29

Анонимен

преди 5 години

Ще има май Източноевропейски съюз (ИЕС)

28

Анонимен

преди 5 години

Орбан не им играе по свирката на илюминатите. Опитва се да води самостоятелна политика, да развива икономика в интерес на хората. Изгони злото на света Шо.ош и затвори границите си за лекарите, инженерите и архитектите на фрау шмъркел. Останалите държави, свалят ***, само като им повишат тон. Лош Орбан!

27

Слугите на ЕС

преди 5 години

Защо Орбан да не може да си управлва държавата, а му казват как да я управлява. Оран е избран от народа неизбраните, чиновници като какви му заповядват. Слугите на ЕС мълчат като гъ3ове срещу тиранията на Брюксел.

26

Анонимен

преди 5 години

Единственото успокоение за България, е това, че ще потънем не само ние, но и целия ЕС................САЩ, Русия и Китай ще оцелеят....................но за ЕС ще е пълна трагедията.................пак сме в грешния лагер............за съжаление!!!При една глобална трета световна война!!!

25

к

преди 5 години

така наречените еврофондове са предвидени за върхушката - за да изпулнява нарежданията как в България не се намери нито един политик да направи референдум за НАТО и ЕС !?всички са на хранилка от режима в Брюксел - за това не им пука за народа им !

24

Анонимен

преди 5 години

Идват избори за ЕП и искаме да знаем как поименно нашите евродепутати са гласували! Много ще внимавам не от коя партия да е моят избор, а какво ще бъде отношението на конкретния човек по няколко важни въпроса - мигранти, ИК, Шенген, еврозовата.

23

Анонимен

преди 5 години

До кНационалните закони не са толкова важни, колкото директивите от Брюксел............това е една от идеите на скапания ЕС.

22

Край

преди 5 години

Българите могат да покажат жълт картон на ЕС с бойкот на евроизборите.Не ни трябват барековци, които са "инвестигейшън" да ни представляват в ЕС. Нека ги изберат ромите с платения вот при 15% избирателна активност и ако не ги е срам да идат да ни "представляват".

21

Анонимен

преди 5 години

До жалка история 22КЕФ...КЕФ...КЕФ...............колкото по-бързо си отреже клона, толкова по-голяма е вероятността да се спасим от САМОУНИЩОЖЕНИЕТО и да се върнем в нормално състояние!!! А то както беше тръгнало, тия джендърчета щяха да ни видят сметката!!!

20

Анонимен

преди 5 години

Ако Орбан управляваше някоя африканска държава .................досега да са го бомбардирали.................с най-демократичните западни бомби!!!Но все пак Унгария е в Европа.............отначало ще пробват с по-меки методи!!Работи се по учебник..............има си алгоритъм за тая работа.............хаха!!!

19

Анонимен

преди 5 години

МЕРКЕЛ УПРАВЛЯВА ЩАЗИ БИВШЕТО ИМЕ НА ГЕСТАПО А ПОНАСТОЯЩЕМ СЕ КАЗВА ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ !КОЙТО НЕ СЛУША ГО СПЛАШВАТ СЪС САНКЦИИ АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА НЕ СЛУША КАТО ОРБАН ГО МАЧКАТ С ЕВРО ПАРЛАМЕНТА И ТАКА ДОКАТО НЕ ГО УМОРЯТ :DБАБЕТО Е С НЕОГРАНИЧЕНА ВЛАСТ ВЪВ ЕС! БРАВО НА ОРБАН НО БАБЕТО ЩЕ ГО СМАЧКА КАТО ВЪШКА!

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Що се правиш на утрепан? Че тия еурофондове КОЙ ги вижда бе????? Само върхушката! Да не би ти и аз НЕЩО да сме получили????? А пък за субсидиите да не говорим - първо ги дават, после ни трепят животните! Заради тая ВИРТУАЛНА "помощ" от еуропката си съсипахме промишлеността, селското стопанство, образованието и технологиите! И им ядем БО-К-ЛУ-ЦИ-ТЕ!

17

Анонимен

преди 5 години

Орбан е сам сред вълци.................скоро очаквам една цветна революция в Унгария...........платени студентски протести и т.н.Докога ще гледаме един и същ филм?Западните стратези да измислят нещо ново!Или зациклиха вече???

16

Анонимен

преди 5 години

Прав е номер 1.............100 %..............масонски ложи, династии и рептили управляват ЕС.............демокрацията е само една фалшива маска!!Кога ще си отворите очите???Скоро може да е късно.............планът за нов световен ред е задействан.............както се казва!!!

15

;-)

преди 5 години

Ах, колко демократично!

14

Анонимен

преди 5 години

А защо нашите евродепутати не са участвали? Не са им спуснали "опорките" навреме? А Бойко уж беше приятел с Орбан, но парите идват от ишиасалия, та се обърка в посоките.

13

Край

преди 5 години

Олигарсите наричат демократите -популисти.Русия и Турция ПРЯКО и МАЖОРИТАРНО си избират най овластените хора - президентите си. Как Юнкер се е оказал шеф на ЕС не знаят и 0.1% от гражданите на ЕСБойкот на евроизборите - защо ще пращаме скъпоплатени тунеядци в Брюксел.

12

Торбалан

преди 5 години

Орбан ко се озърта като обран евреин.

11

Анонимен

преди 5 години

Като ви пея от месеци, че ЕС е един масонски проект, създаден само в интерес на Франция и Германия ................не ми повярвахте.Скоро ще видите колко съм бил прав.......................но по трудния начин!!!

10

Анонимен

преди 5 години

ТОВА Е МЕРКЕЛ 100% ВЛАСТ НАД ЕС!!!АКО НЕ СЛУШАШ И И ПОДЛИВАШ ВОДА ТЕ УНИЩОЖАВА :DТОВА БАБЕ ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО ОПАСНО ЩОТО И СЕ КЛАТИ ВЛАСТТА !