182

икономист

преди 10 месеца

До Чиновник.

Човече не си ме разбрал правилно! Исках просто да кажа, че има хора, на които тежката работа им понася по-добре от на други хора. Аз не подценявам труда на никого, и смятам, че заплащането трябва да е достойно за всички! Въпросът е, че стават все по-малко хората, които могат да издържат на изискванията на съвременния пазар на труда...

181

Анонимен

преди 10 месеца

До КОМУНИСТ

Мaлoyмнико, народа ще се разправя точно с вас- комунистите и "бизнесмените", които го докарахте до просешка тояга с вашите кражби и далавери.

180

КОМУНИСТ

преди 10 месеца

НЕ ПИШИ ОТ МОЕ ИМЕ ПОДЛЕЦО ГЕРБАДЖИЙСКИ ! ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ ОТ ПРЕХОДА НАРОДА ТРЯБВА ДА ВИ СЪДИ

179

бай Герги

преди 10 месеца

До КОМУНИСТ

Значи, когато СССР е окупирал икономиката и диктува политиката, няма проблем, но ако са чехи, германци, американци и канадци не може. Що така мериш с двоен аршин бе, другарю?

178

КОМУНИСТ

преди 10 месеца

ЕДИНСТВЕНИТЕ ЧИТАВИ ХОРА В ГЕРБ СА КОМУНИСТИТЕ И Е ХУБАВО, ЧЕ УПРАВЛЯВАТ ТЕ, А НЕ БСП, КЪДЕТО НЯМА НИТО ЕДИН ИСТИНСКИ КОМУНИСТ. ЕТО, ВЧЕРА БОЙКО БОРИСОВ УРЕДИ ДА СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА С 10%. ТАКЪВ ЖЕСТ НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ КАПИТАЛИСТИТЕ НА Г-ЖА ЛЪЖА.

177

Анонимен

преди 10 месеца

Браво Бойко. Геноцид до дупка за простото племе.

176

икономист

преди 10 месеца

До Анонимен 184

Някакви железни елементи, които се поставяли по покривите на сградите. Така и не разбрах къде точно се поставят и за какво служат. Преподавателите по трудово по принцип бяха външни специалисти, привлечени като преподаватели. Те си изпълняваха някакви поръчи и от време на време даваха малко работа и на нас учениците, хем да им помогнем уж, хем и да научим нещо. Но въпросното момче свършавше работата на всички и работеше с машини, които за пръв път виждаше!

175

КОМУНИСТ

преди 10 месеца

ЕВН- АВСТРИЙСКА, ЧЕЗ- ЧЕШКА, РАЙФАЙЗЕН, БУЛБАНК ПОЧТИ ВСИЧКИ БАНКИ ЧУЖДИ, АМЕРИКАНСКИ ТЕЦАВЕ, ВЕЦОВЕ, МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ- ЧУЖДИ, КОРПОРАЦИИ И МОНОПОЛИ КАТО БИЛА, КАРФУР, КАУФЛАНД И Т.Н. - ЧУЖДИ, МИНЕРАЛНАТА ВОДА БАНКЯ И ПОЧТИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НА КОКА КОЛА, ПИВОВАРНИТЕ- ПОЧТИ ВСИЧКИ ЧУЖДИ, НА ХАЙНИКЕН И ЧУЖДИТЕ ОКУПАТОРИ, ПАТРОЛА СЕ ДИКТУВА ОТ ДОЛАРА, ЖИТОТО ОТ СВЕТОВНИТЕ ПАЗАРИ, ТОВА ОЗНАЧАВА ОТ ФАЩ И ЕС, ВСИЧКО Е ЧУЖДО. ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ КОМУНИСТИ ЛИ СА БЕ ПЛАТЕНИ И.И.О..И ?

174

Чиновник

преди 10 месеца

До икономист

Страшни глупости си написал. Заради такива "икономисти" като тебе избягах от частния сектор. Сега пак имам договорни отношения с "бизнесмени" и "кономисти", но само по Граждански договори и не могат дори да си помислят, да ми развиват такива долнопробни теории, как трябва да се бачка до скъсване, но да ти плащат малко, защото тая работа, видиш ли, и друг можел да я върши.

173

Анонимен

преди 10 месеца

КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ОКОЛО 200 ЛЕВА- И ТАМ НИСКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ.

