80

Анонимен

преди 5 години

Права е жената! Напоследък феминистките съвсем се вмирисаха. От социопатки се превърнаха в криминални социопатки... Много се увеличи нивото на женската социопатия и психопатия напоследък. Особено тази криминалната. Особено всред феминистките. Трябват закони срещу феминизма!

79

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

сметайте кво ви мислят като триете постове и пцувате без да ви лови бота за цензура ;). #жосуиднесбеге

78

Анонимен

преди 5 години

Ами дръжте го българина беден и гладен, ще агресира ами. И в другите държави след войната като са гладували са агресирали. Вижте няма никаква справедливост, едни работят пък гладуват, други крадат милионери станаха, пък не ги съдят, няма кой да им търси произход на мръсните пари. Агресията е дълго спотаено напрежение и неудовлетворение. Политиците не правят нищо да подобрят живота на хората, само вдигат данъците и пълнят джобовите си с пари.

77

истнски мъж

преди 5 години

Нещата ще се оправят щом не се прие истамбулската конвенция това е най важно другото здраве му кажи

76

месара

преди 5 години

каква е тая дума АГРЕСИРА?!

75

Анонимен

преди 5 години

Има ли кой да не оплюете бе нещастници.

74

Анонимен

преди 5 години

Тази въобще дали знае какво е психопатът? Броят на психопатите е постоянна величина. Раждаш се психопат или не. Друг е въпросът дали ще се прикриват и въздържат или ще правят необезпокоявани каквото си поискат.

73

Енгелс

преди 5 години

Ето докъде неизбежно води капитализма!

72

Анонимен

преди 5 години

Етичните потурнаци слезнаха от балкана на 9-ти и завзеха всички градски и държавни позиции избивайки интелигенцията и аристокрацията на България.Плодовете им берем и до днес на тези първенюта с непатриотично настроен елит от кравари по произход, които си ги влече тинята селящината и простотията.Не можеш култивира проcтакаТой си е вандал по ген мрази и завижда на всичко.Деградирането на нацията журналистиката и всички социални слоеве е вследст поголовното заразяване на държавата с келепир ***

71

Анонимен

преди 5 години

Започвайки от заглавието психопатите се култивират от весникарите и журналята ,които са взети от гетото с елементарно , незавършено образование и неспособност дори да съставят правилно заглавия.

70

wer

преди 5 години

Думите на докторката са изопачени. Тя говореше общо по света , а не за българите. Друго, хората с потури на село , т.н. обикновени хора са много етични и възпитани, уважават другите. Парвенютата по градовете са проблема.

69

Анонимен

преди 5 години

Българите сме имали цивилизация,но тя се разпада с унищожението на аристикратичният ни елит на няколко пъти и назначението на комунистически селяци и диви потурнаци,които доведоха юмрючното право нечленооразделното слюноотделяне и убийствата до правило за България.Такива катро теб не знаят нищо за истинската Българска история ,защото си и ти един от слезлите от село потурнаци.КУлтура и ценностна система не съжителстват с потури и селяндурщина и липса на аристокрация.Айде обратно в нужника виена

68

Д-р ХАНИБАЛ

преди 5 години

Колежката е права, но Ви спестява на вас Българите истинския психопрофил! Никога не сте имали цивилизация /даже при Симеон Велики 9 век/ изградена на културна ценностна система! Вижте се- прос+таци и мутри, биячи всеки ден са ви за пример? Елита Ви-същия! Семейството Ви- бащата пияница бие майката, детето гледа и бие в училище? Облъчвате децата си с чалга и ВИП брадър? Е, какво възпитание имате? Резултата е това-което сте! Нула...Доктор Лектър, Виенски Институт

67

Анонимен

преди 5 години

Цветеславче, явно си голяма "специалистка"? Първо, оставят луди и то опасно луди да се"лекуват"сред нормалните. Второ, реват, че сме полицейска държава и органите на реда са в ъгала. Няма ги! Наглеците нямат страх и не спазват правилата. Трето, психопат ли е човек, дето му е писнало да го мачкат. Знае, че ако се обърне към институциите, само ще губи време и пари. И липсата на адекватна санкция ще го накаже трети път. Има един стар филм "Пропадане" с Майкъл Дъглас.Бърка се демокрация със свободия

66

Анонимен

преди 5 години

Преди време като я гледах тая русичката по телевизията, чак си го извадих и си ударих ч*кия за нейно здраве! В последно време обаче, ми се струва, че май прекалява с кокаина. Грижи се за здравето си, мацко!

65

Хичкок

преди 5 години

Споко, идете да гледате световното по чудовищна гимнастика, да видите как се борави с бухалки, полицейски ленти и обръчи от фирми. Това намалява стреса и агресията.

64

Анонимен

преди 5 години

Българинът не живее, той оцелява. А за да оцеляваш в джунгла, трябва да си хищник и да следваш животинските си инстинкти.

63

Точно

преди 5 години

Много точно,нормално е да се увеличат,толкова години преход и стрес,хората са напрегнати и озлобени,разклатени са моралните устои. Много разбити семейства,а образованието никакво го няма,така още от деца тръгват травмирани,без подходящо възпитание!

62

A2

преди 5 години

Къде видя психодоктора в България политически елит ?? Хора стигнали до властта с подкупи, юмруци и интриги ! Драпащи за постове единствено за да крадат, да крадат, да крадат...Предишния президент щеше във война да ни вкара (добре, че нямаме армия) с приказки, дето нямат връзка с главния му мозък, ако има такъв. Та, е тая пасмина ни управлява - вече няколко десетилетия. И резултатът е налице !

61

психиатър

преди 5 години

до 59 - некомпетентно сравнение