40

Анонимен

преди 5 години

До антизападопоклонникгледаме сеир

39

шоп

преди 5 години

До ГoшуСега гледам, бизнесмен бил станал :)----------------------Във визитката каза, че бил и рисков инвеститор. Сигурно влага парите на Гала в рисковани операции и после...айде нема нищо:)

38

антизападопоклонник

преди 5 години

Само дето не можах да разбера коментиращите кой ги кара да гледат тази простотия, като сами я определят като такава! Телевизии много- кеф ти Дискавъри, кеф ти Нешънал джиографик! То в българския ефир не останаха много стойностни предавания и те са основно по БНТ1, например- "В кадър", "България от край до край", макар, че и на това, последното водещия понякога се олива с монолозите!

37

Анонимен

преди 5 години

До МераклияКолега, голем си мераклия, даже пилешките джуки не те плашат да не ти го изкълве

36

Мераклия

преди 5 години

Норчето бих си я поръчал за час два, някой знае ли каква и е цената

35

Iceblast88

преди 5 години

Как искате политиците да си вършат работата и държавата да прогресира, след като сме издигнали на пиедестал най големите *** на обществото?Това са хората от които се очаква да дават гласност на проблемите, да се опитват да коригират политиките на държавата ни, когато правят грешки, това са хората които трябва да са пример за обществото.И те едни хора, майко мила.Няма как да се оправим като народ и да започнем да изискваме от политиците си каквото и да е, докато тези австралопитеци са ни елита

34

Iceblast88

преди 5 години

Едно хубаво нещо има в това предаване - като започнат да го дават и улиците рязко се изчистват от всички ***. Те са заети да гледат голямата говореща кутия какви простотии ще надробят любимите му звезди (известни с това, че са известни или, че са минали през леглата на незнаен брой палячовци). Какво повече искате? Ето, продуцентите ви поставят огледало пред вас (телевизора ви играе тази функция). Това е мнението на продуцентите на това предаване за българския народ.

33

Гoшу

преди 5 години

До азБездарният и любовник е голям хитрец. Познавам го, както и Гала. Преди нея се занимаваше с едно дюкянче за продажба и поправка на GSM-и. Сега гледам, бизнесмен бил станал :) Бизнеса му явно е да харчи правилно парите на Гала :)

32

Гoшу

преди 5 години

Всички я плюете Норчето, но надали някой би отказал да прави секс с нея :) Да си я вземеш вкъщи явно не става, прекалено е придирчива, лековата, повърхностна и откровено глупава, ама да се запознаеш с нея в някой бар, да ударите по 3 водки и после да се разцепите до сутринта е идеална. Я какво миньонче е, ще си я връткаш както ти е кеф :)

31

аз

преди 5 години

Баба ГАЛА и тя го е закъсала за пари. Чуди се къде да набута бездарния си млад любовник само и само да гушне малко кинти

30

Гoшу

преди 5 години

Ееееей, колхозниците пак удариха целия свят в земята - Руският гей, най-големия гей на света :) Поне е православен славянин, за успокоение на путинопитецитe

29

Анонимен

преди 5 години

Такива са гласоподавателите на Герб!

28

Анонимен

преди 5 години

И Господ създаде жената за развлечение на мъжа! С това трябва да се запознае всеки, критикуващ умствения багаж на жените, още повече плей мейтки... те са за забавление! Тунунговала се, нацупила се е, ами защо не, но до там. Не очаквайте повече!

27

Анонимен

преди 5 години

Вчера гледах в сутрешния блок (нея или някоя си друга миска). Не мисля че момичето има някаква вина че е т*по. Вина имат родителите и които са я оставили да стане т*па.

26

Съжалявам ги

преди 5 години

М. Добрева и В. Костова ми паднаха в очите.Толкова ли са закъсали за пари , за да участват в това каруцарската предаване.

25

Анонимен

преди 5 години

Само ще напомня, че бащата на това женското нещо беше кандидат за депутат и е бивш шеф на Златни пясъци. Ето това е "елитът" на клетата ни държавица.

24

Додо

преди 5 години

Ако отидете някоя вечер на Бийч Бар или Мементо, особено петък или събота вечер, ще установите, че е пълно с такива провинциални дропли, като Нйедкувъ, които трябва да плащат данък дистърбия заради мякащия си език, натрапчивата, токсична миризма на парфюми и жалкия си външен вид - силикони, корекции, хирургии и пр....винаги са с провокативно поведение също!

23

Педалий Кулагин

преди 5 години

Тази в муцуната мяза на претърпяла тежък алергичен шок. Примерно ужилена едновременно от 20 стършела.

22

Хендсъм Хари

преди 5 години

Тази, Мира Добрева, беше ебaхти яката мадама преди 30 години...

21

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

90 % 0т българките са като тая !!!