473

Анонимен

преди 9 месеца

Че нашия премиер не се ли прави на месия, същете кукловоди не правиха ли цара месия и костов месия. Резултата е последни в евросъюза по доходи на народа и първи по милионери.

472

грабеж

преди 9 месеца

Думата реформи отдавна е ясна че е изпразнена от съдържание. Каква е файдата от реформите - обогатяване на олигархията и обедняване на народа, затова СДС, дсб СЕГА НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ, ЩОТО НА ВСЕКИ ПРЕТАРАШИХА ДЖОБОВЕТЕ БЕЗ НА ОЛИГАРСИТЕ. ВСЕ ОЩЕ В ОЛИГАРХИЧНИТЕ САЙТОВЕ СЕ ПИШАТ ХВАЛБИ ЗА ТИЯ НЕПРОКОПСАНИЦИ. пОМНИТЕ ЛИ кОСТОВ КАК РЕШИ ДА СВАЛИ КУРСА НА ЛЕВА ПРИ БОРДА ОТ 840 ЗА ЕДНА МАРКА НА 1000, щото наглецът каза така се смятало по-лесно. Престъпно е нали?

471

П.Петров

преди 9 месеца

До Гoшу
По-голямата част от образованието ми мина през соца, учил съм висша математика и квантова физика, почел съм малко и от Маркс,Кант, Хегел,Ницше,Сартр,Камю. С други думи не съм човек, който е учен да вярва в догми, но съм виждал с очите си неща и събития, които нямат никакво логическо, рационално или научно обяснение. Изпитвал съм на гърба си как цялото човешко знание и упорита работа отиват на вятъра и в следващия момент с малко вяра всичко просто се случва. Затова знам,че има Бог!

470

Анонимен

преди 9 месеца

До единствения шанс
Че е така, така е, обаче може и Корнела да я хакнат след още няколко случайни катастрофи и следващия лидер да е с акъла на Гергов...

469

Анонимен

преди 9 месеца

То не е нито за тия дето са сега в парламента, нито за новите месий да гласуваш. От 2001 до сега реформи не са правени, просто се наливат едни пари, които по едни и същи канали отиват при едни и същи хора, за които реално работиме всички ние. Славчо и той е техен слуга, още от едно време. Нищо няма да се промени след тия избори. Тука няма справедливост и развитие за обикновенните хора.

468

Анонимен

преди 9 месеца

Нека да обявим на всички българи! Скъпи сънародници, Месията дойде преди повече от 2018 години! Не чакаме нов! Сещайте се понякога за нашия Спасител!

467

Анонимен

преди 9 месеца

Румен Радев засега е единствения читав и честен политик!!!

466

Анонимен

преди 9 месеца

ГОЛЕМИ ТЕАТРИ И ДРАМИ АЛА ЗИМА 2013Г И ПОСЛЕ 2014Г ГРЪМНАХА ОНАЯ ТАКОВА ОНАКОВА И СЕГА ВСИЧКИ НИЕ 4/5 МИЛИАРДА ЧРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ.

465

Анонимен

преди 9 месеца

Който иска ГЕРБ най-после да падне от власт та държавата да се пречисти от зависимостите им и свинските им десет годишни черва има само една алтернатива за БСП. Всички останали, както е до втръсване известно, които обираха протестния вот да не отиде за БСП накрая легнаха на гербавите и българския народ ако това не може да види, значи са си прав е Иво Христов 80 процента. Помните ли Радев служебния кабинет само от НДСВ на боко бившите съпартийци му гарантира изборната победа.

464

Гoшу

преди 9 месеца

До П.Петров

Цитат: "На Бог се уповавам да ме води по пътя, когато не знам на къде да вървя, но не чакам от него да дойде да ми изкопае нивата!
Човек да си свърши човешката работа, за да може Бог да си свърши божията."
----
Аве, Петров каква ще да е тази Божа работа? Само седи кибик, гледа какво става и не се меси. Той изобщо върши ли нещо? Той бетер пазач на паркинг :)))

463

Анонимен

преди 9 месеца

Избиратели, Слави е от най-най-най-бойковата телевизия, ако гласувате за него и стане патерица на боко, дали няма да пукнете от мъка че така масово Банкя пак ви прилапва гласа.

462

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки петък пускат граждани свободно да разгледат Парламента и да се снимат. Слави Тритонов и Росен Радев могат да се възползват от раз, да врътнат едно коремно и да си излязат. От раз, бай дъ уей между другото.

461

Арсений

преди 9 месеца

Трифонов още ли смята, че Доган е най-великия ни политик, и още ли ходи на лов с Гоце?!

460

Тълпата

преди 9 месеца

Слави, Слави, Слави !!!! Йееее !

459

BG

преди 9 месеца

Хвани единият, удари другият. Новите Барековци .

458

Анонимен

преди 9 месеца

Аха ясно и Слави чалгата ще е Месията а управляваща сила ще е БСП със ДПС розово бъдеще се очертава

457

ttt

преди 9 месеца

Целия свят се прееба, никаде нестаа да живеене вече

456

П.Петров

преди 9 месеца

До Едо
На Бог се уповавам да ме води по пътя, когато не знам на къде да вървя, но не чакам от него да дойде да ми изкопае нивата!
Човек да си свърши човешката работа, за да може Бог да си свърши божията.

455

Ами

преди 9 месеца

Аз предлагам да се помолим на господ да ни прати истински месия че тия нещо ме съмняват.

454

Едо

преди 9 месеца

продължение. ...СА ПАНАЦЕЯТА НА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИКО-ДУХОВНИЯ ЖИВОТ НА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИЛИ НЕ, ТОВА НЕ СРАБОТВА.ЗАЩО? ЗАЩОТО БЕЗБОЖНИКА НЯМА СТРАХ БОЖИЙ- не говоря за Православни клирици и лаици, които с делата си стоят далеч от Бога, но аз не мога да ги съдя-има Кой да съди и Неговите съдби са справедливи.Но това не значи,че не можем да ги наблюдаваме и,ако се налага, с добронамереност да ги изобличаваме. Бог повелява това на силните християни,които да носят немощите на слабите.Сл.