7

АНОНИМЕН

преди 7 месеца

Не сме зодии и не сме в шаблон!! Не вярвайте на измамите и лъжите на дявола.. :(

6

без чизми

преди 7 месеца

не съм от тези зодии

5

Анонимен

преди 7 месеца

Жена ми е рак аз съм овен. Тази жена я познавам от 25 години. Едно съветче не и играй курвачката. Бъде точен и прям. Простотии не и говори. Като усетиш, че е ядосана просто я успокой или не продължавай да я тормозиш и изчакай да и мине. Не насила нещата те сами ще се оправят. Ако тръгнеш с рогата напред рискуваш да те сложи на мястото без да ти спести, каквото и да било. И да претърпи тежък преломен момент в живота си. Тя е много човек и съм с нейното настроение на какво и кой се дължи.

4

:)))

преди 7 месеца

Предвид, че днес колегите - двойка от турски произход повдигнаха въпроса за зодиите, значи са докладвали какво си говорихме вчера по въпроса.
Козирожка с болни амбиции, болна глава, професионална интригантка, която не е в състояние да се търпи сама и овен, "много прост", както се определи сам - напорист полуграмотник ...
Същите еднопластови подложки, като вас в днескато!
Как ме обсъждаше и после докладваше на "шефката" козирожката фескиня! Класс!
Доста неща ще ви предаде и днес.
Програмирах я.

3

ПП

преди 7 месеца

Кис-кис-кис...ние в къщи сме Телец - Лъв и от 31 години сме заедно. Мога да кажа, че аз като телец добре ръководя лъва...само трябва да го накарам да мисли, че той управлява и всичко е наред...много е важно мъжа да си мисли, че е Царя на дома.

2

MaйMyнaтa

преди 7 месеца

Дааа Лъвът е цара на животните, а не на човеците!! И е добре, лъвовете да не эабравят този факт

1

месара

преди 7 месеца

звездите говоряяяят!