67

Анонимен

преди 5 години

Слугите на сатаната,в бяло

66

Анонимен

преди 5 години

До ПотресенСърцето ми се сви от мъка,когато даваха хвълящите се хора от небостъргачите по телевизора,беше кошмар.Малко след това немски инженери се изказаха,че имат съмнения,че срутването не е естествено,но повече не спомена за това.Поуката от този инцидент е,че държави,които да опазят населението си вече няма.Не управляват държави и реално на практика вече няма истински държави.

65

Потресен

преди 5 години

Интересно ми е до къде може да се докара човешкото невежество... елементарно е да се замисли човек без да му е нужно да гледа филми като "9/11" или "Фаренхайт" как точно сграда толкова висока може да падне вертикално, ако нещо я удари във високите етажи. Как може да се събори дърво откъм коронота?! Безумие, в което един народ беше убеден с лека ръка... Жалко за близките на погубените невинни хора, платили прескъпо този "цирк"...

64

муспи

преди 5 години

Евреите не са паднали същества, за да правиш грехове трябва да пренебрегваш някакви добродетели. Евреите не могат, защото са бездуховни. Тяхното мини биополе което те наричат за вътрешна употреба наричат душа, е програмирано от дявола яхве на - мойто си е мое, а твойто е мое. Те не лъжат защото извън лъжата нищо не знаят, не крадат защото всичко си е тяхно, не убиват а стопанисват стадото гои, дадено им от яхвето. Те не могат да бъдат наказани, защото не съществуват. Трябва санитарна чистка!

63

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 65Абе човек ми като живеят около хълма ЦИОН какви са? В географско отношение са ционисти. Ами то с какъв се събереш такъв станеш. Ние като живеем съвместно с ц.и.г.а.ните не придобихме ли вече техните маниери. Или и това ще отречеш. Както ние ще ставаме все по големи ***, и то не е никак лошо, така и те. Ти да не си от вярата.

62

Анонимен

преди 5 години

Хазарските евреи нямат нищо общо с истинските евреи(описани в Библията-12 племена).Дори езикът им е различен, едните говорят иврит, другите-идиш.Разбиранията им за света са различни................но това е дълга тема!!

61

Анонимен

преди 5 години

Еврейският народ заслужава уважение................виновна е идеологията ЦИОНИЗЪМ.............не всички евреи са ционисти!Малко се запознайте с материята, преди да пишете глупости!!

60

Анонимен

преди 5 години

Евреите не могат да бъдат поставени под един и същ знаменател............има и много свестни и работливи евреи..............всяко стадо си има ***, то се знае!!Или българите всичките сме стока, така ли???

59

Анонимен

преди 5 години

Всъщност Фюрера може да бъде считан за дефакто основателя на държавата Израел. Той, в съвместни координирани действия с Ционистите от Синдериона в Ню Йорк. Годината е 1936 и все още се е надявал на мирно решаване на нещата. Месеци по-късно виртуалната държава Юдея обявява война на Райха под силен натиск на фамилията Ротшийлд.E EDIN SVIASTEN KOMENTAR DA PROCETEM IMA I DRUGO VTORATA SVETOVNA VOINA E SAZDADENA OT TEZI S ZEL DA SI NAPRAVIAT VOENNIBAZI V EVROPA I DA SAZDADAT CHUMATA MULTUKULTURALIZAM

58

sAMOLED

преди 5 години

Жалката истина е, че сградите са били стари, плъзнали са мишки, *** и мравки чак до 51 - я етаж. Решили да ги съборят, но просто са нямали време да евакуират всичките ***, работещи там, а пък и това е било чудесен повод да обвинят арабите и да си изхвърлят старите бомби!

57

Ели

преди 5 години

До: КПий един чай - успокоителен.В главата ти е дива пропаганда.Да не си О краинец?Урок номер 1: Световният капитал, няма държава и националност.Урок номер 2: Ако не знаеш кой е прав и нямаш трети информатор, виж жертвите и убитите деца.Урок Номер 3: Терористите, кой ги спонсорира и създава, наема.Урок номер 4: Кой се бори срещу терористите.Урок номер 5: Кой унищожава и гори източно православни църкви?Урок: Кой подстрекава терористите - изгоЗа останалото - се учи, млад си, развивай се!

56

k

преди 5 години

До до к1) майката на Путин е еврейка, а това го прави евреин по всички еврейски стандарти !2) когато беше прейзбран първата работа на Путин беше да иде на крака при Московския равин 3) Кремъл винаги е бил буфкан с еврей, 90% от Руските олигарси са еврей - всъщност 90% от всички милиардери са еврей !

55

www

преди 5 години

НАЛИ САМИ СИ ВЗРИВИХА КУЛИТЕ СЕГА КАКВО СЪЖАЛЯВАТ ЛИ ?????

54

k

преди 5 години

Евреите от Голдман Сакс инвестират стотици милиони в заводите КрупАнглия приема закон задъвжаващ биснеса да има най-малко 25% от вноса си от Германия !ето така става икономическото "чудо" на Хитлер евреите спонсорират Хитлер от самото начало !!!Точно така като спонсорират Путин (съшо евреин) !!!

53

Анонимен

преди 5 години

А кой ограби до голо Русия по време.на Елцин, ***?

52

до к

преди 5 години

Стига си съчинявал *** неможе да ни убедиш в измислиците си!

51

Анонимен

преди 5 години

Почитат атентатът извършен от американското правителство срещу собствения си народ.

50

к

преди 5 години

До ДодоХитлер е бил слуга на еврейския заговор точно като Путин (който е евреин)запитвал ли си се как става така че партията на Хитлер, която няма пари дори и за вестник, изведнъж ушива 4 милиона униформи за СА и плаща заплати на 4 милиона СА щурмовака !?как Путин само за 4 години от ограбената до голо Русия успя да направи отново световна сила - как стана така че в Русия изведнъж се върнаха трилярди долари изнесени зад граница !?

49

Анонимен

преди 5 години

ВПК създаде безкрайната война с тероризма за да раздуе военния бюджет на САЩ същи и военните им бази по света.

48

Додо

преди 5 години

До Мустафа: Мараба Мустафа! Добре дошъл! Ти помоли ли се за жервите на 11.09 на тазвечершния намаз?