15

ПЕНКО

преди 5 години

ТАКА СЕ ЗАЩИТАВА МИНИСТЕРСКИ ПОСТ НА АКТИВНИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ОТ " ТУРИСТИЧЕСКИЯ БРАНШ " !!! САМО ЗАПОМНЕТЕ КУРОРТИТЕ СА СОБСТВЕНОСТ НА ОПРЕДЕЛЕНА "СТРОИТЕЛНА ПАРТИЯ - ДС " !!! " ЕХ ВЕЛИГРАД -ДС -НАШ СПОНСОР -АВАНГАРД И ТИ- НАШЕ ОЩЕ ЧЕРНОМОРИЕ- НАШИЙ- "ПАРАЛЕНД !"!! И "ЕЛЕНА КОНСТАНТИН" И НАДОЛУ ВСИЧКИТЕ - ЩЕ СА НАШИТЕ ПАРИЧКИ: - на " Бе-Си-Пи"- ВСИЧКИТЕ ДО СМЪРТТА... И НА -"ШПЕКО-НАДЕНИЧКИТЕ" !!!

14

хх

преди 5 години

туризмът е в колапс . тея калинки разсипаха всичко :((

13

Анонимен

преди 5 години

ОПРАВЕТЕ ПЛАЖНАТА ИНФРАСТРУКТУРА. Всяка гпдина го пиша. Няма файда да идват скъпи гости, които няма да се върнат. Всипките курорти и градчета са в ужасна гледка. Изпочупени пътища, мръсни , ухае на матилкаа, няма плажни ивици на места. Трябва спешно да обърнете внимание на плажовете и красотата им. Иначе след време, ще почне спад , когато всеки дойде по 1 път.

12

Мен

преди 5 години

На тази... дама, няма ли вече да ѝ забранят да говори г.лупости и да излага България

11

До година

преди 5 години

От година на година..до година по високи заплати,пенсий...давайте си бъдеще..глупаците ви вярват и ви ръкопляскат...

10

Unufri

преди 5 години

До 9: преминаващите гастарбайтери не влизат в тази статистика. Те дори не нощуват в България. Минават транзит в рамките на един ден.

9

Айде стига вече

преди 5 години

Преминаващи гастарбайтери, много са, ама не са туристи! Пак ни хванаха за канарчета!

8

Ал Пачаври

преди 5 години

А с колко % са намалели българите що не казват,а?

7

Смях

преди 5 години

Тази година имаше катастрафален спад през месеците юли и юни. Тази отчита ръст, защото брои за туристи преминаващите гастарбайтери, а те всяка година са повече.

6

86737

преди 5 години

Абе тия ни взеха за ***. Май месец Бг ръст с 32%, Хърватска 43%.*** пример: Май 2017 имаш 3 пилета, Май 2018 се родили 4, имаш ръст 33%.Май 2017 имат 1000 телета, май 2018 1430 телета., ръст 43%.Иначе ръстЪТ е важен.

5

Daniboy

преди 5 години

Тази жена не е добре. Април по нашите ширини ще има все повече сняг, а тази госина лятото почна август и септември свърша, тя се размечтала за лято през април. Като иска такова да ходи в Африка. Тук е умерен климатичен пояс и сме си добре.

4

Анонимен

преди 5 години

Това, което ката турист получих и тази година в Турция, тук и на двойна цена го няма.Пък който иска - да си замазва очите с лъжи и груби манипулации. Българското черноморие не ме вълнува въобще.

3

Анонимен

преди 5 години

Тази $ красавица $ с големия нюхарник защо не каже къде са мангизите от тези многото нощувки. Не тряваше ли хазната да е препълнена и да прелива и пенсионерите да ги усетят тези нощувки по пенсиите си а не по глемите празни приказки на $ красавицата $ звери.лник.

2

Анонимен

преди 5 години

Are chupka s tea muhlivi vonlivi bg hoteli i ekarissaji i mazno mazutno kara more ma Angelkova...

1

Елемаг

преди 5 години

От края на май-юни тия в правителството ,до един са превъртяли!!Виждате ли какво става на 3 км от Министерски съвет бре?Знаете ли в провинцията какъв мрак е ?