172

Анонимен

преди 10 месеца

ШАШКА С ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА СИ В 6/7 КЛАС И КО ПРОИЗВЕЖДАХТЕ. РАЗБИРАМ ЧЕ ИСКАШ ДА РАЗВИВАШ ТЕЗИ,АМА СИ КУХ ТА ДРЪНКАШ. НАШТЕ РАБОТНИЦИ- ТУК МЪРЗЕЛИВИ, НЕГРАМОТНИ, В ЕВРОПА БАЧКАТ ЗА 1600 ЕВРО. РОМИТЕ БИЛЕ МЪРЗЕЛИВИ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЗА ТРУДОВИ ВОЙСКИ.

171

бай Герги

преди 10 месеца

след герб, лошият комунизъм ни се струва като мираж в пустиня - недостижим

170

Анонимен

преди 10 месеца

177, Е ТЕ ЗА ТОВА ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ КОМУНИСТИ СОЦИАЛИСТИ СА ТРЪГНАЛИ ДА РАЗДАВАТ НА НАРОДА КАПИТАЛА КОЙТО ОТКРАДНАХА КАТО ФАЛИРАХА БАНКИТЕ.

169

икономист

преди 10 месеца

Имах един съученик на времето, който в часовете по трудово обучение шашкаше редовно даскалите с уменията и производителността си, а тогава още бяхме в 6-7 клас. Аз пък като ми протече мивката вкъщи, сам абсурд да я оправя! Винаги си тече по малко и накрая викаме майстор, да свърши работата качествено. Според мен, повечето умения са заложени генетично. Същия този мой съученик в момента работи на 2-3 места, защото му е по силите да работи повече и по-тежка работа. Той не го прави по принуда!

168

Анонимен

преди 10 месеца

Гарантирано от ГРОБ!
1. Втори пенсионен стълб - ограбване
2. Здравни застраховки - първо 4%, после 8%, а сега и втори стълб - пак ограбване
3. Милиарди заеми, никаква полза за България, къде са парите?
4. Единствената държава, която плаща на САЩ за да си държи бази тук и да стане мишена някой ден
5. Винетки - четири пъти по-скъпи от в Румъния, но са им малко. Искат и тол такса
6. Масови кражби по инфраструктурата - виновен никой
7. Пълен провал с електронно правителство, регистър, Microsoft роби

167

бай Герги

преди 10 месеца

До КОМУНИСТ

Знаем, знаем. Самия комунизъм е престъпление срещу човечеството именно защото заграбва всичко. И понеже няма кадърен комунист, заграбеното се съсипва.

166

Анонимен

преди 10 месеца

Счети, за съжаление твърде много ви произведоха. Счетоводство и контрол и разните му тма икономисти направо ги бълваха вузовете в един момент. А при вас и юристите има един кофти момент, че емиграцията ви е трудна, много е тегаво да започнете пак работа по специалността другаде.
И почват да ви работят, то е ясно. от БГ работодател друго трудно можеш да очакваш.

165

КОМУНИСТ

преди 10 месеца

ЗАГРАБВАНЕТО НА КАПИТАЛА, ЗЕМЯТА, ВОДАТА, ПРОРОДНИТЕ РЕСУРСИ И БОГАТСТВА НА ЕДНА СТРАНА ИЛИ В СВЕТОВЕН МАЩАБ И ТЯХНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ ОТ ТЕЗИ ХОРА СПОРЕД ТЯХНОТО УСМОТРЕНИЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО, НАРИЧА СЕ КАПИТАЛИЗЪМ

164

Счети

преди 10 месеца

До 174. Все още са актуални, през последните години съм работил за едни от най-големите работодатели на пазара и отношението е точно такова, поне към нашата гилдия. През последните 3 години съм сменил 4 фирми (застраховател, медия, производство и услуги), докато намеря място, което да ми плащат що годе нормално, но това увеличение, което си издействах сам вече се стопява с бързи темпове. Освен това съм на ръководна позиция и виждам как стои въпроса с увеличенията и на колегите около мен !

163

!!!!!!!!!

преди 10 месеца

Всеки който ви говори или пише за червени, зелени,или сини е или супернискоинтеригентен или платен от някои от управляващите в парламента. Ако плюе срещу КОМУНИЗМА, значи е платен от патриотите или герб или раданкъневците, или от БСПарите. Ако е срещу всички тези, ЕС, НАТО, САЩ и шиб.. капитализъм, значи е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН РАЗБИРАЩ ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, КЪПИТАЛИЗМА ВИ УНИЩОЖИ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ВИ УБИВА