4

месара

преди 5 години

ех тия мантинели, да земат да ги махат, хората си изпочупиха колите в тях! веднага да се организира протест, за премахването им!

3

Анонимен

преди 5 години

В закона за пътищата по времето на соца пишеше. Когато стане ПТП без жертви а само с материални щети автомобила или автомобилите се преместват отстрани на пътното платно за да не пречат на движението до идване на контролните органи. Въпреки че по времето на соца по магистралата имаше едва 10 косквича. Какво прави този напречно на магистралата и дреме. Американците ли чака да доидат да го преместят. А както е видно от снимките самокатастрофиралият е възрастен и знае закона от недоносения соц.

2

до 1

преди 5 години

Днес на бул. Вапцаров близо до телевизионната кула един крeтен с Голф беше аварирал и спрял на средата на пътя ПО ДИАГОНАЛ... Блокираше почти целия път. От ляво се минаваше на 20 см, от дясно- имаше малко повече място. В резултат на това- от Токуда до Сердика център имаше огромно задръстване. Минах от там и му викам да му помогна да бутнем колата оня стои и говори по телефона и гледа като някое теле... Простотията и незнанието са батални, прав си... Що за наглост да пречиш на останалите?!

1

Анонимен

преди 5 години

Извинявам се много, но колата е трябвало да бъде преместена, за да могат колите да минават нормално, а не тези двамата (дeбеланата и шофьора) да стоят и да зяпат. Какво незнание на законите, какво чудо... Заради прoстотията им хиляди хора стоят и чакат. При подобно ПТП не е никакъв проблем по закон да се премести автомобилът (дори да е повече от един...). Ама какво да правим- нито знаят законите, нито нищо.