74

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Какво ТАМ значи... - някаква си личност...

73

Гoшу

преди 5 години

Ще нареди така, защото утре-другиден и на тези двамата може да им хрумне да избягат от "рая" и да отидат в Англия и да се разприказват.

72

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

В Русия няма неразкрито престъпление... - по тази причина доста невинни намериха смъртта си...

71

Гoшу

преди 5 години

"Ако беше боко вече да ги е екстрадирал сьс самолет в Англия. Дааааааа ама Путин не е мутра без мозьк"---Той е още по-безмозъчен и от наша Боколина. Ние поне не сме изолирани от целия свят и да ни пукат отвсякъде със санкции. Това комплексирано джудже докара до ръба на оцеляването крепостниците си. Вече всички го видяха, че една дума истинска не казва и му се смеят, за вяра и дума да не става. А относно екстрадацията- няма никакъв смисъл. Той лично ще нареди да ги изчезнат тези двамата.

70

Захарова & Песко

преди 5 години

Товаришч Путин не се доизказа. Действително са намерени, но все още не сме успели да ги сглобим докрай, липсват някои части. Все пак ще участват в предаването "Ако можеха да говорят". УВЕРЯВАМ ви, че и да можеха, нямаше да кажат НИЩО ИНТЕРЕСНО.

69

Анонимен

преди 5 години

Обединеното кралство и други държави изгонили 150 руски РАЗУЗНАВАЧИ, а русия изгонила същия брой ДИПЛОМАТИ. А ЦРУ що ревеше, че няма достатъчно разузнавателна информация поради липсата на тия "дипломати", според материали на същото това издание.

68

Анонимен

преди 5 години

Тоя е по-голем *** от Тиквата!

67

руска традиция

преди 5 години

Путин за "отровителите" на Скрипал: Намерихме ги!Ще ми се крият,а?!?!....Руският президент предложи тези двама души сами да признаят пред медиите за себе си.....след това за неизпълнена заповед -разстрел , и след разстрела -червеи !..ха.ха руските некадърници едно убийство не могат да извършат без да ги разобличат..ха.ха българите не вярваме на руските лъжи!!!!

66

Анонимен

преди 5 години

Значи руските дипломати са разузнавачи, а дипломатите на ЕС не са разузнавачи... хехехех... то бива да ни имате за ***, бива, ама чак пък толкова?Само българските дипломати не са разузнавачи, защото те са там, за да си почиват за сметка на народа.

65

Анонимен

преди 5 години

Ако беше боко вече да ги е екстрадирал сьс самолет в Англия. Дааааааа ама Путин не е мутра без мозьк

64

А как же...

преди 5 години

Цивилни, непознати хора, както и НЯМА ЧАСТНА АРМИЯ , която Русия праща "тук-там"...

63

Анонимен

преди 5 години

Англия много пропада покрай тоя Брекзит, нагласиха историята със Скрипал за да получат по-добри условия за излизане от ЕС, да им стане жал за ингелизите на другите европейци.Коварната английска политика и дипломация.Пълна аматьорка тая Тереза Мей.................мисли се за новата Маргарет Тачър............хаха!!!

62

Анонимен

преди 5 години

Много се изложиха английските служби, то БГ-полицаи са няколко класи над тях!!!

61

Анонимен

преди 5 години

Тереза Мей стана за смях и на кокошките...............пълна аматьорка, Путин е 10 класи над нея!!!

60

Анонимен

преди 5 години

аде стига глупости другарки и другари ... Имаше доклад ... там всичко си пише .... ако не знаете какво е ... най - вероятно е защото нищо не се казва ... т.е. виновните са само в главите на британците .. т.е. те си ги измислят

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56Мечтай си......................по - скоро вещицата Килъри Клинтън е за международен съд....................с нейните оранжеви революции и финансиране на терористи!

58

Ха ха

преди 5 години

Браво Вова,винаги трябва да има план "В",достоен ученик на др.Андропов!От къдя на къдя бре,тези са непиьушчьи от квартала,аз ги знам!

57

Анонимен

преди 5 години

Путин вече отговаря като подсъдим------------Путин твърде често започна да се оправдава като "грешна вдовица на изповед", време е да поеме инициативата в свои ръце и да започне да налага своите правила.Ако продължи да играе по правилата на Запада ще загуби не само той но и Русия. Напоследък доста се заигра с либерализма и реагира на факторите, а не ги предвижда, не ги създава и не ги налага за разлика от западните му "партньори", които дори не крият крайните си цели.

56

Анонимен

преди 5 години

Ние, разбира се, погледнахме що за хора са те и знаем какви са. Намерихме ги", съобщи Путинабе всичко ше си признаеш ти. И за Боинга, и за химическите бомби в Сирия.

55

Анонимен

преди 5 години

Хронология на едно престъплениеМей: Русия отрови Скрипал !Захарова: Театър !ПЕСков: Флашмоб !Русофилите: МИ6 !Путин: Желаеме оздравяване на Скрипал!Мей: Ето снимки и имената на руските ченгета !Захарова: Няма такива при нас !Русофилите: Това са английски актьори !Путин: Намерихме ги !Ресофилите: Това са украинци !ИНТЕРПОЛ: Да се издаде заповед за арестуването на Путин !