419

рубли дрънкат

преди 5 години

Жалко, много жалко. Това само показва колко *** е българския народ. Колко още десетилетия и векове ще се търси месия. Нито царе, нито пожарникари, нито генерали, а да не говорим палячовци, ще ни измъкнат от тинята. Трябват технократи, обикновени, скучни, изпълнителни хора, които си вършат работата.

418

Анонимен

преди 5 години

До П.Петров 428Точно тези неща, които ти изброи са много хубави на думи, но на тая територия няма как да се реализират.............точно заради тези прословути 80 %.

417

за Чърчил

преди 5 години

До Анонимен 429Чърчил е виновен , че България изгуби много територии............заради антибългарската политика на Чърчил и Великобритания.И днес т.нар. Великобритания (за мен не е велика) е враг номер 1 за България.

416

Анонимен

преди 5 години

Месията няма да дойде скоро.....................ако сами не си оправим държавата..........няма кой да ни я оправи.Хората са го казали:"Помогни си сам, за да ти помогне и Бог!"

415

Анонимен

преди 5 години

До за ЧърчилЧърчил ли виновен за това, че хората считат за месия Славчо, за когото може да се приложи определението на Я.Хашек : " Вроден *** и пълна духовна тъ...пота"

414

П.Петров

преди 5 години

До за демократите 402Демокрация има и е възможна, но за да я има трябват:1.Качествено образование, което дава компетентни избиратели;2.Свобода на словото и независими медии, които информират за обективната истина, а не манипулират;3.Независима съдебна система, в която кариерното издигане се дължи на компетентност,принципност и професионализъм, която се бори реално с корупцията;4.Отговорност и отчетност на всички ръководни постове в държавната администрация и държавните институции;5.ОБЩЕСТВО,КОЕТО ОТСТОЯВА С ПРОТЕСТ И АКО Е НУЖНО БУНТ ГОРНИТЕ 4-ри ТОЧКИ! ПРИ ДО.БИТЪК НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ

413

Анонимен

преди 5 години

Магарета и космос :)

412

за Чърчил

преди 5 години

Чърчил отдавна гние в ада...............мръсната антибългарска гадина............сега там му прави компания и един друг сатанист............сенатора Мак Кейн!!!

411

Анонимен

преди 5 години

Не го обичам турците, но Един турчин тук се изказа много умно............номер 416.

410

Анонимен

преди 5 години

Да, тук направиха голяма грешка нашите комунисти. не видяха бъдещето. Мислеха, че ще има само две партии и ДПС с 5-6 процента ще е балансьорът. Въобще не трябавше да се допуска да тур-ците да бъдат представяни в отедлан турсак партия- нека си гласуват, но само за българсик партии.

409

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 419Какво общо има ДПС с темата? Защо замесихте ДПС?Влезли сте в темата за хейт и тр.олене.Добре ли ви плащат патриотите?

408

за Чърчил

преди 5 години

До Анонимен 418Чърчил.............тая антибългарска гадина, дето е искал София да стане нива с картофи, тоя българомразец.Ако е зависело само от Чърчил, сега нямаше да има държава България на картата на Европа.

407

атакистите

преди 5 години

До Анонимен 407И ДПС ли замесихте в темата за месията?Значи сега застъпиха на смяна атакистките тр.олове.Включете и Турция, и Ердоган.

406

Анонимен

преди 5 години

Както за Ердоган ПКК(кюрдската партия) са терористи, така и ние , българите, не трябваше да регистрираме ДПС.Сега змията (ДПС) е голяма и ще ни изяде.Какво излиза сега?Турците много по-добре защитават националните си интереси от нас-българите, нали?

405

Анонимен

преди 5 години

демокрацията - - според древните гърци - власт на народаДемокрацията - по Левски - свобода на достойнството и духaДемокрацията - по Чърчил - плурализъмдемокрация - днес у нас - клептокрация, олигархия

404

Анонимен

преди 5 години

412 - Чърчил е разбирал демокрацията като политическа система"Демокрацията е нещо много лошо, но по-добро не е измислено"В този цитат често заменят думата "демокрацията" с думата "парламентарната система4А в наше вреем "демокрация стана равнозначно на олиграхия.

403

Един турчин

преди 5 години

Проблема е,че хората реагират първосигнално.Никой не се интересува от обективната истина.Когато липсват знания вакуумът е запълнен от емоция-тя е водеща за повечето.Те робски почитат собствените си чувства,а в действията им няма и помен от обективност.Как може да вземете адекватно решение за България,когато не мислите и гласувате под емоция?Мисленето изисква усилие,а,повечето плуват в море от хедонизъм и сте лесно манипулируеми.Нямате умствен капацитет за важни за държавата въпроси

402

Анонимен

преди 5 години

до 413ДПС имат голямо влияние, няма спор,но са вредни за България, затова са виновни тези, които ги регистрираха като законна партия.ДПС са наследник на терористичната организация "Турско национално-освободително движение"...........ако още не знае някой!

401

за демокрацията

преди 5 години

Левски не е говорил за демокрация, ами за чиста и свята република.Демократите в България от СДС разсипаха България, а демократите в САЩ.............от клановете на Клинтън и Буш предизвикаха оранжевите революции в Либия, Сирия, Украйна и т.н., от които загинаха хиляди невинни деца, жени и мъже!!Следователно т.нар. ДЕМОКРАЦИЯ е вредна за човечеството.

400

Анонимен

преди 5 години

412 именно ДПС са мафиотска структура, но имат голямо влияние и не бива да ги подценяваме. те си имат 8-10 проценат отвсякъде, както ДПС и БСП са с по 20 процента.