59

Аууу

преди 7 месеца

"Милиони в куфарчета за Царя – нагла лъжа! Ще търси правата си"
Ще търси правата си или куфарчетата с милионите?

58

Анонимен

преди 7 месеца

Че ако хората те осъдят,че загубихте една трета от териториите на България и за кръвнина за убийствата на българи от фашистите до 1944 година,то без гащи ще останеш.
За Цанков - "черното було на България" или "кървавия професор",чувал ли си?

57

Анонимен

преди 7 месеца

Другарите докараха царя за да покажат пред Еврпа,че БСП е "Нова модерна партия", скъсала пъпната си връв с БКП,както и да влезем в ЕС.После се афишираха като столетница,сиреч БКП и играха пеераски номер на народа и на царя.Олигарсите при тях,а на народа и царя по един шут по комунистически маниер.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Оплел си я здравата.Впрочем на твое място ще си взема партакешите и няма да имам лице да се покажа пред българският измъчен народ.Грешен ход на тия ,които ти помогнаха да се измъкнеш в България

55

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 54
не, драги, това е твоят цар. Във всеки случай не е моят. Изобщо не искам да чувам за никакъв цар. А пък твоят цар ще си го гледкаш само как се е кадросал в списание Хелоу например с цялото си домочадие и демонстрира благополучие и богатство, а пък ти ще стоиш и ще зяпаш с овче обожание. Мислиш ли че му пука за теб? Забрави. на него му трябват само парите, ти изобщо не го интересуваш. Ще продължаваш ли да гледаш с овчи поглед? Аз нямам намерение.

54

Анонимен

преди 7 месеца

Стига сте зяпали! Това е Нашият цар.Ако не искате цар правете си република.Видяхме я.

53

Владо

преди 7 месеца

А защо не каже колко спечели сина му от Лондон като комисионна от сделката с преструктурирането на бълг.държавен дълг???МИЛИОНИ.Защото имаше информацията за подготвяната сделка,а информацията е много ценна.Това е само един пример на многото далавери на царя и семейството му.

52

Анонимен

преди 7 месеца

До зрител
Драги, няма цар, вече много отдавна. Може и да ти се иска да има , но вече няма, дори само идеята е смехотворна. И затова той няма никаква бащиния в България. И той самият няма място в нея. Видяхме го какво преставлява. И ако още някой продължава да го четка, значи не е наред с главата.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Мадридския мошеник, вервайте ми!

50

ined

преди 7 месеца

Дъртака забрави когато беше доносник на ДС и КГБ и му плащаха за това.
Сега се прави на ощипан и всеки път като си отвори устата бълва лъжи.

49

Истукан

преди 7 месеца

Този търси основателна причина да съди някой, за да му вземе парите или да си върне имотите, които не са негови.

48

11

преди 7 месеца

Защо тоя алчен дъртак влезе в коалиция и с ДПС? С най-антибългарската партия?
Сега опитва да краде за последно рептилът.

47

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен - Мога да повярвам, че е така, ако излезе и каже защо пристана на комунистите, нали са го изгонили, би трябвало да ги мрази в чарвата си!

Най-вероятната причина за да се оплете с комунистите е суетността му и още лакомия, алчност. Казано е: "И най-мъдрият си е малко прост"! През 2001 той не успя да постъпи мъдро. Грабна властта и се оака! А сега гледаме как му се преподават житейски уроци. Малко му е късно обаче.

46

Кьорсуфра

преди 7 месеца

Ne snam dali ba6ts mu si e tragnal s pari no sanam edno,tosi savle4 BG s bliso nolovon miliard.Taka4e da postapim kakto Garzite s tehmia,da mu se sabrani ds vliss v BG.

45

Анонимен

преди 7 месеца

До БРАВО 38
"Ама Кой го върна?"

БКП, БКП, БКП та кой друг!

44

Кеде е Мазута

преди 7 месеца

Мафзо-лея кой събори,мазута къде е дето събори мафзо-лея

43

Политически не и го

преди 7 месеца

Много наивен ,неграмотен , проЗД червендалест народ имало в България.Чипът за който препоръчва царя още не е сменен на младите червени чалгаджийчета.Повтарят като папагали лъжите спуснати от бившата партийна полиция на БКП - ДС.Тия мафиоти докараха царя като лице пред ЕС,за да бъдем приети на бързи обороти,както и стана,след което го вкараха във властта за да вземем финансова инжекция ,защото България беше обезкостена от червените чакали.Сега се гаврят,както при преврата през 1944 година.

42

Анонимен

преди 7 месеца

дедо Мони май е изкуФял.

41

СТРЪНДЖАТА

преди 7 месеца

ЖАЛКО, ЧЕ ТОЙ НАБУТА ПОЖАРНИКАРЯ В ПОЛИТИКАТА.....

40

пецата

преди 7 месеца

стана напечено и придворните медии пк отклоняват насъбралото се недоволство в друга посока, НЕ И НЕ мразим бойко на 1во място , а после всички останали