182

икономист

преди 5 месеца

До Чиновник.

Човече не си ме разбрал правилно! Исках просто да кажа, че има хора, на които тежката работа им понася по-добре от на други хора. Аз не подценявам труда на никого, и смятам, че заплащането трябва да е достойно за всички! Въпросът е, че стават все по-малко хората, които могат да издържат на изискванията на съвременния пазар на труда...

181

Анонимен

преди 5 месеца

До КОМУНИСТ

Мaлoyмнико, народа ще се разправя точно с вас- комунистите и "бизнесмените", които го докарахте до просешка тояга с вашите кражби и далавери.

180

КОМУНИСТ

преди 5 месеца

НЕ ПИШИ ОТ МОЕ ИМЕ ПОДЛЕЦО ГЕРБАДЖИЙСКИ ! ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ОТ ПРЕХОДА НАРОДА ТРЯБВА ДА ВИ СЪДИ

179

бай Герги

преди 5 месеца

До КОМУНИСТ

Значи, когато СССР е окупирал икономиката и диктува политиката, няма проблем, но ако са чехи, германци, американци и канадци не може. Що така мериш с двоен аршин бе, другарю?

178

КОМУНИСТ

преди 5 месеца

ЕДИНСТВЕНИТЕ ЧИТАВИ ХОРА В ГЕРБ СА КОМУНИСТИТЕ И Е ХУБАВО, ЧЕ УПРАВЛЯВАТ ТЕ, А НЕ БСП, КЪДЕТО НЯМА НИТО ЕДИН ИСТИНСКИ КОМУНИСТ. ЕТО, ВЧЕРА БОЙКО БОРИСОВ УРЕДИ ДА СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА С 10%. ТАКЪВ ЖЕСТ НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ НА Г-ЖА ЛЪЖА.

177

Анонимен

преди 5 месеца

Браво Бойко. Геноцид до дупка за простото племе.

176

икономист

преди 5 месеца

До Анонимен 184

Някакви железни елементи, които се поставяли по покривите на сградите. Така и не разбрах къде точно се поставят и за какво служат. Преподавателите по трудово по принцип бяха външни специалисти, привлечени като преподаватели. Те си изпълняваха някакви поръчи и от време на време даваха малко работа и на нас учениците, хем да им помогнем уж, хем и да научим нещо. Но въпросното момче свършавше работата на всички и работеше с машини, които за пръв път виждаше!

175

КОМУНИСТ

преди 5 месеца

ЕВН- АВСТРИЙСКА, ЧЕЗ- ЧЕШКА, РАЙФАЙЗЕН, БУЛБАНК ПОЧТИ ВСИЧКИ БАНКИ ЧУЖДИ, АМЕРИКАНСКИ ТЕЦАВЕ, ВЕЦОВЕ, МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ- ЧУЖДИ, КОРПОРАЦИИ И МОНОПОЛИ КАТО БИЛА, КАРФУР, КАУФЛАНД И Т.Н. - ЧУЖДИ, МИНЕРАЛНАТА ВОДА БАНКЯ И ПОЧТИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НА КОКА КОЛА, ПИВОВАРНИТЕ- ПОЧТИ ВСИЧКИ ЧУЖДИ, НА ХАЙНИКЕН И ЧУЖДИТЕ ОКУПАТОРИ, ПАТРОЛА СЕ ДИКТУВА ОТ ДОЛАРА, ЖИТОТО ОТ СВЕТОВНИТЕ ПАЗАРИ, ТОВА ОЗНАЧАВА ОТ ФАЩ И ЕС, ВСИЧКО Е ЧУЖДО. ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ КОМУНИСТИ ЛИ СА БЕ ПЛАТЕНИ И.И.О..И ?

174

Чиновник

преди 5 месеца

До икономист

Страшни глупости си написал. Заради такива "икономисти" като тебе избягах от частния сектор. Сега пак имам договорни отношения с "бизнесмени" и "кономисти", но само по Граждански договори и не могат дори да си помислят, да ми развиват такива долнопробни теории, как трябва да се бачка до скъсване, но да ти плащат малко, защото тая работа, видиш ли, и друг можел да я върши.

173

Анонимен

преди 5 месеца

КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОКОЛО 200 ЛЕВА- И ТАМ НИСКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ.

