29

браво

преди 5 години

Тези съвместни учения са предупреждение срещу терористите САЩ и техните слуги от НАТО че света е вече друг и нищо няма да остане безнаказано.

28

КуКлус

преди 5 години

Който вярва че САЩ са добрите, а Русия и Китай лошите ....е за клиника по спешност или за въжето !

27

ХХХ

преди 5 години

Направо да тръгват към САЩ или то няма нужда от тази огромна армия ....нужни са няколко Сармат-и !

26

boto

преди 5 години

До АнонименЕми хората от НАТО са осъзнали, че от война страда най-много мирното население. Ама Китай и Русия с диктаторите им им дреме за милното население а и то просто пиещо одеколон. Ама и ние про*ти и им се възхещава на танковете и корабите. Като толко им се възхищавате всеки път на техниката и иновациите що карате западни коли и ходите у европейски курорти на почивка? Па и Европа Ви налива милярди по програми.Ама Европата да плаща па ние да сме си с селташка Русия. Ба*ти мисленето.

25

Анонимен

преди 5 години

С това учние Вова и Си информираха говедоидите от САЩ,че изхвърлят вече пробития щатски долар от употреба.А самите говедоиди разбраха,че в този случай освен да джафкат като побеснели пинчери от разстояние,друго не им е останало.Скоро подобно нещо ще се случи и в Иран и Турция.Комшиите вече не желаят дори да говорят английски,а навсякъде по курортите се приказва само на руски.

24

Анонимен

преди 5 години

Демонстрациите не са право пропорционални на възможностите.

23

ЕВРОСИФИЛИСТИЦИ

преди 5 години

МОБИЛИЗИРАЙТЕ СЕ, ДРУЖНО, ЕДИННО. РУСКАТА АРМИЯ Е В ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК, НАТОВЦИ ЖАЛНО СКИМТЯТ И ЗА ПАМПЕРС НА ОПАШКА СЕ РЕДЯТ. РУСКАТА АРМИЯ Е, ПОВТАРЯМ, ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК. ХА-ХА-ХА. "Били сигурни, че ще употреби химическо оръжие"??? ХА-ХА-ХА.

22

Анонимен

преди 5 години

До #14Дечко, ще си мерят ядрения потенциал, не бюджетите :-)

21

СатаНАТО

преди 5 години

Ученията не са с 300 000 души, това са твърдения на някави вестници. Освен това няма как да се провери на практика. Освен това гледах видео от учението и масата бойна техника са някви грохнали камази и БМП, само единици са новите образци. Пълен фейк и блъф.

20

Анонимен

преди 5 години

Туй на видеото, много пушек е вдигнало пак.

19

Анонимен

преди 5 години

Гледах ученията Китай и Русия имат страхотни и модернизирани арми,и гледам НАТО-вските прошляци хеле ние и румънците сме живи умрели, ако Русия и Китай нападнат ЕС САЩ не може да покрие толкова територия и да я опази.

18

Анонимен

преди 5 години

До #15Ми либерастите пишат друго :-)

17

Поручик Ржевски

преди 5 години

Русия си стоеше кротко до намесата на САЩ в Украйна.Сега вече изкарахте мечката от бърлогата и тя няма да се прибере. Ядрените ракети са инсталирани в Калининград, за щастие на повечето европейски бюргери, те това не го знаят и спят спокойно.Когато тръгне запада да се намесва в някоя държава като Сирия, мечката вече ще я чака там.Свърши се със бързото демократизиране в произволни точки на света.

16

Анонимен

преди 5 години

До #4Хайде, изброй ,,колко поколения", че да ти се посмеем :-)

15

Анонимен

преди 5 години

Напълно нормално е една армия да има учения. Смешното в случач, че Руската *** е загряла на макс пропагандната машина и си мисли, че плаши някой :)))

14

Анонимен

преди 5 години

Русофилистииците се замечатаха :) При бюджет 12 пъти по-малък от от този на САЩ, руските *** могат само да скимтят :))))))))))

13

Анонимен

преди 5 години

"Восток 2018" е продължение на доктрината "Рейгън" - Накарай Русия да налива ресурси в армията и я остави да гони "НАТО" из....Сибир !Така да новата "Перестройка"

12

Анонимен

преди 5 години

Не ме разсмивайте, юесците отдавна на са военен или икономически лидер. В последните години залагат предимно на зрелища и еманация на глyпocтта.

11

Анонимен

преди 5 години

...само си представете...Три ядрени бойни глави на Москва и страхотно равно поле...Няма руска измеет, няма дявол...Идилия

10

Discovery

преди 5 години

Ако руснаците ги набутат в миша дупка лошо, щото като си набутан в миша дупка и стигаш до крайности и те ти летящи ядрени ракети в разни посоки... После американците да си го върнат и ето ти ефекта на доминото и ще си имаме ядрена зимаааа... и до 1000 години ще изчезнем от Земята и след милиони години ще дойдат други индивиди развили разум и те така... човеко винаги си е мислил, че ще го има вовеки веков и, че е център на вселената... ама човеко е едно тъпппо животтно...