129

Анонимен

преди 1 седмица

абе кво си вервате, русия е печелила войни само срещу враг , който е най -мого 2 пъти по -малък от нея - Германия, Франция, турция, Швеция. С 3 пъти по - многогоброен враг нещата са другояче. Не гледайте само своите войски, вижте и противника! Който гледа в мача само собствената си тактика, губи!

128

Анонимен

преди 1 седмица

ееех матрешки, мечтайте си, мечтайте, как само се самонадъхвате горките)): Алоу, дежурния санитар? пак си ги изтървал бе! Уво!!

127

Браво

преди 1 седмица

Браво на Русия и Китай..... Унищожете терористите от запад

Вън САЩ от България

126

Боби

преди 1 седмица

До Анонимен 107
Умнико
В Сирия Русия си утилизира Боеприпасите останали още от СССР време
Ето погледни Украйна реално няма ВПК в момента(в сравнение със СССР Време) Даже нямат патронен завод за патрони за обикновените калашници. Но имат такива запаси от СССР че вече 4 година водят ниско интензивна война в Донбас след 20 години разпродажба над и под масата на същите тези запаси

ПП Горбачов решил да види колко излиза войната в Афганистан в парично изражение - 2,5 милиарда тогавашни рубли на годи

125

Анонимен

преди 1 седмица

Докато "приятели" на Краварите ни убеждават в моща на Евро атлантическия ни съюзник Китай и Русия набират сила в Африка.

124

СТРАНДЖАТА

преди 1 седмица

Три тома по 500 страници... - 1 500 страници документалистика - "Руската империя срещу България" на младия български историк Янко Гочев... - и това са събития до 1918 година... - следва продължение, но незнам колко тома ще са нужни...

123

До анонимен 108

преди 1 седмица

"Вчера влизах в Сайта на космическия завод в Русия".
Явно ти си с болен мозък ако си мислиш че която и да е мижи-турка като теб може да влезе в реален космически завод на РУСИЯ или на която и да е световна сила.Такава охрана имат Русия както И САЩ. Да не си шпионин високо ниво на промишлен шпионаж ?? Това са сайтове за заблуда на противника. САЩ и ОтровнаВритания го знаят. Тези трикове вече заблуждават само такива като теб...( сети се сам)

122

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен

За "приключението" на "вагнеровците" ли говорим?Впрочем къде се изгубиха те?Не ги виждам нещо!О,забравих американците ги ИЗПАРИХА

121

до 118

преди 1 седмица

Ти кога стана българин бе се. Л. ски? И коя България изнасилиха тази преди 1878 година или тази немска по.....га след 1878 г. Щот налъ знаеш, днешната територия се "наричаше" Отоманска империя ".

120

ОТАН

преди 1 седмица

Русия - учение с 300 000 войника, НАТО - подготовка с 3 000 000 памперса. Различни държави, различни методи сплашване на врага.

119

Боби

преди 1 седмица

До Гoшу 114
Няма никакво значение колко е една валута на борсата спрямо долара
Важното е какво може да си купиш с нормална заплата с нея в страната емитирала валутата.
Ето всички фирми които действат в Русия и водят счетоводство в Рубли се молят за все "по-силен" долар защото всичко което изнесат ще увеличи печалбите им. И все повече са такива фирми.

118

до Гошу

преди 1 седмица

Много си докачлив бе бате. Тия, които ви спускат какво да пишете да наемат психолог, ама психолог като Г. Климов, не някой специалист по "The Gender Theory". Явно твоите "спонсори" те "толерират" за година и после те прехвърлят на друг. Лични обиди казваш. Ти като обиждаш братята и сестрите ми, това аз как да го нареча.

117

До анонимен 118

преди 1 седмица

"Вчера влизах в Сайта на космическия завод в Русия".
Явно ти си с болен мозък ако си мислиш че която и да е мижи-турка като теб може да влезе в реален космически завод на РУСИЯ или на която и да е световна сила. Това са сайтове за заблуда на противника. САЩ и ОтровнаВритания го знаят. Тези трикове вече заблуждават само такива като теб...( сети се сам)

116

Анонимен

преди 1 седмица

Русия е най големия изнасилвач на България и понеже българите са мазохисти не им пука искат и още искат и още

115

Бушонидо

преди 1 седмица

"Аналитикът от САЩ"

Спокойно можете да пропуснете буквите ити от първата дума без това да промени смисълът на изречението. Даже напротив ще добиете по-добра представа.

114

анонимен

преди 1 седмица

руснаците не са тъпаци те няма да допуснат да се повтори 1941година,след като американците са до границите им.

113

Боби

преди 1 седмица

До Анонимен 108
Алоууу
Руснаците с оборудване от 70 и 80 години правят такива РАКЕТНИ КОСМИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛИ че всички им завиждат, а ако имат най-доброто оборудване?

ПП За да може ракетния двигател на Мъск да се ползва многократно при него се намалява температурата на горене и налягането на газовете в горивната камера - това намалява с десетки проценти КПД на двигателя
Ето погледнете старт на Фалкон и на Ангара - Американеца свети в ЖЪЛТО а Руснака в Светло Синьо - КОЙ ДВИГАТЕЛ ИМА ПО-ДОБРО КПД?

112

Гoшу

преди 1 седмица

До Боби

Като стане Рубла : Долар 1:69 се върни пак да пишеш и ще призная, че в Кочинистан са по-добре от САЩ :))) 69 пъти по-добре ...ха-ха-ха, ех че яко се кефя по тези форуми

111

Анонимен

преди 1 седмица

До 104
като гледах репортажите от КПП-тата на 6-ти хич не ми приличаше на мизерия, напротив точно обратното

110

Анонимен

преди 1 седмица

Дайте на Русия Калашник и и' гледайте сеира...направи НАТО на джам-стъкло в Сибир !