49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 46Твоят човек е Бойко Борисов, не е Виктор Орбан.............освен ако не си унгарец, но не вярвам!!!

48

Анонимен

преди 5 години

Унгария няма вина за бежанците, както и България.Да си ги приемат германци и французи.Но нали знаете поговорката:"Покрай сухото гори и мокрото!"

47

Анонимен

преди 5 години

Европа загива и се ислямизира...............променя се етническия състав на европейците, и за това са виновни не само терористите и нелегалните мигранти, но и тези Западни държави и служби , които предизвикаха войните в Близкия Изток и Северна Африка!!Знаем кои са те..............САЩ, Англия и Франция.САЩ са далече, Англия напуска ЕС, Франция е вече 50 % арабска.

46

мак

преди 5 години

Не се интересуват от каквото и да било, а търсят претекст, за да накажат Унгария. Набива се на очи, че погват държави, които твърдо отказват да приемат фалшиви бежанци и терористи и искат да правят политика у дома без да питат Европа, но не ръфат меркел и Германия заради *** мигрантска политика, която носи само зло. ЕП би могъл да спре парите, но ще предпочете да отнеме право на глас на Унгария, а после на Полша, те са трън в очите, за да може свободно да решава каквото му скимне.

45

Анонимен

преди 5 години

ЗАЛОЗИТЕ СА В ПОЛЗА НА МЕРКЕЛ :DОРБАН СЕ ОПЪЛЧИ НО МЕРКЕЛ ДЪРЖИ НАЙ-ГОЛЯМАТА ФИНАНСОВА ВЛАСТ НА СВЕТА В ЛИЦЕТО НА ЕС!!ШАНСОВЕТЕ ЗА УСПЕХ НА ОРБАН СРЕЩУ МЕРКЕЛ СА -1%

44

Анонимен

преди 5 години

Няма къде да избягаме от Новия световен ред......................освен на Марс или на Луната......................положението е много трагично!!!Засега Русия и Китай се противопоставят донякъде.............с променлив успех.............но тези тайни общества проникват и там вече!!Гениална схема на около 10 клана - масони !!!

43

Анонимен

преди 5 години

Имаше един филм навремето - "Храмът на обречените".Помните ли го???Сега всички европейци сме вкарани, насила , в тоя филм, противно на волята си!!!Режисьорите...................сещайте се кои са те???Не е само Сорос..................той е върха на айсберга!!!

42

Анонимен

преди 5 години

Масоните и клановете , които командват ЕС (като клана Ротшилдови) действат прикрито, зад кулисите ..............като назначават удобни политици...................в големите и най-важни държави...............Германия и Франция.Орбан , за съжаление, няма изгледа за успех, но се държи достойно и смело!!! Европа е обречена, за съжаление!!!

41

Анонимен

преди 5 години

МЕРКЕЛ ЩЕ СМАЧКА И УНГАРИЯ И ВСЯКА ДРУГА РЕШИЛА ДА И ПОМОГНЕ :D

40

Анонимен

преди 5 години

До Слугите на ЕСОрбан не може да си управлява държавата сам, защото когато една малка държавица като България или Унгария влезе в ЕС, тя се отказва от голяма част от суверенитета са...............това се нарича глобален контрол и е прикрита форма на фашизъм, но в мек вариант!!!Скоро ще лъсне жестоката истина за ЕС!!!Дано не се осъзнаем много късно!!

39

Анонимен

преди 5 години

Моя човек е г-н Виктор Орбан, останалите в Европа са послушници на евреите

38

Гея

преди 5 години

Виктор Орбан е държавник, велик МЪЖ! Той ще остане в историята като достоен политик, който смело се опълчва срещу алчните и подли управници на днешна Европа, за които един ден никой няма да се сеща. Те са политически еднодневки. Жалко че е сам в тази битка!

37

Анонимен

преди 5 години

МЕРКЕЛ Е ПРЕКАЛЕНО СИЛНА!!ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ЩЕ СТАНЕ Е, ЧЕ УНГАРИЯ ЩЕ КЛЕКНЕ И АКО МЕРКЕЛ НАРЕДИ ДА ПРИЕМАТ 100 ХИЛЯДИ БЕЖАНЦИ ЩЕ ГИ ПРИЕМАТ :D

36

Анонимен

преди 5 години

Алооо, БМВ отваря завод до една година в Дебрецен за 1 млрд. Евро! Немците нещо да не са се объркали или корупцията им се услажда?

35

Анонимен

преди 5 години

ORBANE NAPRAVETE SABOR MEJDU AVSTRIA VISHEGRADSKATA CETVORKA I JELAIESI DA VOUVAT SRESHU GLOBALISTKIAT REJIM V EU I SHE VIDITE MILIONI JELAESHI OT EVROPA SE IMA DA VZEMAT ORAJIE I DA LIKVIDIRAT TAZI ANTIEVROPEISKA NAPAST OT SOROSOIDNI MARIONETKI

34

Анонимен

преди 5 години

TITALIA NALAGA VETO.

33

Анонимен

преди 5 години

А ДОМАШНИЯТ ЛЮБИМЕЦ НА МЕРКЕЛ И ЮНКЕР ГО ВОДЯТ НА КАИШКА.

32

Анонимен

преди 5 години

ОРБАН Е ИСТИНСКИ ПАТРИОТ, ЗАЩИТАВА С ДОСТОЙНСТВО НАРОДА СИ СРЕЩУ Брюкселската ***.Може и да си тръгне от ес, а след него и Полша.така третополовите ще го ядат намазан.

31

До 28 край

преди 5 години

Няма да стане с бойкот на евроизборите, нито на вътрешните избори! Точно обратното! Не трябва да оставяме на Цецовия електорат да решава, при положение, че данъците ги плащаме ние, хазната я пълним ние, сметките и заемите ги плащаме ние! И чиновниците ги храним ние!

30

Анонимен

преди 5 години

Меркел и Макарона само изпълняват нареждания на висшите масони..............такива в Германия и Франция............дал Господ................много ложи има!!