109

Боби

преди 5 години

До БНБ 92Да беше проверил в интернет преди да се ИЗЛАГАШДолар : Рубла 1:69

108

bluesky1

преди 5 години

САЩ са на път да започнат трета световна война в защита на какво....ами на ал кайда в Сирия? Ако има бог/богове, то нека ни предпазят от това нещастие и планетата живее в мир! Мирът е безценно благо!

107

Анонимен

преди 5 години

Руския Туквун сам ще се фалира хиххиххи като Ким хихиихихи

106

Анонимен

преди 5 години

алоу, болните мозъци, вчера влизах в сайтове на космическите заводи на русия. Снимките къртят - оборудване от 80 и 70- те! Въобще не сте в А група, момчета!

105

Анонимен

преди 5 години

хехе пенсиите в Рус 100 лева, за да има за мегаучения))): Още 2 такива учения и сирийската окупация и - фалит!

104

Анонимен

преди 5 години

Рублата хич не ме интересува.Интересува ме, че това което купувах миналата година с 10 лева, сега трябва да дам за същото 15 лева.

103

Анонимен

преди 5 години

До Гoшу 87Абе, ама ти откъде знаеш че руснаците харесват краварията??? "Харесват" я само крадците и мошенниците, заграбили чужди пари и бягат да ги скрият! Че то в краварията САМО такива и живеят! Още от заселването и, от изтребването на индианците ТАМ се заселват САМО бивши контрабандисти, финансови мошенници, аферисти, изменници, предатели и разни други индивиди без РОД И РОДИНА, които за 100 вида салам ЩЕ ПРОДАДАТ И МАЙКА СИ!!!!

102

До анонимен 80

преди 5 години

Остави Русия ами кажи за България. 30 години на "демокрацията" 30 години целувки на западни к*рове, евро атлантически приятели, влияние на Запада, "сътрудничество с нашите нови инглиш приятели"...... България тъне в мизерия от ден на ден по зле.

101

Гoшу

преди 5 години

А защо от Днеса ми изтрихте поста за това каква е руската жена? Как мой приятел на 70 години изч*ka рускиня на 40, омъжена при това, за телефон Нокиа за 10 лева и ваучерна карта също от 10 лева :) Такива са си крепостниците, какво да ги правиш. Дай Боже всеки му и по-често по една такава славянка, носителка на православните ценности. Да идват повече в България, а мъжете им там из Сибир да си показват оръжията и да водят военни учения :))) Ние тук ще им вкарваме български ценности за 20 лева :)))

100

Анонимен

преди 5 години

НАТО не може да се противопостави на военната мощ на Русия.

99

Анонимен

преди 5 години

Гошуты жик ?

98

Анонимен

преди 5 години

До ОнзиГошу, знаем че пътуваш по цяла Европа. 1ви участник в прайдовете си. Развявай силно знаменцето!Да.)))

97

Гoшу

преди 5 години

До СКакто казваше един приятел: "Хиляди, стотици бих казал дори" :)))) Абе направо кажи че са милиони, кво ти пука, само на клавиатурата чукаш, всичко можеш да си напишеш :)))

96

"Ако някой ви

преди 5 години

каже, че на виетнамците ония атрибути са им малки, не им вярвайте." Джон Дрискайн

95

Гoшу

преди 5 години

До ОнзиХа-ха-ха :) Така е, когато човек няма аргументи. Започва да обижда и напада на лична основа :) А за другия дивак, а може и да си *** най-вероятно, дето пише, че в Брюксел им се смръзнало лай*ото от страх да му кажа: Леле, направо всич1ки се смразихме, пoсрaхме, сменихме си памперсите, пихме по едно успокоително и сега само седим, четем ви редовните клиширани тъпизMИ И СИ УМИРАМЕ ОТ СМЯХ :)))

94

С

преди 5 години

До ВеселинВ допълнение към жива сила Русия има хиляди ядрени ракети.И десетки хиляди ядрени бойни глави.

93

Онзи

преди 5 години

Гошу, знаем че пътуваш по цяла Европа. 1ви участник в прайдовете си. Развявай силно знаменцето!

92

С

преди 5 години

До БНБРублата вече наближава 100 за едно евро МухахахахаИ?Какво следва?Ами ще има 200.

91

Веселин

преди 5 години

боже,боже,какви са тези 300 000 човека,хахахх то голяма работа.Не дай се боже да се стигне до военен конфликт между САЩ и Русия съм почти сигурен че американците няма да ползват повече от 10 /20 000 човека жива сила.....че те имат стотици хиляди дронове без хора и милиони крилати ракети......каква жива сила през 21 век за великите сили .......

90

БНБ

преди 5 години

Рублата вече наближава 100 за едно евро Мухахахаха