34

Рубльов

преди 5 години

Таман " цивилните" да се явят в телевизията и ги блъсна самосвал КАМАЗ.....

33

Петров

преди 5 години

В Лондон нямат полезен ход.Ако се окаже, че са мирни граждани - Позор.Ако се окаже, че са с фалшиви паспорти - пак позор.Ако се окаже, че имат връзка с СБУ Украйна - пак позор.Поне МИ6 да не бяха намесвали, че си е срамен такъв детски сценарий, за една от най-добрите служби в света.

32

Анонимен

преди 5 години

С това " уверявам ви " Путин убеди всички русофили !Последния ром да хванете на местопрестъплението ще каже същото.

31

Анонимен

преди 5 години

Ай-ай, руснаците след големите слова и тръшкане за несправедливо обвинение, вече с 1/2 уста признаха, че това са действително техни хора и контра-обвинението за скалъпено отравяне отпадна.Сега ако наистина се окаже че са и от ГРУ, ей там вече дебела става работата.ПС: по-интересен е въпроса, как Путин е толкова увечен, че няма нищо особено?! Да не е в течение на нещата?

30

Анонимен

преди 5 години

С това " уверявам ви " Путин убуди всички русовили !Последния ром да хванете на местопрестъплението ще каже същото.

29

Victimized

преди 5 години

Гениално, сега ще предложи на ингилизите да им ги разпитат и да им повдигнат обвинения ако желаят и разполагат с ДОКАЗАТЕЛСТВАТА с които твърдят, че разполагат. Тереза Змей, въобще не е очаквала да им се наложи, те искаха медийно ако може така да продължават с пропагандата. Шах с пешката.

28

Анонимен

преди 5 години

"Намерихме ги...там няма нищо особенно и криминално, УВЕРЯВАМ ВИ" !До сега и аз допусках някаква английска манипулация, но с това си изявление Путин си призна, че престъплението е извършено с неговата благословия !Забележете ! Путин не говори вече, че Скрипал не са тровени, не говори вече, че не е "Новичок"', не говори вече, че Русия няма нищо общо с отравянето, не казва и че изпълнителите на мократа поръчка не са руснаци, а съобщава само, че за двамата "там няма нищо особенно" !

27

Петров

преди 5 години

Странна работа, някакъв руски дипломат със синоним "Аполон" (вербуван от МИ 6) на снимка ги разпознал като агенти на ГРУ.Те открито обявили, че са агенти, пък си тръгнали с полет за Русия.Да не се окаже, че са нормални хора!Страшна гав ра с Лондон.Нямам думи!

26

Анонимен

преди 5 години

сега естественно тия ще кажат че украинците са им плаъили да пренесат един товар до Лондон, а пък те не знаели какво има в него :) стари кремълски трикове

25

Анонимен

преди 5 години

Нали уж СССР, нямаше нищо общо????

24

Кремал

преди 5 години

Бе, отрових ги, но не са тия!

23

Петров

преди 5 години

Изключено е да е работил за руските служби, за дребна кражба е бил съден.Никоя служба не те взима ако си бил съден.От записите Петров ми изглеждаше на "дребен хитрец".Лошото е друго, че СБУ търсят хора с дългове, дребни спекуланти, и им обещават пари срещу услуга.Но ако има дългове, не му ли се забранява да пътува в чужбина.Или са използвани данните му!Нещата си идват на мястото - Украйна.

22

Рубашка

преди 5 години

Ама нали уж бяха английски актьори?

21

Тия титани

преди 5 години

на мисълта от Запада, не им ли омръзна да ги пързалят и подиграват. Е б а. Ти "благородниците", явно мъжките клубове в аланглето дават добра закалка срещу непотребност. Ти нали щеше да ходиш да ядеш пица? Какво се моташ още тука? Или още не си искарал за пица днес? Намери си истинска работа. И работещите по морето ще ти кажат, че тая работа е до време.

20

Анонимен

преди 5 години

Немцов: Не вярвайте нито дума на Путин !

19

Анонимен

преди 5 години

Работата е баш " Те нека кажат , че сестра ти е ***, ходи разправяй , че нямаш сестра". Никой не се интересува от това какво казват и доказват руснаците. Англичаните си оплетоха една "истина" , използваха си я целеугодно, от там нататък им е все едно какво се случва .

18

Гoшу

преди 5 години

Трепеш някой неудобен, те вече поне 5 такива избягали в Лондон руснаци убиха от режима на диктатора Джудже, после казваш: "Ние, разбира се, погледнахме що за хора са те и знаем какви са. Намерихме ги", съобщи Путин в отговор на въпрос."Там няма нищо особено и криминално, уверявам ви", добави той и подчерта, че тези хора "са цивилни, разбира се". И всичко ти се разминава. Няма да ти обявят война затова я, можеш да си правиш каквото искаш и после да отричаш до дупка. *** бол да ти вярв

17

Петров

преди 5 години

Петров е намерен чрез адреса в паспортаq имал е шивашка фабрика в Украйна - Одеска област. Съдружникът му разказва, че Петров е изчезнал оставяйки огромни дългове.Нито един от служителите във фабриката не e познал по снимките и записите от медиите бившия си шеф и колега. (което ме кара да мисля, че някой му е ползвал данните)По-рано брит. медии обявиха, че са намерили друг Петров, работил в лаборатория, оказа се човекът никога не е излизал извън граница.

16

Аз

преди 5 години

До ГoшуНе ти е лесно признавам,много си зле,горкия....

15

Маневри??!!

преди 5 години

Смех...смех.....горките бушмени-*** си бяха ..*** са и сега...*** и ше си останат!Света върви напред,бушмените с ракети се перчат ,а 90% от народа им живее като скотове,До всички русофили-знам ,че не ви харесва,но Москва е всичко друго ,но не е Русия...