41

Анонимен

преди 10 месеца

До антизападопоклонник

гледаме сеир

40

шоп

преди 10 месеца

До Гoшу
Сега гледам, бизнесмен бил станал :)
----------------------
Във визитката каза, че бил и рисков инвеститор. Сигурно влага парите на Гала в рисковани операции и после...айде нема нищо:)

39

антизападопоклонник

преди 10 месеца

Само дето не можах да разбера коментиращите кой ги кара да гледат тази простотия, като сами я определят като такава! Телевизии много- кеф ти Дискавъри, кеф ти Нешънал джиографик! То в българския ефир не останаха много стойностни предавания и те са основно по БНТ1, например- "В кадър", "България от край до край", макар, че и на това, последното водещия понякога се олива с монолозите!

38

Анонимен

преди 10 месеца

До Мераклия

Колега, голем си мераклия, даже пилешките джуки не те плашат да не ти го изкълве

37

Мераклия

преди 10 месеца

Норчето бих си я поръчал за час два, някой знае ли каква и е цената

36

Iceblast88

преди 10 месеца

Как искате политиците да си вършат работата и държавата да прогресира, след като сме издигнали на пиедестал най големите утайки на обществото?Това са хората от които се очаква да дават гласност на проблемите, да се опитват да коригират политиките на държавата ни, когато правят грешки, това са хората които трябва да са пример за обществото.И те едни хора, майко мила.Няма как да се оправим като народ и да започнем да изискваме от политиците си каквото и да е, докато тези австралопитеци са ни елита

35

Iceblast88

преди 10 месеца

Едно хубаво нещо има в това предаване - като започнат да го дават и улиците рязко се изчистват от всички утайки. Те са заети да гледат голямата говореща кутия какви простотии ще надробят любимите му звезди (известни с това, че са известни или, че са минали през леглата на незнаен брой палячовци). Какво повече искате? Ето, продуцентите ви поставят огледало пред вас (телевизора ви играе тази функция). Това е мнението на продуцентите на това предаване за българския народ.

34

Гoшу

преди 10 месеца

До аз

Бездарният и любовник е голям хитрец. Познавам го, както и Гала. Преди нея се занимаваше с едно дюкянче за продажба и поправка на GSM-и. Сега гледам, бизнесмен бил станал :) Бизнеса му явно е да харчи правилно парите на Гала :)

33

Гoшу

преди 10 месеца

Всички я плюете Норчето, но надали някой би отказал да прави секс с нея :) Да си я вземеш вкъщи явно не става, прекалено е придирчива, лековата, повърхностна и откровено глупава, ама да се запознаеш с нея в някой бар, да ударите по 3 водки и после да се разцепите до сутринта е идеална. Я какво миньонче е, ще си я връткаш както ти е кеф :)

32

аз

преди 10 месеца

Баба ГАЛА и тя го е закъсала за пари. Чуди се къде да набута бездарния си млад любовник само и само да гушне малко кинти

31

Гoшу

преди 10 месеца

Ееееей, колхозниците пак удариха целия свят в земята - Руският гей, най-големия гей на света :) Поне е православен славянин, за успокоение на путинопитецитe

30

Анонимен

преди 10 месеца

Такива са гласоподавателите на Герб!

29

Анонимен

преди 10 месеца

И Господ създаде жената за развлечение на мъжа! С това трябва да се запознае всеки, критикуващ “умствения багаж” на жените, още повече плей мейтки... те са за забавление! Тунунговала се, нацупила се е, ами защо не, но до там. Не очаквайте повече!

28

IVo_1

преди 10 месеца

тая от коя хралупа изпълзя че даже вече е и VIP? на такива като нея и онова недоразумение Кулчугин по една липата и да копат по цял ден на полето. Това заслужават. Имала 5-6 куфара... кой я е каралд а носи толкова и без това е грозна никой няма да я забележи, а тия дето са я минали няма да повторят. Нисък интелект, с нищо не изпъкват освен с крякане. Не виждам истински хора в това предаване. Поредното падение на Нова, не че БТВ са цъфнали с фермерите.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера гледах в сутрешния блок (нея или някоя си друга миска).
Не мисля че момичето има някаква вина че е т*по. Вина имат родителите и които са я оставили да стане т*па.

26

Съжалявам ги

преди 10 месеца

М. Добрева и В. Костова ми паднаха в очите.Толкова ли са закъсали за пари , за да участват в това каруцарската предаване.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Само ще напомня, че бащата на това женското нещо беше кандидат за депутат и е бивш шеф на Златни пясъци. Ето това е "елитът" на клетата ни държавица.

24

Додо

преди 10 месеца

Ако отидете някоя вечер на Бийч Бар или Мементо, особено петък или събота вечер, ще установите, че е пълно с такива провинциални дропли, като Нйедкувъ, които трябва да плащат данък дистърбия заради мякащия си език, натрапчивата, токсична миризма на парфюми и жалкия си външен вид - силикони, корекции, хирургии и пр....винаги са с провокативно поведение също!

23

Педалий Кулагин

преди 10 месеца

Тази в муцуната мяза на претърпяла тежък алергичен шок. Примерно ужилена едновременно от 20 стършела.

22

Хендсъм Хари

преди 10 месеца

Тази, Мира Добрева, беше ебaхти яката мадама преди 30 години...