151

Зозо

преди 5 години

герб ви ошушка до стотинка, вие се успокоявате, че може и да е по-зле. Не овце, направо лами сте, стригане докато мърдате

150

Демократ

преди 5 години

Виновни са червените.

149

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ ОКРАДАХА НАРОДА СИ, СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ- ДО ЕДИН БЕДНИ МОМЧЕТА, НАСОЧИХА ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ КЪМ ТЯХ И ГИ ИЗТРЕПАХА.

148

Анонимен

преди 5 години

АМА НЕ ФАЩ ФАЛИРАХА 12 БАНКИ- НЪЛ, А НАЩИ ЧЕРВЕНИ 1995/1998Г

147

Счети

преди 5 години

До 158. "Усъвършенстването" на дохода е свързано с благоразположението на работодателя ! Когато работодателят е решил, че за дадена длъжност ще плаща Х сума няма как да го убедиш, че трябва да плаща Х * 1.1, защото има инфлация, дори и да си най-квалифицирания кадър ! Да не говорим, че има едни колеги от УЧР, които непрекъснато нашепват на ушето на шефовете, че на пазара има наплив от кадри и могат да те сменят за по-малко пари, нищо че ти си се доказал, като много-много успешен служител !

146

Анонимен

преди 5 години

ДРОГАРИ- СТАЙ, БЕНЧ, МИНК СА ТРЪГНАЛИ СЪС БУГАТИ СРЕД НАРОДА РАЗДАВАТ МИЛИОНИТЕ СИ, ЗАЩОТО СА СОЦИАЛИСТИ И ОБИЧАТ НАРОДА СИ.

145

реалист

преди 5 години

До 152Европейската комисия се договори за Путин за по евтина газ. Ред е на всяка страна също да догори цената. Защо нашите управници нищо не правят по въпроса? Не желаят ли по евтина газ? Или защото не си мерят приказките, а следват сляпо всяка спусната от Евро,Гейските си чиновници директива, сега няма очи за това. Оставка!!!

144

Анонимен

преди 5 години

СЕРВИТЬОР, СТЪКЛОДУХАЧ, СНАБДИТЕЛ НО ЕДНА СУТРИН МИЛИОНЕР, А НИЕ БЕЗ СПЕСТЯВАНИЯ.

143

Анонимен

преди 5 години

.........И НИКОЙ НЕ ПОПИТА ЧЕРВЕНИТЕ КАК СТАНАХА ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ.......КАК ИЗВЪРВЯХА ПЪТЯ ОТ СЕРВИТЬОР ДО ЕДЪР КАПИТАЛИСТ НО СОЦИАЛИСТ.

142

Анонимен

преди 5 години

икономист, от 20 години работя и не се сещам за човек, който наистина да е искал да се усъвършенства (като умения и доход), да се е заел с това сериозно и да не е успял да го направи. Всичко друго са оправдания.

141

Анонимен

преди 5 години

При антобългароте от ГЕРБ е така.

140

реалист

преди 5 години

До 146"Бизнесмените" да инвестират в производителни машини, а не да крият данъци и пари по кутиите за обувки, да си разхождат любовниците по екскурзии ида си купуват яхти и замъци, тогава ще има производителност. Това тяхно задължение, а не работника. Как същия работник е производителен в чужбина. Стига с това мутренско мислен. Все едно сте хванали тиквен вирус.

139

Анонимен

преди 5 години

Ъггъъъъ, ше стане страшну у софее

138

Анонимен

преди 5 години

АЗ ЯМ ТИПОВ ХЛЯБ- 0.49 СТ ЗА ПОЛОВИНКА- В КАУФЛАНД ОТ УТРЕ.

137

Анонимен

преди 5 години

Не може да живееш добре без да получаваш заплата или да имаш печеливш бизнес. За да печелиш добре трябва да правиш това което могат да правят 1 на 1 000 и освен това да има и търсене за тези услуги, иначе защо да ти плащат подобаващо за нещо което 950 от 1 000 ще правят по същият начин. Има ЗАКОНОМЕРНОСТ, в крайна сметка тези които печелят наистина добре(от заплата, и не връзкарите) се скъсват да бачкат, и тук идва въпроса заслужава ли си. Някой хора се оплакват но предпочитат да си пият ракията

136

!!!!!!!!!

преди 5 години

" ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ Е СВЪРЗАНА С КОТИРОВКИТЕ НА ПЕТРОЛА И ДОЛАРА " ! И ТЕ СЕ ДИКТУВАТ ОТ ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ХОРА В САЩ. ИЗЛИЗАНЕ ОТ ИС И НАТО ВЕДНАГА. ОТКАЗВАНЕ ОТ ВСЯКАКВА ТЪРГОВИЯ СВЪРЗАНА С ДОЛАРА. ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ДОЛАРА Е ОБВЪРЗАН С ПЕТРОЛА ? ЗАЩО СТОЙНОСТТА НА ЕДИН БАРЕЛ СЕ ИЗМЕРВА В ДОЛАРИ ? ДАЙТЕ ДА ГО НАПРАВИМ В ЛЕВОВЕ ! ДАЙТЕ НИЕ ДА ДИКТУВАМЕ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА. МАААМ ВИ ТЕРОРИСТИЧНА АМЕРИКАНСКА......

135

икономист

преди 5 години

До Анонимен 129 А тези, които нямат "умения и акъл", с какво са виновни за това си положене? И това севсем не е достатъчно! За съвременния пазар на труда, трябва и енергичност, и психическа издръжливост, които далеч не са присъщи за всеки човек.

134

до 139

преди 5 години

Ето го решението, ВСЕКИ БЪЛГАРИН IT СПЕЦИАЛИСТ. Да им покажем на "червените" какво можем. Колкото повече ни вдигат цените, толкова повече ние ще "изкарваме".

133

Минчо

преди 5 години

Това може да означава само едно - че някой се готви да свали правителството, както го направи през 2013 г. Същия сценарий.

132

Анонимен

преди 5 години

Производителността на на труда е ниска спрямо заплатите. Това значава, че бизнесът дава високи заплати, без да сте заслужили. Работете повече, зарадвайте бизнеса и ако ви остане време, може да имате по-добър живот, без да се притеснявате от поскъпването.