59

за който щете

преди 5 години

Важното е ДС за кой ще гласува!Вашето не се брои!

58

Нориега

преди 5 години

Всички на стадион В. Левски и кръстосан огън!

57

опетков

преди 5 години

До АнонименОт 30г. в НС се прескачаха само двама трима от БСПто, ако не си забелязал. Изводът е, че който и да се намърда там, заприличва на предните, защото калъпа е едини същ, т.е. български, по подобие на бай ***.

56

Зозо

преди 5 години

спрямо Боку, всичко е по-малко зло, даже и султанът да се върне, със сигурност по-добре ще се грижи за страната

55

Анонимен

преди 5 години

Тези, които обобщават какъв е народа, няма да ги коментирам, защото не само ще ме изтрият, но и ще ми забранят коментари за дълго време. Те обаче си знаят.

54

Анонимен

преди 5 години

До ФерариАз бай Тошо го уважавам,светла му памет,направиха му паметници в България и щатите,но герберите не ги уважавам вече,съсипаха населението!Аман!

53

Анонимен

преди 5 години

Няма начин това да е вярно.А и тази дъвка с новия месия вече не върви. То се видя - на всеки нов месия първата му работа е да си уреди роднините до девето коляно.И има я ДС, я номенклатурно минало.

52

До 39

преди 5 години

Да лежиш на плажа не е престъпно, но да лъжеш че си бил на лечение и почти си ослепял, а всъщност да купонясваш на плажа - това е нагла лъжа!Слави е лъжец и Борисов много добре го разкри как е бил изнудван от Слави!После в цяло предаване Слави се оправдаваше, но не съди Борисов за клевета, нали ;)Защото Борисов беше прав.Гласувай за когото решиш.

51

Анонимен

преди 5 години

BALGARIA IMA NUJDA OT COVEK KATO ORBAN I SALVINI

50

Анонимен

преди 5 години

Слави и Радев в парламета, Пази боже.....Селянин и Русофил комунист!!!!

49

българин

преди 5 години

Отнво заблуден народ ! Предстоят още изгубени години !

48

Анонимен

преди 5 години

Слави няма да ни оправи ама никой и не иска някой да го оправи, ние икме тикви и комунисти да се махат и аз за Слави ще пусна един вот като другите 3 млн дето искахме референдум за мажоритарен вот.

47

Зозо

преди 5 години

То хубаво да се изгонят прозападните НПО, но и руските трябва да се изгонят - "Русия за България", "НД Русофили" и др. Абе трябва си ЛУСТРАЦИЯ и забрана на бивши *** и ДС служители и доносници да участват в управлението на каквото и да било!

46

Тутурутка

преди 5 години

Закривай държавата! Положението е било същото около 1380-1395 г., слаба държава, но с такъв народ, такива управляващи...

45

Анонимен

преди 5 години

Дрън, Дрън, или как желаното да представим за реално.Радев няма да спечели нищо в собствена формация.Слави, има шанс за около 15.Бойко отново ще ги бие, но ще му трябва коалиция.Каквито и емисари да прати кака Корни, линия пример издава фалша.

44

Ферари

преди 5 години

ГЕРБ са си мутрите на бай Тошо.В Етрополе има един келнер Линко, който ходеше с Ристо Референта на свиждане на Живков докато беше в ареста.Носеха му правчанска баница.След това Бойко направи този Линко координатор на ГЕРБ за софийска област. Той подбира кадрите на ГЕРБ в областта.Всеки може да си направи изводи.

43

ББ

преди 5 години

"Вече имам повече пари от Сорос!"

42

Анонимен

преди 5 години

Като се променят българските граждани и държавата ще се промени.Няма друг начин.Няма кой да се появи и да оправи нещата с вълшебна пръчица или тайни думички :)))Руснаци и българи са еднакво тъъпи - все чакат Някой...Те обаче само мрънкат и мързелуват.

41

ZORO

преди 5 години

имало някаква надежда герб да не са вечни , че бях се отчаял вече

40

Айдаааааа

преди 5 години

До АнонименЩе гласуваме за БСП тогава,тея Славевци-мавевци и разни други партийки са за отклоняване на гласовете,които биха гласували за БСП,изчисляват че недоволните от ГЕРБ ще гласуват за тези партийки и патерици,нооооооооооо номера няма да мине!