39

и още как

преди 5 години

До Анонимен 35Чака друг да му свърши работата!А той да получава на готово!

38

Анонимен

преди 5 години

Хаха, Медиана. Червен Кънчо пише стъкмистики.

37

Анонимен

преди 5 години

Някой май още на са разбрали, че Трифонов лично няма да участва. Нека представи екип, пък после каквото сабя покаже.

36

Анонимен

преди 5 години

Лица на Ъндърграунда !Единият говори като че ли току що е излязал от музея-костница на съветската армия, а другия - сякаш е агент на погребална агенция !

35

ДО 34

преди 5 години

Слави е честен човек, може да е всякакъв, но e честен да лежиш на плажа не е престъпление и като много знаеш я кажи за кой да гласуваме ?

34

Зозо

преди 5 години

Хохохохо, чакаме изгонването на зависимите от Козяк и НПО?! И после какво? Да дойдат зависимите от Кремъл и Анкара ли? Тоя филм сме го гледали вече няколко пъти. Всеки път води до фалит на България. По - добре тогава Фюрера да "дойде".

33

Провалената държава

преди 5 години

Ако "матриала" избере на следващите предсрочни избори след бодигарда - пожарникар, клоун да го управлява, вече може да се закрива държавата. Тогава вече наистина ще изгубя всякаква надежда. Продавам всичко и си хващам багажа и се махам от тук...

32

Анонимен

преди 5 години

Е, Слави ше ви оправи.

31

Анонимен

преди 5 години

Българинът иска промяна на статуквото, тия хора дето от 30 год се прескачат в НС трябва да си ходят българина не чака никакви месии.

30

Анонимен

преди 5 години

Защо не питате Слави Трифонов къде беше докато се правеше, че ослепява ...?!Целодневни купони правеше на плажа на кк Слънчев ден до Варна, собственост на спонсора му - Гергов, където притежава апартамент за 1 млн лв. в Порт Палас.А от екрана ни лъжеше, че уж се лекувал да не ослепее...Този ли ще избирате ;)

29

Анонимен

преди 5 години

Заминава си, а кой ще дойде ние ще решим.

28

Peter

преди 5 години

Агенция "Медиана" = БСП:) Поредни глупости...

27

ттт

преди 5 години

Вчера ББ обяви, че ще повиши заплатите на онези на държавна хранилка с 10%. Също така казаха, че това били около 450 000 човека. От 2 000 000 работещи общо! Всички те гласуват за него, защото почти всички са некадърници и ще бъдат изхвърлени моментално, ако свестни хора поемат управлението на държавата. Българите ще се освободят от ББ, само ако отидат масово да гласуват. А след това - ремпонт на съдебната система, без него резултат няма да има. Засега само Слави предлага такова нещо.

26

...........

преди 5 години

До Анонимен 11: Браво, направо ни спечели от раз за твойта кауза.

25

Аз

преди 5 години

Бойко Тиквата си заминава на 100 %, но КОЙ ще дойде ?!?

24

Анонимен

преди 5 години

В България цари голям хаос и анархия на всички нива.............единственият изход е следния:1.разпускане на всички партии2.съд и затвор за всички виновни за разрухата на България след 1989 г.3.редуциране на администрацията с 50 %4.изгонване на всички НПО-та(те са чужди агенти)5.затваряне на Нов Български Университет(спонсориран от Сорос) и Американския Университет- не ни трябват кадри, които работят за чужда каузаи т.н.Има и още необходими мерки!!

23

Анонимен

преди 5 години

"Десните са извън парламентарния борд, но като съвкупност "Демократична България"(2%), Реформаторски блок (1,6 на сто) и СДС (0,6) влизат в НС, при едно условие да се обединят".Това е политика, а не аритметика! Светльо Витков винаги си взимаше едно 100 000 гласа протестен вот. Като се обедини с бесн, пардон десните, общо взеха по-малко.

22

Анонимен

преди 5 години

Създават партии за патерици и отклоняване на гласовете,за да "спечели" ГЕРБ,няма да ви мине номера!

21

Анонимен

преди 5 години

Аз ще гласувам за Славката, нека е масон още по-добре, масоните са високоинтелектуални хора. А вие гласувайте за някой овчарин за да сте сигурни, че не е масон.

20

Анонимен

преди 5 години

Не месията! Всичко друго е по-добро от ГЕРБ!