453

П.Петров

преди 10 месеца

Радан Кънев сгреши, тръгна да прави принципна коалиция с безпринципни хора, надявам се да е разбрал, че е невъзможно, след като си подаде оставката от председателския пост на ДСБ!
Принципна политика, партия и коалиция се прави от принципни хора и всякакви компромиси и безпринципност струват скъпо, защото доверие може да се спечели винаги, но се губи ЗАВИНАГИ!

452

Анонимен

преди 10 месеца

ама разбрали ли са се вече кой ще е президент, кой - премиер?

451

VIDA

преди 10 месеца

Тези двамата - да направят една обща партия и без това имат обща "секретарка". Ха ха ха....

450

П.Петров

преди 10 месеца

До Анонимен 444
Тези неща в медиите на Пеевки ли ги четеш ?
Христо Иванов единствен положи усили да намали политическата зависимост на ВСС и ГЕРБ,БСП и ДПС( каква нелепа случайност само) го бламираха и сам си подаде оставката, защото разбра, че с ГЕРБ е невъзможно!
С Трайчо Трайков беше същото - поканиха го в МС защото е професионалист, видя, че не може с ГЕРБ да си изпълнява съвестно задълженията и си тръга.
Лозан Панов и Кристиян Таков(лека му пръст) публично извадиха на показ недъзите на правната ни система!

449

Анонимен

преди 10 месеца

447 - точно в гората ако си, не виждаш дърветата.... Казал го е Шекспир.
Че за да видиш дърветата, трябва да излезш от гората

448

Да оставим

преди 10 месеца

настрана морала на Слави или уменията му да ръководи- нека оценим нещо реално - неговата екипност. Днес няма партия която може да вземе петдесет плюс един процентаи да управлява сама. Тоав означава екипност. Слави не е екипен играч, той постояно се налага. Вижте колко хора си тръгнаха от него. как ще работи утре - като не му хареса нещо, нови избори?

447

Анонимен

преди 10 месеца

Борисов е премиер, защото на огромна група българи той се харесва .Той може да не се харесва на мнозинството, но тоав мнозинство не може да се обедини срещу него и той побеждава. ОСвен тоав е съмнителон че експертите ще ни решат проблемите.
Експерти имаше и при НДСВ, и при кабинета на герджиков. Дянков също бе експерт.

446

Едо

преди 10 месеца

НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ, ДА ВЛИЗАМ В ЛИЧНИ СПОРОВЕ. ПИША ПРИНЦИПНО. КОЙТО ИМА ОЧИ ДА ГЛЕДА, НЕКА ВИЖДА И КОЙТО ИМА УШИ ДА СЛУША, НЕКА ЧУВА. АКО СИ В ГОРАТА, ВИЖДАШ НЯКОЛКО ДЪРВЕТА, А ЗА ДА ВИДИШ ГОРАТА, ТРЯБВА МАЛКО ДА СЕ ИЗДИГНЕШ. ТОВА ДУХОВНО ВИЖДАНЕ, ЧУВАНЕ И ИЗДИГАНЕ ТИ СЕ ДАВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ БИБЛИЯТА, КОЯТО Е ВЯРНОТО И БЕЗПОГРЕШНО СЛОВО БОЖИЕ. ДАВАМ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ,,ФАНАТИЗЪМ": НЕБИБЛЕЙСКА ВЯРА. В ТАЗИ ГРУПА ПОПАДАТ И Т.Н. ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, КОИТО, ВИДИТЕ ЛИ, СА ПАНАЦЕЯТА НА... следва..

445

П.Петров

преди 10 месеца

До Анонимен 442
Защото не сте много умен(*** щеше да изтрие, каквото всъщност бих ви казал)!
В парламента се приемат ЗАКОНИ, не се плагиатства сръбско, гръцко,турско и румънско, нито се правят кавъри на народни песни, нито се пее чалга, а още по зле би било парламентът да се превърне в пошло просташко шоу, за още по проста и просташка публика!
С явната си подкрепа за Първанов, Кунева и Кобургготски, Трифонов многократно е доказал, че няма интелектуален потенциал да определя кой да управлява България!

