13

Анонимен

преди 5 години

Да буташ колело по пешеходната пътека, изискване от закона което не съм виждал никой да спазва. Този човек е бил по примерен и законосъобразен гражданин от дефиницията на самата дума

12

Анонимен

преди 5 години

Оказа се че е шофирал без книжка, и има два акта по въпроса. Явно смекчаващото вината обстоятелство ще е, че е неправоспособен и не знае че трябва да спре и да окаже първа помощ.

11

Анонимен

преди 5 години

Условна присъда, то друго в България няма

10

шматка

преди 5 години

Избягал от ПТП без да окаже първа помощЧудно ми е съда какви смекчаващи вината обстоятелства ще открие този път.

9

Анонимен

преди 5 години

Малко по малко и колоездачите ще свършат, после няма да има проблеми.Бутал си колелото на пешеходна - няма да го повярвам, докато не го видя на видео. За последната година съм видял един да си бута колелото по пешеходна, ама това е защото беше пиян и падна насред платната, след което 5 минути не можа да се качи на колелото си и му се наложи да го избута, за да не слязат шофьорите да го изнасилят групово.

8

от Варна

преди 5 години

нормалните хора във Варна се разграничаваме от коментара на 3. Трябва да си много изкривен психически, или да си жертва в детството си на издевателства, за да пишеш подобни неща. Във Варна не работят институциите за душевно болни, затова и номер 3 пише свободно по форумите, вместо да е в бяла стая с бели дрехи!

7

до варненец 3

преди 5 години

най-близките ти да ги отнесе пиян тарикат с бмв, после пак да си разказваш болните сънища...

6

до варненец

преди 5 години

Какъв устрем, бе, пич?! Човекът е бутал колелото си, докато е пресичал на пешеходна пътека.

5

явертъ

преди 5 години

Не знам как е в цивилизованите държави, но в България като видиш БМВ, особено ако е старо и направено на "рейсърско" (както във въпросния случай), на 95% го шофира някой див ***. Не знам защо се случва така, но у нас тази марка привлича най-големите *** да я шофират.

4

АНОНИМЕН

преди 5 години

Какво като се е предал, ако му е оказал веднага помощ на момчето можело е вероятно да е живо? И с каква скорост се кара наближавайки пешеходна пътека с човек около нея?Убитото момче няма да се върне , но и шофьорът ако има поне малко разум би следвало вече да е мъртъв между живите . Вече нито проверки , нито санкции стряскат някои водачи с мощни автомобили. Биват отнасяни и стари хора и млади деца щом са на пътя на такива "Водачи с купени книжки".

3

варненец

преди 5 години

Колоездачите да намалят малко устрема си, защото, както са го подкарали, ще има и заглавия "Велосипедист уби двегодишно дете в Морската градина и избяга". Въпрос на време. И тогава ще четем в мрежата умнокрасивата им арогантност, как блъснатото дете само си е виновно.

2

Анонимен

преди 5 години

Светла му памет на момчето!

1

Аз

преди 5 години

Колко е млад...и колко нелепо! Поклон!А баткото/ чичкото от БМВ-то ще му се извинят за причиненоъо неудобство да ходи до полицията и да ангажира адвокат и ще го пуснат да си ходи. В затвора не е хубаво,а и той какво да направи,че някакъв там се разхождал по пешеходната пътека?