32

Турчин

преди 5 години

Е вършени са зверства, това е ясно. Дали Турция ще изчезне ще видим, но само да кажа, че изчезне ли Турция изчезва последната пречка пред ултра ислямистите и нещата отиват на зле. Турция в момента спира твърде много негативни неща, не само към България, но и към Европа. Няма ли я Турция, България автоматично става държава, която граничи с война, а Европа бива залята от още милиони емигранти.Все пак за доброто на Света е Турция да не изчезва. Защото замине ли Европа, заминава и Света.

31

Турчин

преди 5 години

Е, човек трябва малко да помисли преди да пише.Турският, който се говори в България спокойно се разбира в Турция. Разбира се за който не знае турски език, това няма как да е вярно, но в Истанбул чух сума ти диалекти, практически никой не говори литературен турски. А турците в България също си говорят на диалект, кой откъдето е роден, но това за Турция е нещо нормално, всеки си говори на диалект. Аз обаче се опитвах да говоря литературен език и те се чудеха на произношението ми.

30

До турчин

преди 5 години

И др са минавали през бг земите но само турците са ни свели от 2.5 млн 1400 г до 300 хил 1550г! Само те са разфасовали всичките 1200 бр крепости и църкви. Тези 500 г си е същото като испанците и индианците, до крак. Карел Шкорпил да открие СЛУЧАЙНО ПЛИСКА, първата столица, която е била столица 280г.!!!! А ние не сме знаели нищо. Турското е било тотално анихилиране на хора култура инфраструктура! Турция трябва и ще изчезне! Възмездие ще има.

29

Турчин

преди 5 години

Преди 1944 г. отношенитео към турците е било друго.За жалост после комунистите започват една популистка политика на псевдо патриотизъм (псевдо, защото те подаряват Македония на СФРЮ, т. е. не мислят за България). Целта на комунистите е да запазят властта си прикривайки се зад един мним патриотизъм.

28

!!!

преди 5 години

пълни глупости - турския, който мюсюлманите у нас говорят е една изключително стара и архаична форма, която турците в Турция едва разбират

27

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинДа си жив и здрав!

26

Турчин

преди 5 години

Нямам турско гражданство и в Турция съм ходил изключително рядко. Чудят са на добрият ми турски език и толкова.

25

Анонимен

преди 5 години

Хора,това е провокация,слепи ли сте,това нормални хора няма да го направят!Нито българи ще го направят.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Темата не е за Хитлер.

23

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинЗащо си мислиш,че българите мразят турците,стига!Те просто се страхуват,страха е породен от провокации.Когато кучето се страхува, започва да лае.А историята няма как да я изопачим,такава е била,но е минало,слава Богу!Нека гледаме настоящето.

22

Анонимен

преди 5 години

Е Хитлер е бил на периоди в политиката си към ромите. Имал е периоди и когато ги е затварял в концлагери.

21

Турчин

преди 5 години

Ако българинът (говорим за общият случай, т. е. за мнозинството) каже, че не мрази турците според мен ще излъже.Не казвам пак, че това е лошо. Но при македонците и гърците, които също са били под робство не откривам такава омраза. Македонците даже имат идиом "Това и под турско не го е имало", т. е., че под турско робство е било много зле, но парадоксалното е, че те не мразят турците. Турците имат страхотна интуиция и усещат когато някой ги мрази.Гърците също нямат таква омраза. Гърците са умни

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНаправо е горил ромите бай ти Хитлер,може да провериш документацията и кадрите.

19

Анонимен

преди 5 години

Вижте коментарите на Българина и Анонимен 9 и не се чудете кой може да е поругал гробовете на хората. Има много такива. Които си мислят, че обикновените турци им пречат. И че ако ги няма турците, Бг ще цъфне и върже.

18

Анонимен

преди 5 години

За ромите Хитлер се е двоумял, все пак е знаел, че те са арийци (индийци). И в различни периоди не ги е дискриминирал, а в други периоди ги е дискриминирал.

17

Анонимен

преди 5 години

За поруганите гробища плачете. А за живите хора какво направихте и какво правите от ДПС? Погледнете си районите със смесено население! Най- бедните и обезлюдени райони в цяла Бг.

16

Турчин

преди 5 години

Българинът няма да поумнее в това отношение, като не знам дали това е добре или зле за България. От една страна, ок, националното чувсто в хубаво нещо, даже си мисля, че любовта към държавата е нещо хубаво (разбира се като има неща и над тази любов), но все пак да е в някакви рамки, т. е. да знаеш как точно трябва да обичаш и какво точно обичаш. Гърците са много по-умни в това отношение, защото те обичат Гърция, но примерно ако турчин е християнин, те не го мразят. В България не е така за жалост

15

Анонимен

преди 5 години

До ГНЕВНАТочно така "създадени",а не естествени скинарски групи,фашизма и нацизма не е и не е бил одобряван на Балканите никога.Между другото има и роми сред скинарите,макар,че Хитлер е унищожавал и роми в концлагерите.https://youtube/watch?v=1iAetX9_kIc

14

ГНЕВНА

преди 5 години

До Активист на БКП Възможно да са тези племена ,но не збравяйте ,че има у нас доста скинарски групи ссссъздадени от нарастващия национализъм.

13

Анонимен

преди 5 години

До никиАз също съм против гаврата на всякакви гробове,без значение какви са,но не бързай да затваряш хората в тапицирани стаи с тапицирани стени,защото не се знае дали това не е поръчка.Обикновен християнин няма да посегне на гроб,гроба е свещено място,пък и за какво да си губи времето и труда за излишни глупости.