16

Дришо

преди 5 години

Аз съм красив фъфлещ младеж

15

Анонимен

преди 5 години

И тая, много взе да разбира от тенис! Кой ли пък й иска мнението?

14

Евгени Георгиев

преди 5 години

Логика:Съдията: нарушаваш правилата!Серина: аз съм жена!

13

Анонимен

преди 5 години

Серена Уилямс не е кралица. Крал е. Мъжки род. При това взема стероиди и наркотици. Скарала се била със съдията... Като не го е пребила пак е късметлия човека! С тези хормонални терапии за подобряване на спортните резултати имат проблеми да си контролират гнева тези жени!

12

Валентин

преди 5 години

На тия хора някой им е разкачил мозъците от реалността. Оная серена се държи като селя нка, обижда и истерясва от злоба, че съперничката и е по-добре от нея, но на края казва "аз се боря за правата на жените", хаштаг метоо и прочее, и плиткоумните медии и набедени за звезди почват да се разлигавят от умиление. никаква връзка с главния мозък

11

Ludoto Lenche

преди 5 години

...Grishee , .." Mojesh da iskarash tsarnoto ot busha ...ama ne moje da iskarash busha ot nego " ...ta taka s tvoiata Nikolina I onova nedorazumenie " afroamerikankata " ...basi kva slojna duma ?!??

10

Анонимен

преди 5 години

Баба Никол Шерцингер дава наклон на мненията. Пак е избягала от старческия дом.

9

Ludoto Lenche

преди 5 години

...abe niama li koi da se izpravi I da poiska da ia proveriat tazi mrahla za doping ?!?? Sigurna sam che shte izpochupi strelkite na uredite ako ia testvat !!!

8

Поручик Ржевски

преди 5 години

Представям си ако Шарапова се беше държала така какви анти-руски анализи щяха да се изсипат.

7

й

преди 5 години

горилата Серина която има офицялно разрешение от Световната Допинг Огранизация за се зоби ....само я погледнете тази горила - като ходеща реклама на стероидите и финциклидите е !

6

Анонимен

преди 5 години

Е нормално е черните да се подържат една друга.Кралица била.150 кила мутант с физиономия на канибал.И не е от химията тия мъжки мускули нее.Кралица е верно.На фрийк шоуто.А тая шерцингер си е любителка на черните тупалки.Нали имаше снимка как докато Гришо напиня на корта тя опипва некъф видимо надарен и повъзбуден афроамериканец в един бар.Аз бих и бил шута на тая след няколко секунди ако бях на мястото на оня.С неговите пари автобуси хубавки мадами от източна Европа ще се редят на опашка за дец

5

Анонимен

преди 5 години

Културистката Серина одъртя и вече налита само на съдии,но е далеч от назобеното си минало.

4

Непозната

преди 5 години

Е, не разбира се, Шарапова е наистина кралица, което предполагам, че вбесява Шерцингер. Докато на Серина защо да не направи един комплимент, нищо не губи от това.

3

Киро Кюмюря

преди 5 години

И кой е този Никол, че да му разучавам умните постове в жалък сайт?

2

4oko

преди 5 години

Една маймyна защитава друга маймyна ! Нищо ново под слънцето. Те са си така като животински вид от веки веков.

1

Ludoto Lenche

преди 5 години

.tochno tazi steroidna tsarna mutantka bila " tsaritsa" ?!?...pak se e nashmarkala Grishee!!!