47

Adolf Eichmann

преди 5 години

Следващия път ще забравят и 11ти и 12ти и 13ти бухахахахах

46

Додо

преди 5 години

До х: Всъщност Фюрера може да бъде считан за дефакто основателя на държавата Израел. Той, в съвместни координирани действия с Ционистите от Синдериона в Ню Йорк. Годината е 1936 и все още се е надявал на мирно решаване на нещата. Месеци по-късно виртуалната държава Юдея обявява война на Райха под силен натиск на фамилията Ротшийлд.

45

Додо

преди 5 години

До h: Знам. Истината за това, кой беше Фюрера и за какво се бореше тепърва ще започва да излиза на бял свят. Той със сигурност не е чудовището, за което ни го представяха, а и все още се опитват да ни го представят "Съюзниците" и техните клонинги.

44

Истината

преди 5 години

11.09.2001г е ключова дата-началото на Третата световна война*.И докато първите две са подготовка и осъществяване на ев.рейското господство в световен мащаб,то третата има за цел налагане на Тотален Световен Контрол.Богоизбраните вече искат статут на Богове и не жалят сили и средства за да го постигнат.Е,засега тая работа малко позацикли,ама може и да успеят...Вече за всеки здравомислещ човек е ясно кои са истинските организатори на атентатите в САЩ,в Европа,както и на ислямското нашествие.

43

Анонимен

преди 5 години

11 септември е измамата на хилядолетието, измислена от световните господари с цел да приведат следващия етап на плана си за Нов световен ред в действие. Решиха си краткосричните проблеми с осигуряването на стабилен добив и контрол на наркотиците в Афганистан и предотвратиха опасността петрола да започне да се продава във валута, различна от долара чрез елиминирането на Кадафи и Саддам.Сега водят уверено света към Трета световна война, след която ще ни предложат решението за свят без държави.

42

х

преди 5 години

До Додопич знаеш ли колко интересни неща има около Хитлер, евреите и Америка !например: евреина Сигизмунд Шалом, исвестен на света като Зигмунд Фроид е бил личен приятел на Хитлер ! Хитлер даже му подарява през 1914 една своя картина !Сигизмунд Шалом е бил арестуван от СС, но не само е пуснат но му е позволено лично от Хитлер да практикува !!! След това Хитлер лично му позволява да имигрира !!!

41

h

преди 5 години

До Додопич знаеш ли колко интересни неща има около Хитлер, евреите и Америка !например: Хюго Бос, който е евреин (90% от костюмите на Улоъ Стриит са Хюго Бос) е дизайнирал униформите на СС и до края на 1941 и шил всички униформи на СС 9/11 е гротескна подигравка на еврейския заговор с цялото човечеството !!!

40

Додо

преди 5 години

Същите онези, които скроиха шапка на Фюрера през ВСВ, инкорпорирайки постановката "Пърл Харбър", сега скроиха шапка на американците на 11/09/01, а в последствие и на цялата Бяла раса с имплементирането, координирането и режисирането на т.нар. "Бежанска Криза". И както тогава машите им бяха Чърчил, Рузвелт и Айзенхауер, сега това са Меркел, Юнкер и Макрон. Всичко е като на тепсия за хора, имащи познание, интелигентност и шанс да го проумеят! Бог да прости загиналите на 11 септември 2001г. невинни

39

Анонимен

преди 5 години

Аз им препоръчвам ХИЛЯДОЛЕТНО МЪЛЧАНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

38

Fuck ABD

преди 5 години

А за жертвите от косово кога ще има едно минутно малчание ?

37

Анонимен

преди 5 години

Не вярвате ли че сами си измислиха тероризма.зад всичко стоят евреите

36

кръвопийци

преди 5 години

Защо ни занимавате с тази държава терорист и агресор?!

35

Боби

преди 5 години

До Mr.STARBUCKS"Важното е ,че си вярвате на простотиите,които пишете тук.............."Господине/Госпожо/Неустановен пол отговорете ми на един въпрос само, но чистосърдечно:Вярвате ли на ОФИЦИАЛНАТА ВЕРСИЯ ЗА АТЕНТАТИТЕ 9/11?

34

Боби

преди 5 години

Мир на праха им на загиналитеДано реалните организатори на тези ПОЗОРНИ ТЕРОРИСТИЧНИ АТАКИ да ги застигне съдба която хората както се казва не пожелават и на най-върлите си врагове - врагове но поне достойни врагове.

33

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Важното е ,че си вярвате на простотиите,които пишете тук..............

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Не са пожертвани за кауза, а за пари - под една от сградите са държани не знам колко тона злато, които се биле изпарили от пожара моля ви се.

31

Victimized

преди 5 години

Няма разумен човек който да се е интересувал по-задълбочено и да вярва на официалната история, материали по случая има страшно много. Това, че журналисти и личности на позиция папагалничат скалъпената история е поради факта, че не им се рискуват позиции и кариери. Жалко за хората, жалко за пожарникарите и отзовалите се на мястото, които до ден днешен умират от рак, случаите оповестени са за още около 10 000 човека, пожарникари, полицаи и доброволци които са се опитвали да помогнат.

30

Киро Хикса

преди 5 години

Всичко, което хората по света трябваше да научат за исляма, го научиха на 11.09.2001.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 29Все пак дупката в земята край Шенксвил е най-фрапиращата картинка на самолетна катастрофа - ни самолет ни пътници ни багаж нито нищото му. Даже и не са се постарали малко понеже знаят, че народонасалението на щатите ще повярва на всичко. Но все пак са се надценили в познанията за собствените си граждани - останали са и мислещи все още всред тях.

28

Анонимен

преди 5 години

Лицемерие и наглост,лъжи и още по-големи дъвки равно на 11септември! А БОГ да прости невинните хора ,които бяха пожертвани на една куха кауза!