439

Анонимен

преди 5 години

ама разбрали ли са се вече кой ще е президент, кой - премиер?

438

VIDA

преди 5 години

Тези двамата - да направят една обща партия и без това имат обща "секретарка". Ха ха ха....

437

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 444Тези неща в медиите на Пеевки ли ги четеш ?Христо Иванов единствен положи усили да намали политическата зависимост на ВСС и ГЕРБ,БСП и ДПС( каква нелепа случайност само) го бламираха и сам си подаде оставката, защото разбра, че с ГЕРБ е невъзможно!С Трайчо Трайков беше същото - поканиха го в МС защото е професионалист, видя, че не може с ГЕРБ да си изпълнява съвестно задълженията и си тръга.Лозан Панов и Кристиян Таков(лека му пръст) публично извадиха на показ недъзите на правната ни система!

436

Анонимен

преди 5 години

447 - точно в гората ако си, не виждаш дърветата.... Казал го е Шекспир.Че за да видиш дърветата, трябва да излезш от гората

435

Да оставим

преди 5 години

настрана морала на Слави или уменията му да ръководи- нека оценим нещо реално - неговата екипност. Днес няма партия която може да вземе петдесет плюс един процентаи да управлява сама. Тоав означава екипност. Слави не е екипен играч, той постояно се налага. Вижте колко хора си тръгнаха от него. как ще работи утре - като не му хареса нещо, нови избори?

434

Анонимен

преди 5 години

Борисов е премиер, защото на огромна група българи той се харесва .Той може да не се харесва на мнозинството, но тоав мнозинство не може да се обедини срещу него и той побеждава. ОСвен тоав е съмнителон че експертите ще ни решат проблемите.Експерти имаше и при НДСВ, и при кабинета на герджиков. Дянков също бе експерт.

433

Едо

преди 5 години

НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ, ДА ВЛИЗАМ В ЛИЧНИ СПОРОВЕ. ПИША ПРИНЦИПНО. КОЙТО ИМА ОЧИ ДА ГЛЕДА, НЕКА ВИЖДА И КОЙТО ИМА УШИ ДА СЛУША, НЕКА ЧУВА. АКО СИ В ГОРАТА, ВИЖДАШ НЯКОЛКО ДЪРВЕТА, А ЗА ДА ВИДИШ ГОРАТА, ТРЯБВА МАЛКО ДА СЕ ИЗДИГНЕШ. ТОВА ДУХОВНО ВИЖДАНЕ, ЧУВАНЕ И ИЗДИГАНЕ ТИ СЕ ДАВА САМО И ЕДИНСТВЕНО ОТ БИБЛИЯТА, КОЯТО Е ВЯРНОТО И БЕЗПОГРЕШНО СЛОВО БОЖИЕ. ДАВАМ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ,,ФАНАТИЗЪМ": НЕБИБЛЕЙСКА ВЯРА. В ТАЗИ ГРУПА ПОПАДАТ И Т.Н. ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, КОИТО, ВИДИТЕ ЛИ, СА ПАНАЦЕЯТА НА... следва..

432

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 442Защото не сте много умен(*** щеше да изтрие, каквото всъщност бих ви казал)!В парламента се приемат ЗАКОНИ, не се плагиатства сръбско, гръцко,турско и румънско, нито се правят кавъри на народни песни, нито се пее чалга, а още по зле би било парламентът да се превърне в пошло просташко шоу, за още по проста и просташка публика!С явната си подкрепа за Първанов, Кунева и Кобургготски, Трифонов многократно е доказал, че няма интелектуален потенциал да определя кой да управлява България!

431

Анонимен

преди 5 години

Не можете да разбереет очевидното - всички тези политици, които минаха не се появиах от нищото .Политици ги създаваме НИЕ. Те са еманация на НАС. Това че 33 процента гласуват за Герб, означаав че толкова хора се отъждествяват с мутренското държане.Ако има 25 процента привърженииц на БСП - толкова хора се отъждествяват с тази партия. Тези проценти не падат от небето.

430

Анонимен

преди 5 години

440 - хахахаха . Хр. Иванов бе във властта. Той не е екипен играч . Ако иска да прокара идеите си трябав да търсим консенсус с всички партии, за да получи пне 180 гласа, а той вървеше с рогата напред. Така нищо няма да стане. Радан Кънев е причината да се разпадне РБ. Постояно се тикаше напред, не миряса. за Лозан Панов има големи съмнения за корупция. А Трайчо Трайков е подставено лице на няколко големи компании в зеленото енерегоподаване.

429

акъл

преди 5 години

Вие клоуни ако си мислите, че Радев е читав политик или пък че Слави има половин акъл сте в такава дълбока заблуда, че оправия за вас няма.

428

Анонимен

преди 5 години

Аз ще гласувам за Трифинов!

427

До 429

преди 5 години

Напълно съм съгласен с теб,но трябват действия,не само констатации.

426

П.Петров

преди 5 години

До 433Така е, но все още вярвам, че в България има принципни и почтени професионалисти, на които простите се.ляндури не са им дали шанс да покажат на какво са способни да направят за България и който и да е ***, нагъл, селски тарикат(Борисов,Доган,Първанов,Трифонов,Бареков,Марешки и т.н.) не може да определя кои са те. Това може да го направят само много други почтени, компетентни,интелигентни професионалисти.Имам обосновано предположение, че Христо Иванов, Трайчо Трайков, Лозан Панов и Радан Кънев са такива

425

П.Петров

преди 5 години

До Анонимен 432Точно поради тази причина днес завършвам неперсоналните си коментари със "се.ляндурии прости".Защото простите се.ляндури трябва да разберат, че дребните селски хитрости и тарикатлъци не са показател за интелигентност и професионални умения ако не иде реч за работа с ***! Ако някой си замълчава на такива селски тарикатлъци не е защото е "балък", а защото не може да повярва, че такава безмерна тъпота може да се всели в човешка форма.Гласува се за принципни, честни, компетентни професионалисти и се следи да изпълнят обещаното!

424

рубли дрънкат

преди 5 години

до Анонимен 435Патриотите са коне с капаци и нищо смислено няма да свършат. Айде да ги прежалим тея три морета най-сетне и да се хванем на работа. Книжните плъхове също могат да вкарат престъпниците в затвора, ако си вършат работата съвестно.

423

Анонимен

преди 5 години

Виновни са всички партии, които управляваха след 1989 г., но последните 10 години на власт бяха ГЕРБ-ерите, положението стана по-зле, затова е редно те да понесат политическата отговорност, ако имат поне малко остатъци от морал.В което силно се съмнявам............по-скоро нямат морал!

422

Анонимен

преди 5 години

Давайте минуси, колкото искате, но България остана само територия..............държавността е унищожена..............гарантирано от ГЕРБ!!Айде сега, почвайте с минусите!!!

421

Анонимен

преди 5 години

До рубли дрънкат 433Технократите няма да свършат работа, трябват истински патриоти и затвор за мафиоти, корумпирани политици и бизнесмени.Рублите дрънкат, ама и доларите хубаво шумят, нали??

420

до П.Петров

преди 5 години

На територията България:1.образованието става все по-лошо и по некачествено;2.медиите са зависими от олигарсите;3.съдебната система е корумпирана;4.държавната администрация също е корумпирана(или поне голяма част от нея);5.гражданско общество няма.Извод: Положението е безнадеждно.