26

На Ваня бажанака

преди 8 месеца

Той пък тоя щото е голям интелигент. Бивш ритнитопковец от сеедняшки отбор и настояща реалитито звезда. Нещо като световно неизвестен мъжки вариант на Ким Кардашиан. Гледай си собствената кочинка. Като е толкова възмутен да си ходи у сръбия. И той и мнението му са непотребни.

25

прав е

преди 8 месеца

То си е за потрес и погнуса, защо изобщо дават пари за тоя Вип Брадър. Някакви луди да се псуват, бият и излагат. И те се мислят за ,, звезди'.

24

Ех Ваня, ех Ваня!

преди 8 месеца

Не знам дали си чувал коментара на сръбски водещ по повод изпусната дузпа от великия Драган Джайч, ама за брадърите си е баш кат требе. Да ти го напиша и на сръбски Ваня ще го цензурират, но ти се досещаш - става въпрос за мама..! Тия всите да им обуеш по едни стари цъpвули и два месеца не да лежкунят ами в краварнико сутрин рано у 3 саата с голямата лопата да чистят на кравите за да научат от къде идва млякото барем!?

23

Бау

преди 8 месеца

Мен лично, не. Бивш футболист никога няма да ме интересува какво е казал ...

22

Анонимен

преди 8 месеца

До Бау

Е па интересува ли ни?

21

Бау

преди 8 месеца

Този защо ни интересува какво е казал ?

20

Егати и VIP-овете

преди 8 месеца

"За мен парите не са проблем. Спечелих достатъчно, да нахраня цяла Сърбия. Хората заслужават, заради подкрепата, която ми оказват". Това заяви Новак Джокович, когато отвори ресторанта си, който предлага и безплатно меню за бедни.

Ето, това е VIP!

19

Анонимен

преди 8 месеца

До Конска муха
Да, футболист е. Това че ти не го знаеш, не означава, че е никой.

18

65

преди 8 месеца

Абе почвам да си мисля ,дали няма възпитателна цел тоя ,,вип”брадъ?В присъствието на Ева, Ваня ,оная Недка ли беше,Нора ли незнам и Кулагин изглеждат точно като клоуни.Дали пък целта не е да се покажат колко са лоши лошите

17

Конска муха

преди 8 месеца

Тоз пък и тоз - големия капацитет. Не спря да обикаля всички предавания с женичката си и да цоцкат кинти. Тоя изобщо някаква работа хващал ли е?

16

Анонимен

преди 8 месеца

Леле..... това ако са VIP-овете не искам да си помислям даже кои са им почитателите. Писле ми обяснявайте как трябва да се прибера да живея и да отглеждам деца в България

15

Психодиспансер

преди 8 месеца

Това е умален модел на обществото. И да, грозно е ! За съжаление това е положението, днес тези хора на които се възмущавате са ВИП- ове са върха на вълната, те парадират със силикона и простотията си. Днес не е нужно да учиш, четеш или работиш, днес е модерно да ваеш тяло и да си подуваш ци*ци*те, да си cool и мегаяк, да владееш фелациото, да не питаш, да си трайкаш и да цомбиш богати чичовци. Толкоз !

14

Слънчарски

преди 8 месеца

До смутен от смутита

Честно казано, който си отвлича вниманието с такива дебилщини заслужава да го тъпчат в кал и сополи цял живот.

13

Iceblast88

преди 8 месеца

Забележете, че тези предавания започват точно преди зимата, когато се дигат сметките и когато парите все не стигат. Как да се сърди човек, че парите му не стигат и по точно как да осъзнае, че живее като животно, ако е зает да гледа как някакви клоуни правят простотии по голямата говореща кутия? И на края на месеца като дойдат сметките и като ви го сложат големия, ще се вайкате, къде спахме като са дигали цените, а то не сте спели, а бляли пред Порнобрадъри и подобни гаври с вас самите.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Тотална щета е цялото това предаване бигбартер!

11

Анонимен

преди 8 месеца

Норчето не подлежи на класифициране .... просто счупва тъпометъра !
Иначе ако устата и е все пълнааа ..става !

10

Анонимен

преди 8 месеца

Тотална щета за мозъчните клетки е всяко реалити по ТВ, особено това. То води класацията по тъпотия. И му приглася всеки, който пише и говори за него.

9

смутен от смутита

преди 8 месеца

Батко Джаферович не знае ли , че точно това е целта на подобни mъnнu - да предизвикат интерес , да провокират , да скандализират - с една дума , да ти отвличат вниманието от истинските и важните неща ти лека-полека си заmъnяваш без да се усетиш , което , разбира се НЕ е СЛУЧАЙНО !
Програмата за пълно onpocтачване на населението върви с пълна сила и трябва да бъде доведена до край !
Което носи само плюсове на кукловодите !
Лошото е ,че ние поддаваме , или поне повечето от нас ...

8

Анонимен

преди 8 месеца

Джаферката ревнува, иска му се и той да е там, ама нъц! А някой знае ли защо жена му е толкова огуцена напоследък? Търкаля се като буре!

7

the Ghost

преди 8 месеца

Само в Българския VIP Брадър, гостите като влизат трябва да се представят кой - кой е.
Е,б,а,х,т,и VIP-вете