50

Анонимен

преди 5 години

Какво значи според приноса, кой го преценява това?С една дума само за наши хора, верни на пратийните повели и с принос към партията и вожда. Ще увеличават на първо място , защотото идват избори и на второ-зима с бясно увеличение на всичко. 10 % ще излязат през носа на всичко живо що мърда в тази държава!

49

А

преди 5 години

Ще получат не тези които работят добре и компетентно, а по-големите дупедавци.

48

gost

преди 5 години

Преди да увеличава заплатите да вземе да намали администрацията.

47

Анонимен

преди 5 години

споко, горанов, след 2 масеца си заминавате с новите цени и сметки, не се пъни...

46

Анонимен

преди 5 години

ГОРАНОВ, ДА НЕ ВЗЕМЕ И ИЗВЕДНЪЖ НЕНАДЕЙНО ДА ТИ СЕ ПРИИСКА И НА ТЕБЕ ДА СИ ПОДАВАШ ОСТАВКАТА., МОМЧЕНЦЕ? ЦАРЯ ДАВА, ПЪДАРЯ - НЕ! ЕЙ ЗА ТВА ВИ ПАДА РЕЙТИНФГА - НАРОДЪТ НЕ ВИ ТЪРПИ ВЕЧЕ ЛАФОВЕТЕ НАПРЕД - НАЗАД! Е, ЩЕ ИМА ИЛИ НЕ ??? ПИТАМ, БОРИСОВ?

45

44 и 45

преди 5 години

Прави тръби за 2и 50...хахахаха...

44

Смяяхх..

преди 5 години

Единият обещава пред камерите колко е щедър,връзват му се балъците а на другият ден купоят му отрича...голям смех..

43

Анонимен

преди 5 години

Ако не е Борисов доходите щяха да са като при Станишев, а вие го плюете! Пак за него ще гласуваме!

42

Анонимен

преди 5 години

Бойко,, знае как се прае"както се пееше в една песньовка. Бойко,,, разклати я тая базука"народа,, граби с пълни шепи" от,, рога на изобилието"! След като даваш пари,, и от нас ще имаш глас"! Пак ти ще ни водиш, напред Бойко и ние след теб!

41

Анонимен

преди 5 години

Балъците бачкаме, превеждаме отчисления в бюджета за да има за 500-те хиляди държавни чиновници от ГЕРБ увеличение на заплатите.... Като сложиш и жените им и децата им - те ти един милион гласа за да държат властта при тех. ГАДОВЕ !

40

Анонимен

преди 5 години

Ако ГЕРБ искат да си "купят" и следващите избори, да пазаруват от партийната субсидия! Не че и нея я дава някой друг, но да ни дерат два пъти за едно и също вредно нещо - не става!

39

Анонимен

преди 5 години

Както казва един бивш кмет на Младост: "За да получиш, трябва да дадеш". Сега дават на своя електорат, за да получат глас. Народът също получава увеличение - увеличават му здравната вноска, която ще храни застрахователи, вместо здравната система.

38

Очакваше се...

преди 5 години

Това се очакваше, който е гербер ще гушне 10%,другите по 1-2 %, стига им! Явно идват избори и тези % ще ме стимулират да пусна глас... .

37

Анонимен

преди 5 години

Рейтинга на ББ е спаднал с 6 пункта(33%),а на Радев е 66%,т.е.двойно по-висок.И сега батман е решил да си го вдигне,ама май няма да му се получи.След всички трагични събития напоследък и заради безхаберието на държавата,след тоталното обедняване на народа,продължаващата миграция и липсата на перспектива,баце си отива.колкото и да надува перки.

36

за сведение

преди 5 години

А ПРЕЗ СОЦА ИМАШЕ ЗА ВСИЧКИ , НО НЕ И ЗА ВСЕКИ.....................

35

Анонимен

преди 5 години

Повишението на заплатите на чиновниците преди избори си е чиста проба ПОДКУП, КОРУПЦИЯ! Как ще мотивират това увеличение? По-добре ли работят чиновниците, повече ли работят, това ние усещаме ли го?

34

Анонимен

преди 5 години

Така се купуват избори,уважаеми сънародници.Увеличение на заплатите на 430 000 чиновници и изборите са ти в кърпа вързани.Не е нужно да даваш по 20-30 лв.на тоя или оня етнос.Държавната хазна е щедра преди избори за когото трябва.А вие си мислете,че жеста е безвъзмезден.

33

Анонимен

преди 5 години

Тея започнаха да раздават като Станишев! Значи - положението е тъжно! И това доживяхме - харизматичния да си купува народната обич! Преди ни прacкaшe безплатно! В живота е така!

32

Мен

преди 5 години

А златните концесии какво ще ги правиме?Tези изкарват от България пари ,с които можеше да имаме всички западни заплати /и пенсии/.

31

Анонимен

преди 5 години

Тези от правителството дали са гледали и слушали Димитър Иванов , който беше вчера в студиото на Цветана Киризова. Ако бяха го направили и разбрали какво каза професора вече трябваше да са се откажат от властта !