63

До Вододав

преди 5 години

За пръв път чувам "вододав". Знам добре руски, там за такива като теб използват "Gовнодав". "...дай Уръжие...". Та ти български не знаеш, седнал си да пишеш! Гнъс!

62

Анонимен

преди 5 години

А, пък японската йена 111.30 за долар. И какво от това? АМА Е СТАБИЛНА ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЕ, А РУБЛАТА СЕ СРИНА !!!И Крим си е руски,....НЕ НЕ Е РУСКИ А ОКУПИРАН ОТ РУСКИ ТЕРОРИСТИ.

61

Анонимен

преди 5 години

До едни гърди напред"pyблaтa дocтигнa 70.60 зa дoлap,."---А, пък японската йена 111.30 за долар. И какво от това?И Крим си е руски, даже при 111 йени за долар... :)

60

Анонимен

преди 5 години

Сирия краварите тотално се оляха ос,раха

59

човеческо

преди 5 години

Черввени човечета, заедно с жълти човечета да пратят зелени човечета при черните човечета, за да не бягат при белите и розовите човечета!

58

едни гърди напред

преди 5 години

КРИМ НЕ Е РУСКИ!!!!!!!!B нaчaлoтo нa ceдмицaтa pyблaтa дocтигнa 70.60 зa дoлap, нaй-ниcĸoтo нивo oт cpeдaтa нa мapт 2016 г., yдължaвaйĸи зaгyбитe, зaпoчнaли в нaчaлoтo нa aвгycт зapaди зaплaxaтa oт нoви caнĸции нa CAЩ cpeщy Mocĸвa..ХА.ХА.ХА

57

Анонимен

преди 5 години

"Русия печели влияние в Африка, Западът неподготвен."---Путин ПАК с едни гърди напред. Като с референдума в Крим.

56

руския канибализъм

преди 5 години

Жестоко племе канибали, което говори на перфектен руски език е открито от Международна научно-изследователска експедиция Африканският пръстенСпоред Желтов племето е открито в Източна Африка, близо до границата с Танзания. Тези хора са много опасни, тъй като възприемат всички хора като храна, казва той. По време контактите с тях, ние продължавахме да държим оръжията си в готовност за да се защитим при нужда. Все пак вождът на племето реши, че конфликтът е с нас не му е от полза. Племето не е въоръжено, разполага с тояги и камъни, а ние бяхме с ловни пушки.Най-голямата

55

Анонимен

преди 5 години

До евросифилистичнащо не ходиш да се упражняваш в някой руски форум? С гугъл преводача трудно ти се разбира.

54

saki

преди 5 години

Това Краси "Дебелия" патреот ли е на снимката ?

53

така е

преди 5 години

E може африканците да са чули за демократизацията на Либия и Египет. Защо е нужно някой да прави реклама или антитеклама?

52

Владо Вр

преди 5 години

Ехаааа! Какви добри анализатори на м/у народните и икономически отношения! Интересно, защо ли не ви вземат в някой мозъчен тръст, само акъл да давате? САЩ и Европа отдавна са в Африка по един или друг начин. Сега се намърдват Китай и Русия, което води до по - малки печалби на първите. Та, затова е цялата тупурдия.

51

евросифилистична

преди 5 години

треска тресе българските социално слаби по форумите днес. Пак са им казали, че са слабоквалифицирани. Когато аланглетата пишат лошо за Русия, евробулгурът вярва, когато пишат хубаво, било пропаганда. Бесценни психопати ражда България, а Република България ги шлифова като диаманти.

50

ZORO

преди 5 години

не може да се пренебрегва русия , това пренебрежително отношение към русия ще изиграе много лоша шега на държавите ,които искат да доминират

49

до 48

преди 5 години

Аз виждам какво е в РБ д. Еб. И лчо пухкав. Само че лакейства на запада. Оли оли оли. ГО. Френче.

48

Вододав

преди 5 години

До АнонименНе знам дали има смисъл да пиша, виждам че всички червено-кафяви *** са си пуснали по един ред за "великата мирна Русия" и "ужасния и несправедлив Запад". И все пак - това е тя - Империята на Злото - дай уръжие, смърт, диктатури а у нас - мутри, техни марионетки.Видиш ли мръсотия - търси Русия!Да живее свободата!

47

Психодиспансер

преди 5 години

Диамантите са си диаманти. Никой не се завира в тези ла*на за да продаде някой и друга пушка. Но тежко и горко на тия дето си продават страните на бай руснак. Видно е какво се случва после

46

Анонимен

преди 5 години

ПО -ПОЛЕКА ДРУГАРИ, ЧЕ ТОКУ ВИЖ ДАЖЕ ПРЕСКОЧИЛИ АФРИКА И ЦОПНАЛИ В ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН)));; АБЕ КВО СЕ ПЪНЕТЕ БЕ, НА МОРЕТО ГОВОРИХ С РУСНАЦИ - НАПЪЛНО НОРМАЛНИ ХОРА, НЕ ПУДЕЛИ КАТО ВАС! ВИЕ СТЕ КАТО ОНИЯ 8 Г МОМЧЕТБЛОКА ДЕТО СЕ НАДПРИКАЗВАТ - ПА МОЯ БАЩА ИМА ПО -ХУБАВА КОЛА ОТ ТВОЯ ))):

45

Ах тоя Путин

преди 5 години

Пак не се подчинява Вашингтон и Лондон. Как може да се договаря без да пита. Не може така. Вашингтон господари ли са на света в крайна сметка или не?

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Хи-хи-хи..............ако има НЯКОЙ, КОЙТО ЛИНЕЕ, това не е Русия, а едно недоразумение, построено като *** обор и едно друго, построено на основите на една стара, Римска империя и ТРЪГНАЛА НАТАМ...............КЪМ ЗАБВЕНИЕТО!!!! И в тази "стара" еуропка ПАК се настаняват арабите, КАКТО Е БИЛО ПРЕДИ ВЕКОВЕ!!!!!!!