29

Дедо ви

преди 5 години

Следменструални проблеми....нормално е за жени в такава възраст....нека го забравим това!

28

Анонимен

преди 5 години

"Никога не е късно да се изложиш" - много точна българска поговорка , г-жа Манева , въпросът не е до човешките взаимоотношения - чалгата нанесе непоправими рани в българската духовност и както и да се прикрива ,под каквато и форма да се представя дори и зад безспорния Ви талант на актриса си остава Ч А Л Г А

27

ШибиРиби

преди 5 години

Най големите чалгари ги е гнус от чалгата, най големите *** се държат като правоверни. Азис и Манева са си нормални земни и чуствителни хора.

26

шоп

преди 5 години

Е сега ще ме накарате да търся този клип да го гледам, па после защо Азис имал н'ам колко си милиона посещения:(

25

Анонимен

преди 5 години

"И кой реши, че са грешка?"Това го реши огромното мнозинство от българите на чиито раменесе крепи държавата.Християни с ценности и морал.

24

ШМАТКА

преди 5 години

Поредното доказателство, че с годините човек не помъдрява, а изкуфява и става дементен.

23

Анонимен

преди 5 години

Аууу, Азис имал кауза, ще падна!

22

Анонимен

преди 5 години

Никога не е била добра актриса, не знам какво я лансираха толкова преди, явно по партийна линия... А пък каузата на т.нар. Азис някой знае ли каква е?!?! И защо въобще ни занимавате с тия отпадъци, а не дадете за речта на Орбан в Европейския парламент, попилял е толерастите, браво!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Проява на лош вкус и комерсиализъм, това е всичко. Ако имаше някаква кауза, защо не направи песен в Васил Найденов например. Той също е гей, но никой нямаше да я обвинява в кич и комерс, защото Васко-Кеца (за разлика от Васко пиераско Азис) е голям певец, музикант и човек с отношение към естетическите ценности.

20

аз-ът

преди 5 години

Клип представляваш манджа между ярко изразени ***нски ритми, турски маанета, рок (оркестъра клати главите, бие барабаните, китарите), садо-мазо г*й порно (каишите на голо на част от музикантите) и накрая баба Цветанка отгоре като черешка върху тортата. Каузата му защитавала? Коя му е каузата-да популяризира турските маанета у БългарияКво ли не прави човек за едни 2 хиляди лева хонорар.

19

Ники

преди 5 години

В потвърждение на тезата ,че никога не е късно човек да стане за резил!!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

жената на стари години се усети къде е парата ! в чалгата, в кича...

17

Госпожо Цв. Манева,

преди 5 години

Отхвърлянето на Истанбулската конвенция не само от БСП, НО И ОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ Е СЛУЧАЙНО и НИЩО ОБЩО НЯМА С ОМРАЗАТА КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ.В българския наказателен кодекс ясно е показано как се защитават от закона всички български граждани, независимо от пол и етнос. Вземи го прочети този кодекс. И после развивай теории колко били неразбрани хомосексуалистите.

16

Анонимен

преди 5 години

Голяма мод;а да и се кланят на тая баба еее

15

Соня

преди 5 години

Азис има песни, има роли. Той ниво над Манева. Тя винаги е работила като пиар за себе си. Като актриса е ниско ниво, монотонен глас и където и както може да се уреди. Да е жива и здрава с поредната си реклама.

14

Анонимен

преди 5 години

Е тя пък кой знае каква актриса,но за пари откъдето падне нещо от там...

13

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен провал по всички линии в България .Това се нарича манджа с грозде .

12

...

преди 5 години

Преди се снимаше с Бай Тошо, сега се снима с Бай Азо. Кара по течението!

11

Анонимен

преди 5 години

Бабо Цвето на твоите години не трябваше да се излагаш. После не трябваше да се излагаш още повече като се правиш на умна.

10

Цв.Манева,

преди 5 години

Защо не се включихте в неистовото ОПЛЮВАНЕ на Истанбулската конвенция от К.Нинова и БСП към РАЗЛИЧНИТЕ( *** наречени от тях..)Въпреки че в написването е участвала Йотова (БКП/БСП)като депутат от ЕС. Вие също сте от БКП/БСП.Писахте ли на К.Нинова или на БСП "ЗАЩО тази омраза към различните?"За бедни- бяхме бедни и при социализма.РАВЕНСТВО не може да има при НИКОЙ строй( Вие сте на 75, аз- на 85 и знаем)Равенство има само в романа на Томазо Кампанела "градът на слънцето"- утопия.( има и