34

ЗЛАТОТО НА БГ ????

преди 5 години

...ТОЙ ДАДЕ КОНЦЕСИЯТА ЗА ЗЛАТОТО НА БГ !!!!!!!!!!!!!!! АКО ТОЙ УПРАВЛЯВАШЕ ДУБАЙ, ТАМ ЩЯХА ДА СА МИЗЕРНИЦИ КАТО НАС !!!!!!!!!!!!!

33

СИМЕОНЧО

преди 5 години

А ВЛАКОВАТА КОМПОЗИЦИЯ , С КОЯТО ВИ ИЗГОНИХА С КАКВО БЕ НАТОВАРЕНА БЕ ДУШКО..Я СИ КАЖИ--КАК ЖИВЕЕШЕ В ИСПАНИЯ КАТО НЯМАШ И ЕДИН РАБОТЕН ДЕН--И ТАМ ЛИ ...ЦАРУВАШЕ--ФРАНКО ЛИ ТЕ ХРАНЕШЕ...СБОГОМ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ ТУК-КОМАРДЖИИЯ!!

32

к

преди 5 години

дойде този *** в България да си напълни гушата и сега почна да му малееколко прави са били комунистите да ги изритат от България !

31

ИСТОРИЯ

преди 5 години

Борис е получил 2 милона златни Долара . Да не се прави на Улав .Всички знаем че ги е изиграл на Комар в Националната Лотария на Испания . Сега да търка Билетчета завалията .

30

Иван

преди 5 години

Защо ни занимавате с този комарджия, който набързо позатри основни отрасли в България ей така, за да си напълни джобовете. Осъзнайте се, този е стар комарджия, готов да проиграе цяла България ей така за нищо.

29

248

преди 5 години

Царят помогна за ЕС, но не безкористно.Лапна много от външния дълг със сина си и Милен Велчев и банките зад тях.Но, казинатата и те си искат парите.Та, затова е допрял до имотите.Пари е вземал , но по-добре да си траем.

28

Анонимен

преди 5 години

Тоя германски престъпник трябваше да го закарат в Екатеринбург. Там знаят как да ги оправят такива със цялата им рода барабар.

27

Анонимен

преди 5 години

След тоталитаризма си взех имота и се промених с дни. Не за месеци.

26

Анонимен

преди 5 години

Избиването започна от баща му.

25

Анонимен

преди 5 години

130 години тази династия е като воденичен камък на врата на България.И% ни е донесла огромни беди.(

24

Анонимен

преди 5 години

Мога да повярвам, че е така, ако излезе и каже защо пристана на комунистите, нали са го изгонили, би трябвало да ги мрази в чарвата си!

23

Анонимен

преди 5 години

800 долара - 800 дни

22

Анонимен

преди 5 години

До15. А как би си представял да е цар.?

21

Анонимен

преди 5 години

Уж според новите предания, комунистите избили елита като дошли на власт, пък ей го сега баш елита от онова време, да си иска имотите. Някой да ми обясни това несъотвествие?

20

Анонимен

преди 5 години

Има стотици с куфарчета. Знаят им се и имената и адресите и на тези които ги наследиха след смърта им.Освен това има и такива , които са с парчета в царските имоти. Без да са му родниви. Просто си живуркат с години в негова собственост и се прават, че си е техно.

19

Анонимен

преди 5 години

А бе пич, ти сам каза че на българинът трябва да му се смени чипа. Зарежи всичко и си гледай кефа. Този народ да се оправя сам.

18

зрител

преди 5 години

Другарите откраднаха цялата валута от ВТДружества , изкупиха държавните предприятия за жълти стотинки ,Корни на 28 години имаше $70 000 и си купи дружество ,вие сте се огледели в бащинията на Царя !

17

1 лев

преди 5 години

всеки да даде по един лев на симеончо! белкем се махне веднъж завинаги. нито е българин. нито говори български. камо ли децата му.

16

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

На Симеончо му прощавам всичко.И това, че е комарджия и проигра български народни пари.И това, че открадна имоти и гори, които не са негови, а са на българския народ.И това, че излъга за онези 800 дни, в които уж щеше да оправи България.И крадливите му юпита, които досъсипаха България ...Не мога да му простя никога обаче едно нещо !Това, че по негово време беше издигнат и тръгна в политиката онова банкянско недоразумение, което вече много години унищожава българите и съсипва България.

15

Дон Колорадо

преди 5 години

Бълг.Робин Худ