164

Анонимен

преди 1 седмица

Счети, тия неща бяха верни някъде до 2008 г.

163

КОМУНИСТ

преди 1 седмица

Няма Герб, Няма БСП, няма СДС, патриоти, всички са подставени отвън. Външните крадат и убиват за милиарди а техните поставени пионки тук в парламента за милиони. Уговорено сторено. САЩ, ЕС, НАТО диктуват всичко. Цената на петрола, обвързан с долара, цената на житото на световните пазари, икономиките ви, всичко. САЩ, НАТО, ЕС а това означава Германия, Англия, Брюксел, Франция, с една дума КАПИТАЛЪТ, извършват този геноцид над вас. До последния българин.

162

Цвъ.Цвъ.

преди 1 седмица

В момента цените са тия на Орешарски !!! От 1 октомври ще ги намалим със 75 % !!! Хлябът става 0,25 лв ,сиренето 1,75 лв,месото 2,15 килограм и т.н. !!!

161

Анонимен

преди 1 седмица

ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ ОТНОВО ТРЪГНАХА ДА КРАДАТ.

160

икономист

преди 1 седмица

До Анонимен 153

Много правилно разсъждаваш, наистина има закономерност в заплащането, което получават хората за една или друга дейност. Обаче не си прав, че тези, които получават добри пари за труда си, се скъсват от бачкане. На почти всички от тях им е приятно да работят повече и по-трудна работа, защото имат необходимата жизнена енергия и умения за това. Уменията и специфичния жизнен цикъл, са генетично заложени при човека. На някои хора повечето работа им се отразява добре и на здравето!

159

Капиталист

преди 1 седмица

Долу червената мафия!

158

Зозо

преди 1 седмица

герб ви ошушка до стотинка, вие се успокоявате, че може и да е по-зле. Не овце, направо лами сте, стригане докато мърдате

157

Демократ

преди 1 седмица

Виновни са червените.

156

Анонимен

преди 1 седмица

ЧЕРВЕНИТЕ ОКРАДАХА НАРОДА СИ, СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ- ДО ЕДИН БЕДНИ МОМЧЕТА, НАСОЧИХА ОБЩЕСТВЕНОТО ВНИМАНИЕ КЪМ ТЯХ И ГИ ИЗТРЕПАХА.

155

Анонимен

преди 1 седмица

АМА НЕ ФАЩ ФАЛИРАХА 12 БАНКИ- НЪЛ, А НАЩИ ЧЕРВЕНИ 1995/1998Г

154

Счети

преди 1 седмица

До 158. "Усъвършенстването" на дохода е свързано с благоразположението на работодателя ! Когато работодателят е решил, че за дадена длъжност ще плаща Х сума няма как да го убедиш, че трябва да плаща Х * 1.1, защото има инфлация, дори и да си най-квалифицирания кадър ! Да не говорим, че има едни колеги от УЧР, които непрекъснато нашепват на ушето на шефовете, че на пазара има наплив от кадри и могат да те сменят за по-малко пари, нищо че ти си се доказал, като много-много успешен служител !

153

Анонимен

преди 1 седмица

ДРОГАРИ- СТАЙ, БЕНЧ, МИНК СА ТРЪГНАЛИ СЪС БУГАТИ СРЕД НАРОДА РАЗДАВАТ МИЛИОНИТЕ СИ, ЗАЩОТО СА СОЦИАЛИСТИ И ОБИЧАТ НАРОДА СИ.

152

реалист

преди 1 седмица

До 152
Европейската комисия се договори за Путин за по евтина газ. Ред е на всяка страна също да догори цената. Защо нашите управници нищо не правят по въпроса? Не желаят ли по евтина газ? Или защото не си мерят приказките, а следват сляпо всяка спусната от Евро,Гейските си чиновници директива, сега няма очи за това. Оставка!!!

151

Анонимен

преди 1 седмица

СЕРВИТЬОР, СТЪКЛОДУХАЧ, СНАБДИТЕЛ НО ЕДНА СУТРИН МИЛИОНЕР, А НИЕ БЕЗ СПЕСТЯВАНИЯ.

150

Анонимен

преди 1 седмица

.........И НИКОЙ НЕ ПОПИТА ЧЕРВЕНИТЕ КАК СТАНАХА ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ.......КАК ИЗВЪРВЯХА ПЪТЯ ОТ СЕРВИТЬОР ДО ЕДЪР КАПИТАЛИСТ НО СОЦИАЛИСТ.

149

Анонимен

преди 1 седмица

икономист,
от 20 години работя и не се сещам за човек, който наистина да е искал да се усъвършенства (като умения и доход), да се е заел с това сериозно и да не е успял да го направи. Всичко друго са оправдания.

148

Анонимен

преди 1 седмица

При антобългароте от ГЕРБ е така.

147

реалист

преди 1 седмица

До 146
"Бизнесмените" да инвестират в производителни машини, а не да крият данъци и пари по кутиите за обувки, да си разхождат любовниците по екскурзии ида си купуват яхти и замъци, тогава ще има производителност. Това тяхно задължение, а не работника. Как същия работник е производителен в чужбина. Стига с това мутренско мислен. Все едно сте хванали тиквен вирус.

146

Анонимен

преди 1 седмица

Ъггъъъъ, ше стане страшну у софее

145

Анонимен

преди 1 седмица

АЗ ЯМ ТИПОВ ХЛЯБ- 0.49 СТ ЗА ПОЛОВИНКА- В КАУФЛАНД ОТ УТРЕ.