53

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера защо са тези атаки спрямо работещ, генериращ огромни приходи курорт като Слънчев Бряг? Стига вече с тази елементарно-простовата злоба и завист! Никой не ви кара да ходите там, щом ви е неприятно, имате огромен избор, ходете където ви харесва и оставете Слънчев бряг да се развива. В крайна сметка, ако Слънчака е толкова лош, потока туристи ще намелее, хотелиери, ресторантьори и т.н. ще фалират и нарая ще изчезне по естествен път, обратно ако хората го харесват ще си остане.

52

Анонимен

преди 5 години

В Римската империя е било прието християнството, даже бая преди упадъка е станало официална религия.

51

Перко

преди 5 години

То си го пише в заглавието:"Лошата слава на курорта обаче привлича много туристи!"И кое е лошото - хората са дошли да разпускат и да си харчат парите

50

възмутен

преди 5 години

Какво значи"курорт за млади хора"?И ние сме били на 15 г,на 20 г,на 25 г. на 30 г. и прочие.Но такъв УПАДЪК не е имало.Не съм моралист,но я Вие-които ги защитавате,да Ви видя ако вашите дъщери лежат полумъртви по пътя от алкохол,или през тях са минали 10-15 мъже за два-три дни,какво ще говорите?Нищо ново,и Римската империя е изчезнала следствие на упадък .Не осъзнавате ли,че нашия християнски свят,в този си вид,е обречен.

49

Киро кофражиста

преди 5 години

Много ясно, че хората ходят на почивка да се забавляват, да пият, да пушат, да еб***твие какво искате да правят, да гледат съветски филми ли и да играят домино?

48

Анонимен

преди 5 години

Е, нали гракахте срещу Валери Симеонов. Ми тва е родният слънчак.

47

Анонимен

преди 5 години

Най-жалките хора на света са *** комплексари като Нора Стоичкова, които освен да бълват клиширани простотии, друго не могат. Слънчев бряг е за млади хора които искат да се забавляват шумно и в това няма нищо лошо, нито е някакъв световен прецедент, световноизвестни курорти като Ибиса, Канкун, Лас Вегас и т.н. предлагат много по-хард версия, но никой не е тръгнал да ги затваря, а обратно промотират ги усилено. И не в Слънчев бряг престъпност и насилие няма, защото това е вредно за бизнеса.

46

Анонимен

преди 5 години

Да се въведе културен ценз, за туристите. Да им се четат правата. Задължително 22:00 в леглата. Други идеи?

45

Анонимен

преди 5 години

Новото утешение на БГ хотелиера - тия в Гърция са бедняци.Ами, халал да са ви богатите балконинг-герои, дано ви дойдат още.

44

Гoшу

преди 5 години

Аз честно казано, ако управлявах Слънчака бих го направил още повече Содом и Гомор. Младите за това живеят и се кефят. То аз, дето съм в 40-така живея като за световно, та те. Моралистите могат да идат в някоя хижа в планината, където да са сами или да станат будисти и да медитират по цял ден :)))

43

Анонимен

преди 5 години

ПРЕЗ 2015-ТА ПУСНАХА НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ЗА СЛЪНЧЕВ БРЯГ И НЕСЕБЪР И ЗАТОВА БОРЧЕТАТА СЕ СПУКВАТ ДА СЕ ТРЕПАТ КОЙ ДА КОМАНДВА ТАМ!ПРЕЧИСТВАТЕЛНАТА НА ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ Е СТАРА И РАБОТИ НА Д КАПАЦИТЕТА СИ А КАНАЛИЗАЦИЯТА СЕ Е ЗАДРЪСТИЛА НА 80%!СТАНЦИЯТА НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ РАБОТИ НА 50% ЗАТОВА ТАМ ВОДАТА СТАВА ВСЕ ОЩЕ!В НИКОЙ ДРУГ БЪЛГАРСКИ КУРОРТ ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВАРНА ЦЯЛАТА НЯМА ТОЛКОВА МНОГО ОГРОМНИ И СКЪПИ ХОТЕЛИ КАТО БРОЯ ИМ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ! МНОГО ПАРА МНОГО БЕТОН ИМА ВЪВ СЛЪНЧЕВ БРЯГ!

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен37Едва ли липсваш на някого.Такива "туристи" като тебе са ясни - щайгата с доматите, дамаджаната с домашнярка, жената реже салатата, пълниш колата с газ и в Северна Гърция изкарваш цяла седмица със 100 евро в някоя барака. И след тебе остават купища ***.

41

Анонимен

преди 5 години

Валерката не постигна нищо с проверката.Всичко си е по старо му и тази година.

40

Гoшу

преди 5 години

До ГОШУ СЪЙА, след час, час и нещо излизам да обядвам някъде. До нас има хубава пицария, ама мога да ида и до един много пивък ресторант, издържан в типично български стил с дърворезби :) Ще ви оставя на мира, за да не ви дразня и да си тролете на воля, както и да пишете на крепостнически-руски. Видях един такъв ваш ***, отговаряше ми на руски. Аз се чудех дали да не му отговоря на английски, нали все пак на вас в копейки, на мен Сoрoс в долари ми плаща :)

39

Анонимен

преди 5 години

ДРОГА, АЛКОХОЛ И РАЗВРАТ СИ ГИ Е ИМАЛО!!СЕГА МОДЕРНО Е ДА СЕ ОТКРИВА СЕЗОНА НА СЛЪНЧАКА ВСЯКА ГОДИНА С УБИЙСТВО :D И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПО ЕДНА БИТА КАМЕРИЕРКА НА ГОДИНА И ТОВА ГО ИЗПЪЛНИХМЕ ЗА ТАЗИ ГОДИНА!!ТАЗИ ГОДИНА ИМАХМЕ НА СЛЪНЧАКА И ОТВЛЕЧЕНИ *** БИТИ И НАСИЛВАНИ ЩОТО НЕ ИМ Е БИЛО ПЛАТЕНО :D РЕЙТИНГА Е ДОБЪР ЗА СЕГА :D

38

ГОШУ СЪЙ

преди 5 години

разгонил здраво и то преди обяд. Днес диапазона му е от военни маневри, през мрачното соц. минало до проблемите на бълг. туризъм, които пак се дължат на мрачното соц. минало. Експърд, експърд от евровеличина.

37

Анонимен

преди 5 години

Не ходя на нашето море от 30-години.Чувствам се перфектно!!!! ²

36

до 11

преди 5 години

Ти на колко си години и от къде ги знаеш тия неща. Може би си бил от тези, нс които им беше разрешен такъв вид туризъм. Д. Ее. БИ. Ииил.

35

Анонимен

преди 5 години

Ами защо търпите?На колкото протести съм ходил, някои хора толкова косми нямат по главата си. Но се убедих в едно - българинът масово е примиренец и нагаждач. Така че съм си намерил начин да не завися от Боко, Корни и т.н. и просто гледам отстрани. Омръзна ми да се боря заради хора, на които идеалът е пълният стомах и топлата кухня, плюс някои 20-30 лева по Коледа от Бащицата.

34

Анонимен

преди 5 години

Точно затова тази беше петата година, в която ходя в Гърция, без да стъпвам на родното Мутроморие. Отидеш на някое спокойно местенце, в рамките на 10 км и от двете му страни има поне 2-3 приказни и чисти плажа с кристална вода. Няма простотия, няма чалгия, няма мутри. Като са навън дори и българите се държат по-добре с другите българи. А тука всеки като иде на морето и знае, че трябва да гледа лошо, щото така е модерно!