12

Здравейте

преди 5 години

Кажете как крадеф и боко ще откраднат 100 милиона евро за нов стадион на ритни топковците, две измислени победи и стадион в София защото другаде не е България

11

Анонимен

преди 5 години

Какво ни занимавате с милионите на тия? Така или иначе няма да ги осъдите. Милионер осъден няма.Научени сте да вкарвате в затвора хора за дребни прояви, да им приписвате неизвършени от тях престъпления, за да отчитате разкриваемост и до там.В затвора отива някой откраднал шоколад от верига или блуза от МОЛ-а. Милионерите и бизнесмените са ваши хора, недосегаеми. Тях ги оправдавате и им плащате обезщетения след Страсбург.

10

Анонимен

преди 5 години

Тия и в задните части да им бръкнат ще извадят банкноти.

9

Анонимен

преди 5 години

Тука под половин милион в куфарче няма, а куфарчетата са много... и ако вземат, че ги осъдят и лежат ефективно, аз лично ще отида да поздравя сърдечно съдиите на всички инстанции и прокурорите.Но силно ме съмнява да се получи нещо.

8

Анонимен

преди 5 години

Трябват пари за адвокати, за гаранции. За спешни случаи си държат по 10-15 милиона кеш.

7

Анонимен

преди 5 години

Тогава предлагам групова амнезия, а Ветко и Маринела - орден Стара планина.

6

До Край

преди 5 години

Премиер или правителство не могат да арестуват никого, не е тяхна работа, а на Съдебната власт, която е нещо отделно.Поограмоти се кой за кво отговаря в една държава.Толкова ни знаеш кой какви задължения има ?!От Марс ли падаш ;)Или в Крушовица тези неща не ги учите ;)

5

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече хора задържат, толкова повече ще се забатачи делото до едно голямо нищо.

4

ЗА НАЗИДАНИЕ

преди 5 години

Тези ще ги разкъсат за назидание на всички, които спрат да се внасят.Да знаят какво ги чака, ако не дадат лептата ...

3

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Абе, аз пак да попитам кога го разбрахте Арабаджиеви, че са мошеници - когато настаняване Туск и Юнкер в хотела им или чак, когато спряха да се внасят на Капо ди тути капи ? ...

2

Край

преди 5 години

Брей какъв голям престъпник пък ББорисов до сега да не знае. Или човека си е "плащал на всички" като един Мишо. Мишо Бирата.

1

Анонимен

преди 5 години

Пак ли ще гледаме цирка като при Иванчева с подхвърлените пачки.Некадърниците от Специализираната прокуратура, банкянския Тлъстак ги държи на къса каишка и ги ползва за лични поръчки.