23

Свободен българин

преди 5 години

До Анонимен7 - "РУСИЯ И ЦЯЛОТО И НАСЕЛЕНИЕ ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА!!!!!!!!!!" - Дали разбираш какво искаш!? И как се нарича това?! И кой би го подкрепил!? И кой би го допуснал!? И какво призоваваш, а и какво ще последва от тези твои въжделения!?

22

gery

преди 5 години

Земята на Божия Син е обречена . Дори да се изгради наново, след не много време, събитията ще се завъртят така че отново ще бъде разрушена . Тази Земя е прокълната още с разпването на Исус - Той самият е видял това с свръхсетивните си качества и го е казал на учениците си .

21

Анонимен

преди 5 години

По-добре градове от съветски тип отколкото говедари, война и ИД.

20

Анонимен

преди 5 години

През 1980 Дамаск беше прекрасен светски град,.А сега е прекрасен съветски град...

19

Анонимен

преди 5 години

Да им е честита на сирийците СанСтефанска Сирия!

18

Анонимен

преди 5 години

Саудитата са лошите. Докато те не мирясат, още ще заминат при девиците.

17

Анонимен

преди 5 години

Вече се говори за бъдеще на Сирия. Сигурно, несигурно, но явно войната вече свърши и Запада вече сменя темата. Преди Запада говореше все за ИД, докато не дойте Русия да свърши работата. Следващата тема е за бъдещето на Сирия, която отново ще се използва за пропаганда, да се плюе по Русия.

16

Анонимен

преди 5 години

Путин няма абсолютно никакъв ресурс да възстанови Сирия. Ще построят един квартал, за да снимат рекламни клипове в него и толкова.

15

Българин

преди 5 години

Доста по-сигурно е бъдещето в момента, от колкото ако бяха разцепили Сирия на отделни райони, контролирани от различни терористични и бунтовнически групи.Сега поне си има единно правителство, което с все сили се опитва да поправи разрушенията от 5 годишната война.

14

Анонимен

преди 5 години

През 1980 Дамаск беше прекрасен светски град, с девойки с къси полички като у нас. В Киркук също нямаше ни една с хинджаб или квито там ги наричат забрадките им, макар че нямаше къси полички града си беше напълно светски. Всякаквите там революции и демократични нашествия върнаха арабския свят в 17 век. Пък вие пишете какви били диктатори били.

13

Анонимен

преди 5 години

Истината е че *** разруши Сирия и призовава некой друг да му бърше гoвнaтa!Избива мирни сирийци, за да овласти друг диктатор. Жалко, много жалко за сирийския народ.

12

ХАХАХА

преди 5 години

САЩ ще напуснат Сирия като Виетнам - опозорени, с наведени главички и с отпечатъци от кубинки в областта на седалищния мускул.

11

Анонимен

преди 5 години

Китайците могат да съборят бетонен жилищен блок и с клечки за зъби. Ти грешиш.

10

cantstumpthetrump

преди 5 години

Саудитска Арабия нещо си проси статуси. Не беше Иран заради въображаемото им оръжие, не бяха Двете Кореи, не беше любов към евтината китайска стока, палестинците пречеха и те. А кога светът в лицето на сащ ще погледне към истинския проблем наречен петролотерористична сарабия.

9

СатаНАТО

преди 5 години

Много правилно са огбелязали - разрушенията са от артилерия и авиация, а такива има само Асад. Не можеш да събориш бетонен жилищен блок само с калашници.

8

СатаНАТО

преди 5 години

Любимиата игра на руснаците - игра на Потьомкинские деревни... Кой нормален човек ще се върне в държава с пожизнен президент, държан на власт с помощта на руски щикове? Тоя живот се дава един път, не да го похарчиш като поданик на и дьотски режим...

7

благодарим ви

преди 5 години

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама, Макрон и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 99 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

6

kukla

преди 5 години

Не знам как е в Сирия, но за западна ЕВропа знам как е. И в тоя стил един репортаж за Европа би изглеждал така: чисти и спретнати улици, прекрасни барокови сгради, разкошни църкви. Нявсъкъде пълно с жени с бурки, мъже с бради, кореми и броеници. На всяка улица черни хора ти навират стъклени гердани. Надписи "кебап хаус". Магазините пълни с нисокачествени стоки от Китай и Турция, ама с надписи "Гучи, Прада". Някой гей-прайд. И доста полиция, даже например в Рим и тежко въоръжена с оръдия

5

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ И ЦЯЛОТО И НАСЕЛЕНИЕ ДА БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 5 години

РУСИЯ ПРОКУДИ МИЛИОНИ СИРИЙЦИ ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ И НАПЪЛНО УНИЩОЖИ СТРАНАТА!!!!ЛИБИЯ И ИРАК ГИ ИМА ДОКАТО СИРИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА!РУСИЯ НАПЪЛНО ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ ИЗРАВНЕНА СЪС ЗЕМЯТА И ТЯ И ЦЯЛОТО И НАСЕЛЕИЕ !!!