69

boto

преди 5 години

До даВ смисъл искаш да кажеш, че можеш да си завземаш територии ако е тихо и това не те прави агресор.... Аз не помня накъде САЩ да са отишли и да кажат, че това е тяхна територия.Аз както каза един от пишещите не съм привърженик на САЩ, но да харесваш Русия си е диагноза и то тежка.Айде по живо по здраво, че трябва да работя скоро поредна екскурзия в Европа ме очака :)

68

Анонимен

преди 5 години

Ден не минава без да има писание за русия. С допотопна техника ще правят война. Пресен е спомена още от изпарените от дронове "вагнеровци".

67

До анонимен 1

преди 5 години

"Турция, Русия, Иран ще забранят ползването на долара в дължавите си." А ДАНО. Какво чакат досега? И къде са всички държавни атакувани, бомбандирани, измъчвани и обгазявани от ФАЩ? Защо държавите в латинска америка не се присъединят и то по бързо? Докога ще търпят тиранията на ФАЩ?

66

Глупост на куб

преди 5 години

Плашат гарите..... Щото ДържаваТаПлаща!!!!!!Затова им вдигат работната възраст!!!!!!!!

65

Анонимен

преди 5 години

До ОнзиНадушваш, че не си се къпал от месеци.

64

Анонимен

преди 5 години

Кажи му русофил и не го обиждай повече. Добре, че сте толкова малко, че от вас нищо не зависи дори на избори. Вийте колкото искате.

63

Анонимен

преди 5 години

Военните технологии на Русия превъзхождат американските.

62

Онзи

преди 5 години

Надушвам кафеви кравешки ***, Гошу и ти смърдиш на наакани гащенца!

61

Анонимен

преди 5 години

До фактАз не подкрепям САЩ аз подкрепям западния начин на живот. Който иска да живее в 50-те години на миналия век да върви в Русия като толкова си я обича.Истината обаче е, че сте виждали Русия само на картата.

60

boto

преди 5 години

Аз оставям троловете да си вършат работата. Дано на края на годината са изпълнили петилетката и им подарят една Руска кола. Багажника да е пълен с одеколон да има какво да си пият, докато пътуват към ТКЗС-тоТея видеа и коментари на какви компютри ги пишете бре? Какви коли карате? какви дрехи носите (тука сигурно съм в грешка най-вероятно от Китай), на какви курорти. Взимате си спомените от Русия и се местите там да живеете и да фалите ВОЖДА!

59

Анонимен

преди 5 години

Ми не купувайте скъпата газ от Русия бе, кой ви бие по главата да купувате скъпа газ от Русия. Уведомете Газпром, че прекратявате договора и докато трае срока Борисов да договори евтина шистова газ от САЩ, евтина бутилирана газ от Катар, от Норвегия, от Египет, от Азербайджан, от Казахстан, от Узбекистан, от Киргизстан и от какъвто си искаш стан, защо купувате скъпа газ от Русия при толкова много алтернативи?

58

да

преди 5 години

До botoКакво стана,мирно и без един изстрел се прибра в Русия.....

57

факт

преди 5 години

Само извратените и джендърите могат да подкрепят убийците САЩ,нормалните хора виждат и знаят истината за заразното зло....

56

boto

преди 5 години

До ало кукуДа ми припомниш за Крим какво стана?

55

Анонимен

преди 5 години

"Новото" филмче на Путин "Восток 2018" ще струва на русофилите 14% по-скъп газ !Нали "братушки" !!!

54

Анонимен

преди 5 години

Винаги ми е било смешно как една шепа душевно болни хора не спират да подкрепят една пропаднала държава която освен да лежи на някаква спорна стара слава и да си показва оръжието всяка година (за да припомни на народа тази стара слава...) друго реално не прави.Уж всички ресурси в нея, всички умове в нея и накрая едно голямо нищо. Както Путин самия каза скоро в Русия има 80 млна крайно бедни и това е проблем... АЙ сиктир сериозно :)

53

Анонимен

преди 5 години

Можеш да заявиш учения за 300 000 човека и да ги симулираш с 40-50 хил човека. Просто разкарваш полупразна техника, прекарваш пред камерите 10 000 човека, това на всеки ще се види много.Това е булшит. Тръмп да ги млати в Сирия и изобщо да не му пука. Путин военна сила няма, той може само да организира терористични сктове и да плаща на троловете да лъжат.

52

до 44

преди 5 години

Не е ясно колко се радват. Имай в предвид, че платениет *** си вършат работата. И тя е точно такава - да създават илюзия, че някой се радва. В пропагандната война комунистите нямат равни. А в момента в България тече точно такава. Има и дребни заблудени душици, както и бвиши номенклатурчици и ДС-кадри, които е естествено да плачат по режима, дето ги правеше по-равни от другите.

51

Димо Падалски

преди 5 години

... Знаете ли що СССР и САЩ толкова се ненавиждат ?!?! ... Щото са един "ДОЛ ДРЕНКИ" ... Нагли , безпардонни , безкрупулни ... Мислещи се за "СВЕТОВНИ ГОСПОДАРИ" ... Мислещи , че ТЕ са НАЧАЛОТО и КРАЯ на всичко ............ А всъщност "СИВИТЕ КАРДИНАЛИ" ... ръководещи всичко "в сянка" ... са Милиардерите и Масоните главно от Еврейски произход ! ... НЕ съм ФЕН нито на СССР ... Нито на САЩ ... ФЕН СЪМ НА БЪЛГАРИЯ , НО СМЕ ПРЕКАЛЕНО МАЛКИ ЗА ДА ИМАМЕ ПРАВО НА "СОБСТВЕНО МНЕНИЕ" В СВЕТОВЕН МАЩАБ !:(

50

Гoшу

преди 5 години

Абе тези учения са за конвенционална война, дето само в страни от третия свят като Сирия се водят. Айде да стане война между САЩ и Путлерлaнд да видите какви ракети ще захвърчат. Никой няма да ебaва ни танкове, ни колко войска имаш. Всичко ще се води от сателити, изкуствен интелект (хич не мислете, че няма). военни секретни бази дълбоко под земята. Това направо си е ета*ак работа. *** никога няма да нападне Ес, защото знае, чев започва Трета Световна с такъв акт, както и обратното