172

Анонимен

преди 5 месеца

ШАШКА С ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА СИ В 6/7 КЛАС И КО ПРОИЗВЕЖДАХТЕ. РАЗБИРАМ ЧЕ ИСКАШ ДА РАЗВИВАШ ТЕЗИ,АМА СИ КУХ ТА ДРЪНКАШ. НАШТЕ РАБОТНИЦИ- ТУК МЪРЗЕЛИВИ, НЕГРАМОТНИ, В ЕВРОПА БАЧКАТ ЗА 1600 ЕВРО. РОМИТЕ БИЛЕ МЪРЗЕЛИВИ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЗА ТРУДОВИ ВОЙСКИ.

171

бай Герги

преди 5 месеца

след герб, лошият комунизъм ни се струва като мираж в пустиня - недостижим

170

Анонимен

преди 5 месеца

177, Е ТЕ ЗА ТОВА ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ КОМУНИСТИ СОЦИАЛИСТИ СА ТРЪГНАЛИ ДА РАЗДАВАТ НА НАРОДА КАПИТАЛА КОЙТО ОТКРАДНАХА КАТО ФАЛИРАХА БАНКИТЕ.

169

икономист

преди 5 месеца

Имах един съученик на времето, който в часовете по трудово обучение шашкаше редовно даскалите с уменията и производителността си, а тогава още бяхме в 6-7 клас. Аз пък като ми протече мивката вкъщи, сам абсурд да я оправя! Винаги си тече по малко и накрая викаме майстор, да свърши работата качествено. Според мен, повечето умения са заложени генетично. Същия този мой съученик в момента работи на 2-3 места, защото му е по силите да работи повече и по-тежка работа. Той не го прави по принуда!

168

Анонимен

преди 5 месеца

Гарантирано от ГРОБ!
1. Втори пенсионен стълб - ограбване
2. Здравни застраховки - първо 4%, после 8%, а сега и втори стълб - пак ограбване
3. Милиарди заеми, никаква полза за България, къде са парите?
4. Единствената държава, която плаща на САЩ за да си държи бази тук и да стане мишена някой ден
5. Винетки - четири пъти по-скъпи от в Румъния, но са им малко. Искат и тол такса
6. Масови кражби по инфраструктурата - виновен никой
7. Пълен провал с електронно правителство, регистър, Microsoft роби

167

бай Герги

преди 5 месеца

До КОМУНИСТ

Знаем, знаем. Самия комунизъм е престъпление срещу човечеството именно защото заграбва всичко. И понеже няма кадърен комунист, заграбеното се съсипва.

166

Анонимен

преди 5 месеца

Счети, за съжаление твърде много ви произведоха. Счетоводство и контрол и разните му тма икономисти направо ги бълваха вузовете в един момент. А при вас и юристите има един кофти момент, че емиграцията ви е трудна, много е тегаво да започнете пак работа по специалността другаде.
И почват да ви работят, то е ясно. от БГ работодател друго трудно можеш да очакваш.

165

КОМУНИСТ

преди 5 месеца

ЗАГРАБВАНЕТО НА КАПИТАЛА, ЗЕМЯТА, ВОДАТА, ПРОРОДНИТЕ РЕСУРСИ И БОГАТСТВА НА ЕДНА СТРАНА ИЛИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ И ТЯХНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ОТ ТЕЗИ ХОРА СПОРЕД ТЯХНОТО УСМОТРЕНИЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО, НАРИЧА СЕ КАПИТАЛИЗЪМ

164

Счети

преди 5 месеца

До 174. Все още са актуални, през последните години съм работил за едни от най-големите работодатели на пазара и отношението е точно такова, поне към нашата гилдия. През последните 3 години съм сменил 4 фирми (застраховател, медия, производство и услуги), докато намеря място, което да ми плащат що годе нормално, но това увеличение, което си издействах сам вече се стопява с бързи темпове. Освен това съм на ръководна позиция и виждам как стои въпроса с увеличенията и на колегите около мен !

163

!!!!!!!!!

преди 5 месеца

Всеки който ви говори или пише за червени, зелени,или сини е или супернискоинтеригентен или платен от някои от управляващите в парламента. Ако плюе срещу КОМУНИЗМА, значи е платен от патриотите или герб или раданкъневците, или от БСПарите. Ако е срещу всички тези, ЕС, НАТО, САЩ и шиб.. капитализъм, значи е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН РАЗБИРАЩ ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, КЪПИТАЛИЗМА ВИ УНИЩОЖИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ВИ УБИВА