отговори с най-големите военни учения в историята си в опит да привлече някои от слабите играчи. Очаквания от поне 10г. натиск върху Китай не дава резултат и търговската война е неизбежна.

8

Анонимен

преди 5 години

Малии, тоя щом ексон мобайл го хванаха на рогите значи е пътник много скоро. Тромпетов полага всички усилия да е срещу всички, дори и срещу своите. ***!

7

Mi6osp

преди 5 години

След въвеждането на митата за китайските стоки САЩ има рекорден дефицит в търговията с Китай.

6

Анонимен

преди 5 години

Абе като наложиха санкции на Русия и европейските фирми,че и американските губят десетки милиарди евро,защото Русия е използвана като пазар,тя не изнася,само внася.Тогава мълчаха,само Меркел се опита да защити интересите на ЕС.

5

До 5

преди 5 години

САЩ ще усетят резултата от политиката на Тръмп след 3-4години. Подема в икономиката на САЩ е от администрацията на Обама.

4

Анонимен

преди 5 години

Да ама митата работят . Безработицата е ниска , цените не скачат въпреки воя на глобалистите.

3

Анонимен

преди 5 години

Като пипа задграничното производство на Епъл без да мисли...

2

Додо

преди 5 години

Глобалистите и Дийп Стейт газ пикaят! MAGA2020

1

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е пудел на Путин и съвсем скоро ще бъде отстранен от власт.