13

Анонимен

преди 5 години

Моя позната работи в голяма туристическа агенция.Слънчака е адски популярен сред чужденците като дестинация за пълно размазване на ниска цена. На никой не му пука за морето и пясъка. Но това искаха ветковците - това и получиха.

12

Умник

преди 5 години

То и в Амстердам има дрога и леки жени, това не му пречи да е прекрасен град. Освен това какъв е проблемът да има едно място на което алкохола и разврата да са концентрирани? Да не би цялата ни брегова ивица да е Слънчев бряг?

11

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков и 45 годишната руска окупация на България и на слънчака и на златняка цареше разврат, наркотици и алкохол, но вестник Работнически дело не пишеше за това.

10

Българин

преди 5 години

Нали затова се ходи на почивка - за дискотеки, алкохол и к*рви !Не да ядем пасти и да пием боза и да се печем като пържоли...

9

Анонимен

преди 5 години

Джурналяка! ?!?

8

...

преди 5 години

ходих тази година на слънчака за няколко дни, а не бях ходил от 2012. Слънчака вече няма нищо общо с преди. Август месец беше наполовина празен, след 12 баровете без тези на главната улица при кубан спират музиката, какаовият плаж не работеше нощно време, половината кафета и ресторантчета в задната част или не работеха или кретаха без хора.. приключи. това вече е олинклузив курорт за ядене в хотелите, защото друго няма там.

7

Анонимен

преди 5 години

Ами нали това искахте? Утайката от цяла Европа да идва да пие до безпаметност и всеки ден да идва полиция я заради балконинг, я заради обир, я заради изнасилване. Е, честито!

6

а

преди 5 години

С тия панелни блокове, отстоящи на десет метра един от друг, ми е безкрайно смешно как някои хора се надяват, че можем да привличаме платежоспособен контингент като хърватските курорти. Пияни студентчета и надрусани бачкатори ни е максимумът след десетилетие намеса на инвеститори-мутрагени в туристическия сектор. Имаме силен потенциал в екотуризма, в селския туризъм и дори в планинския, но по отношение на черноморския всяка надежда тука оставете.

5

Анонимен

преди 5 години

Това е едната страна на капитализъма дрога, алкохол и разврат каквото се търси туй се и продава

4

Анонимен

преди 5 години

А вие какво друго очаква те

3

баба мара

преди 5 години

бетоньт до това води наркотици пияници и *** това е контингента

2

Гoшу

преди 5 години

"Дрога, алкохол, разврат! Това ли е родният туризъм?"---Ами че то това е ИСТИНСКИЯ туризъм навсякъде по света. Защо ще ходя на майната си, за да си седя в стаята и да чета вестник ли? Или да се пека като наденица под вредното Слънце? Идете В Ибиса да видите какво става по партитата

1

zeus

преди 5 години

Какви други туристи да очакваме, като всичко е бетонирано, 4 звездните хотели нямат лукс и за две звезди, алкохола е менте, а труженичките евтини?