444

Анонимен

преди 10 месеца

Не можете да разбереет очевидното - всички тези политици, които минаха не се появиах от нищото .Политици ги създаваме НИЕ. Те са еманация на НАС. Това че 33 процента гласуват за Герб, означаав че толкова хора се отъждествяват с мутренското държане.
Ако има 25 процента привърженииц на БСП - толкова хора се отъждествяват с тази партия. Тези проценти не падат от небето.

443

Анонимен

преди 10 месеца

440 - хахахаха . Хр. Иванов бе във властта. Той не е екипен играч . Ако иска да прокара идеите си трябав да търсим консенсус с всички партии, за да получи пне 180 гласа, а той вървеше с рогата напред. Така нищо няма да стане. Радан Кънев е причината да се разпадне РБ. Постояно се тикаше напред, не миряса. за Лозан Панов има големи съмнения за корупция. А Трайчо Трайков е подставено лице на няколко големи компании в зеленото енерегоподаване.

442

акъл

преди 10 месеца

Вие клоуни ако си мислите, че Радев е читав политик или пък че Слави има половин акъл сте в такава дълбока заблуда, че оправия за вас няма.

441

Анонимен

преди 10 месеца

Аз ще гласувам за Трифинов!

440

До 429

преди 10 месеца

Напълно съм съгласен с теб,но трябват действия,не само констатации.

439

П.Петров

преди 10 месеца

До 433
Така е, но все още вярвам, че в България има принципни и почтени професионалисти, на които простите се.ляндури не са им дали шанс да покажат на какво са способни да направят за България и който и да е прост, нагъл, селски тарикат(Борисов,Доган,Първанов,Трифонов,Бареков,Марешки и т.н.) не може да определя кои са те. Това може да го направят само много други почтени, компетентни,интелигентни професионалисти.
Имам обосновано предположение, че Христо Иванов, Трайчо Трайков, Лозан Панов и Радан Кънев са такива

438

Анонимен

преди 10 месеца

Тези избиратели са полудели,ако това е вярно !
България,няма шанс да се оправи бързо, защото проблема не е, толкова в управляващите, колкото в огромния брой неуки, неможещи и зле възпитани хора !
Катастрофите се предизвикват, не от лошите пътища, а от невнимателно шофиране и нелогично поведение на пътя!
Само зле разсъждаващи хора, не могат да го проумеят !

437

П.Петров

преди 10 месеца

До Анонимен 432

Точно поради тази причина днес завършвам неперсоналните си коментари със "се.ляндурии прости".
Защото простите се.ляндури трябва да разберат, че дребните селски хитрости и тарикатлъци не са показател за интелигентност и професионални умения ако не иде реч за работа с добитък! Ако някой си замълчава на такива селски тарикатлъци не е защото е "балък", а защото не може да повярва, че такава безмерна тъпота може да се всели в човешка форма.
Гласува се за принципни, честни, компетентни професионалисти и се следи да изпълнят обещаното!

436

рубли дрънкат

преди 10 месеца

до Анонимен 435

Патриотите са коне с капаци и нищо смислено няма да свършат. Айде да ги прежалим тея три морета най-сетне и да се хванем на работа. Книжните плъхове също могат да вкарат престъпниците в затвора, ако си вършат работата съвестно.

435

Анонимен

преди 10 месеца

Виновни са всички партии, които управляваха след 1989 г., но последните 10 години на власт бяха ГЕРБ-ерите, положението стана по-зле, затова е редно те да понесат политическата отговорност, ако имат поне малко остатъци от морал.
В което силно се съмнявам............по-скоро нямат морал!

434

Анонимен

преди 10 месеца

Давайте минуси, колкото искате, но България остана само територия..............държавността е унищожена..............гарантирано от ГЕРБ!!
Айде сега, почвайте с минусите!!!