162

Анонимен

преди 9 месеца

Счети, тия неща бяха верни някъде до 2008 г.

161

КОМУНИСТ

преди 9 месеца

Няма Герб, Няма БСП, няма СДС, патриоти, всички са подставени отвън. Външните крадат и убиват за милиарди а техните поставени пионки тук в парламента за милиони. Уговорено сторено. САЩ, ЕС, НАТО диктуват всичко. Цената на петрола, обвързан с долара, цената на житото на световните пазари, икономиките ви, всичко. САЩ, НАТО, ЕС а това означава Германия, Англия, Брюксел, Франция, с една дума КАПИТАЛЪТ, извършват този геноцид над вас. До последния българин.

160

Цвъ.Цвъ.

преди 9 месеца

В момента цените са тия на Орешарски !!! От 1 октомври ще ги намалим със 75 % !!! Хлябът става 0,25 лв ,сиренето 1,75 лв,месото 2,15 килограм и т.н. !!!

159

Анонимен

преди 9 месеца

ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ ОТНОВО ТРЪГНАХА ДА КРАДАТ.

158

икономист

преди 9 месеца

До Анонимен 153

Много правилно разсъждаваш, наистина има закономерност в заплащането, което получават хората за една или друга дейност. Обаче не си прав, че тези, които получават добри пари за труда си, се скъсват от бачкане. На почти всички от тях им е приятно да работят повече и по-трудна работа, защото имат необходимата жизнена енергия и умения за това. Уменията и специфичния жизнен цикъл, са генетично заложени при човека. На някои хора повечето работа им се отразява добре и на здравето!

157

Капиталист

преди 9 месеца

Долу червената мафия!

156

Зозо

преди 9 месеца

герб ви ошушка до стотинка, вие се успокоявате, че може и да е по-зле. Не овце, направо лами сте, стригане докато мърдате

155

Демократ

преди 9 месеца

Виновни са червените.

154

Анонимен

преди 9 месеца

ЧЕРВЕНИТЕ ОКРАДАХА НАРОДА СИ, СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ- ДО ЕДИН БЕДНИ МОМЧЕТА, НАСОЧИХА ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ КЪМ ТЯХ И ГИ ИЗТРЕПАХА.

153

Анонимен

преди 9 месеца

АМА НЕ ФАЩ ФАЛИРАХА 12 БАНКИ- НЪЛ, А НАЩИ ЧЕРВЕНИ 1995/1998Г

152

Счети

преди 9 месеца

До 158. "Усъвършенстването" на дохода е свързано с благоразположението на работодателя ! Когато работодателят е решил, че за дадена длъжност ще плаща Х сума няма как да го убедиш, че трябва да плаща Х * 1.1, защото има инфлация, дори и да си най-квалифицирания кадър ! Да не говорим, че има едни колеги от УЧР, които непрекъснато нашепват на ушето на шефовете, че на пазара има наплив от кадри и могат да те сменят за по-малко пари, нищо че ти си се доказал, като много-много успешен служител !

151

Анонимен

преди 9 месеца

ДРОГАРИ- СТАЙ, БЕНЧ, МИНК СА ТРЪГНАЛИ СЪС БУГАТИ СРЕД НАРОДА РАЗДАВАТ МИЛИОНИТЕ СИ, ЗАЩОТО СА СОЦИАЛИСТИ И ОБИЧАТ НАРОДА СИ.

150

реалист

преди 9 месеца

До 152
Европейската комисия се договори за Путин за по евтина газ. Ред е на всяка страна също да догори цената. Защо нашите управници нищо не правят по въпроса? Не желаят ли по евтина газ? Или защото не си мерят приказките, а следват сляпо всяка спусната от Евро,Гейските си чиновници директива, сега няма очи за това. Оставка!!!

149

Анонимен

преди 9 месеца

СЕРВИТЬОР, СТЪКЛОДУХАЧ, СНАБДИТЕЛ НО ЕДНА СУТРИН МИЛИОНЕР, А НИЕ БЕЗ СПЕСТЯВАНИЯ.

148

Анонимен

преди 9 месеца

.........И НИКОЙ НЕ ПОПИТА ЧЕРВЕНИТЕ КАК СТАНАХА ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ.......КАК ИЗВЪРВЯХА ПЪТЯ ОТ СЕРВИТЬОР ДО ЕДЪР КАПИТАЛИСТ НО СОЦИАЛИСТ.

147

Анонимен

преди 9 месеца

икономист,
от 20 години работя и не се сещам за човек, който наистина да е искал да се усъвършенства (като умения и доход), да се е заел с това сериозно и да не е успял да го направи. Всичко друго са оправдания.

146

Анонимен

преди 9 месеца

При антобългароте от ГЕРБ е така.

145

реалист

преди 9 месеца

До 146
"Бизнесмените" да инвестират в производителни машини, а не да крият данъци и пари по кутиите за обувки, да си разхождат любовниците по екскурзии ида си купуват яхти и замъци, тогава ще има производителност. Това тяхно задължение, а не работника. Как същия работник е производителен в чужбина. Стига с това мутренско мислен. Все едно сте хванали тиквен вирус.

144

Анонимен

преди 9 месеца

Ъггъъъъ, ше стане страшну у софее

143

Анонимен

преди 9 месеца

АЗ ЯМ ТИПОВ ХЛЯБ- 0.49 СТ ЗА ПОЛОВИНКА- В КАУФЛАНД ОТ УТРЕ.