89

Анонимен

преди 5 години

Манева, Манева и ти ли за пари се предаде на простотията и пошлостта. Нима забрави що за чудо беше този Азис с перата и роклите? Защитавай чалгарията то само и това ще остане в тази държава.

88

Анонимен

преди 5 години

Току-що гледах клипа,нищо му няма,не виждам какво лошо намирате в думите на Манева,смисъла е да приемаме различните такива каквито са,да не ги отричаме.Различни може да са и инвалидите,не само обратните,различни може и да са различномислещите,къде виждате проблем в това?Манева е икона в киното,стига злоба!

87

Анонимен

преди 5 години

Ква кауза ве баце. Тая такъв глад я гони, че за 2000 лв и моята кауза (още не знам каква е) ще защитава. А убавеца по-долу сравняващ Парцалев с хермaфродита Азис, явно никога не го е виждал на екран. Парцалев човек само като му видиш лицето и те напушва смях.

86

Анонимен

преди 5 години

Тази едно време все роли на "другарки" за пример играеше. Не беше добра актриса дори като млада, защото във всички роли беше една и съща.

85

Също Анонимен

преди 5 години

До АнонименМузиката също е изкуство , а Азис е толкова талантлив колкото беше Невена Коканова, Парцалев и други известни таланти!,,

84

Българин - родолюбец

преди 5 години

Браво на Цветана истинска българка поклон

83

Българин - родолюбец

преди 5 години

Браво на Цветана истинска българка поклон

82

Мен

преди 5 години

За вас нормално е да ви се кланяме и да се съгласяваме с вас, без да ви посочваме ако грешите. Е няма да стане, покланяме се само пред истината.

81

Анонимен

преди 5 години

Г-жо Манева, жестоко ми паднахте в очите...Много боли и е крайно тъжно, когато човек на изкуството предаде именно самото Изкуство и премине на една друга страна, където няма нищо етично, свято и духовно.Какво биха си помислили в случая всички онези хора, с които сте била заобиколена през годините - Невена Коканова, Тодор Колев, Георги Парцалев?! До тук ли паднахте?! Като толкова сте искали да си намерите кауза, която да защитавате, да бяхте защитили поне останките от Бългатското Кино...

80

Гражданска позиция

преди 5 години

ПОТВЪРЖДАВА СЕ МАКСИМАТА, ЧЕ НИКОГА НЕ Е КЪСНО ЧОВЕК ДА СТАНЕ ЗА РЕЗИЛ.

79

Ето какво става ...

преди 5 години

А аз си спомням ролята в която държеше едно изхвърлено в кофата за *** дете и казваше, че децата са цветята на света. Затова и я уважавам тази жена дори заради възрастта и точно заради това е усетил нейната слабост и я изманипулирал, но за чалга диктатор дарявам два литра дизел, кой колкото може. Да ходя да събирам при следващото задръстване, дарявайте. Искате ли да се обзаложим, че това ще е много мил жест и ще подобри нивото на здравословен гняв.

78

Анонимен

преди 5 години

По принцип на никой не му пречат различните, почват да "пречат", когато парадират със своята "различност" с цел некви облаги. Най-лошото е медийната подкрепа, която въвлича и младите неосъзнати пубери за тях да си различен и да го натрапваш е модерно, начин да се сдобият с внимание, известност..

77

Анонимен

преди 5 години

Ами защо да не го защитава? Нали ще налее парички в явно отънелия й бюджет? Заради това дори ще ни убеждава какъв велик човек е Азис. Да се учудвам? Не. Само се питам какво стана с актьорската й кариера? Май е доста позаглъхнала. Преди време участва в сериали. А сега? Защо уж голяма актриса като нея нещо много я закъса на актьорското поприще? Виж как големи актриси вече на възраст, все още владеят зрителския интерес и са търсени. Този, който го може го може и сега. Не е въпросът в пенсиите.

76

БГ

преди 5 години

Старческата деменция не прощава ! Жалко наистина, харесваше ми тази жена !

75

Шамана

преди 5 години

Ако държавата беше дала прилични пенсии на артистите ни, нямаше да се бутат в чалга клиповете. Не е за съдене г-жа Манева, трябва и да се яде в този живот.

74

Анонимен

преди 5 години

Ако си л. на75 си бил л. и на 25, и на всяка друга година.Недей да клинкявиш.Нали се приши към него.Платиха ти.Трай си.

73

приятел по призвание

преди 5 години

Радвам се, че успвям да живея добре тук и въпреки масовата простотия около себе си не се дразня, не се ядосвам и не обръщам внимание на това, което не ме интересува. Бих искал да посъветвам скучаещите самотници, които коментират скучни "НОВИНИ" да си намерят по-интересни и смислени занимания, защото затъвайки в елементарните постижения на елементарни хаора забравяте кои сте всъщност и че вероятно сте повече от това, което ви карат да вярвате че сте.

72

Агент Нови Чък

преди 5 години

Артистката със същия патос говореше и от трибуните на конгресите на БКП-то...И там се кълнеше във вярност ЗАВИНАГИ...И на Сорос се кълне, само и само да е на софрата...

71

Ludoto Lenche

преди 5 години

...do 68 .Da svikvate s " Evro-tsennostite " !!! Tova ni chaka !!! Hai sas zdrave baino ...

70

Анонимен

преди 5 години

Сега ще си види кой колко *** е. Вече прочетох няколко коментара на мислещи се за умни хора, че Азис, видиш ли, бил единственият артист, който артикулирал някакви социални проблеми, имал бил позиция. Театърът, поезията, литературата, киното, и т.н. не са изкуства за тях. Трябва да умееш да събереш всички безмозъчни се.ляни, които всъщност нарушават всъщност правата на други пред телевизора, за да те обявят за артист и хуманист. Одипломени простац.и, и.диоти и позьори.