11

СДС

преди 5 години

Просъветската агентура няма да допусне България да плаща по реални цени. Нищожествата, които ни управляват и досега ни управляваха имат само една цел да крадат без да са наказвани и да слугуват на чужди сили. Даже в мозъците им не прониква мисълта, от толкова години близане - знаем какво- че може и да се договорят и по-добри условия. Преди време имаше шанс ЕС да договаря, но не...нашите "ескперти" ще договарят..разбирай нашите ***...без знания, без морал, без съвест.

10

Анонимен

преди 5 години

Колкото и да си пишем докато това смотано правителство не предоговори заробващите клаузи договорени от Р. Овч и Евгени Бакърджиев ще ядем бахура. Въпроса е, че на тиквата не му стиска (последния път се върна като нас.ран от Русия), а и не го интересува иначе отдавна щяха поне да опитат.

9

Анонимен

преди 5 години

Ами ако е вярно за нефтения индекс, то тогава тоя е напълно прав. Прородния газ няма нищо общо с нефта. Само пропан бутан се прави от нефт. Би трябвало да е както се формира да речем бензина. Взима се един базов вид ПРИРОДЕН газ от пазара и въз основа на него се формира. Елементарно! Пък вече другите отбивки от цената са майсторлък на купувача.

8

Анонимен

преди 5 години

Васко и приятелчето му Илиян са палячовци прехранващи се с дива русофобия :-)

7

Анонимен

преди 5 години

От такива пишман енергийни "експерти" останахме без енергетика!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Прав е номер 1."Българгаз" имат не по-малка вина за високата цена на газа от руския "Газпром".За Б.Б. не знам какви бизнесинтереси може да има в газовия сектор!!Все пак трябват доказателства за тая теза, не че съм му фен на Б.Б.

5

Анонимен

преди 5 години

Отдавна не вярвам на българските експерти..................те могат да изкарат бялото черно и обратно!!

4

Анонимен

преди 5 години

Цената на газа се формира от производителя, транспортьора, прекупвача и продавача. Експертите нямат нищо общо с нея. В общия случай се опитват да станат популярни с изказвания по темата. Особено българските "експерти".

3

Анонимен

преди 5 години

ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТ ЦЕНАТА НА ПРРИРОДНИЯ ГАЗ Е ДДС И АКЦИЗ, КОЙТО СЕ ПРИБИРА В ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ.АКЦИЗЪТ Е МНОГО ВИСОК. ГЕРБ АКО ГО НАМАЛИ И ЦЕНАТА ЩЕ СТАНЕ ЧУВСТВИТЕЛНО ПО-НИСКА.

2

ШибиРиби

преди 5 години

А цената на моят *** е същата от години - пакетче дъвки

1

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ НЕ Е ПОВИШАВАЛА ЦЕНАТА НА ГАЗА!!!!РУСИЯ ОБЯВИ, ЧЕ ПРОДАВА НА БЪЛГАРСКАТА БУЛГАРГАЗ НА МНОГО ПО-НИСКИ ЦЕНИ ОТКОЛКОТО НИ ГО ПРЕПРОДАВА БУЛГАРГАЗ НА НАС БЪЛГАРИТЕ!!БОЙКО БОРИСОВ КРАДЕ БЪЛГАРИТЕ И ГО ПРАВИ БЕЗОГЛЕДНО!