79

Паметлив

преди 9 месеца

А това,че Илия Павлов му плати хазартните дългове и го докара в България да му служи удобно се премълчава...

78

Анонимен

преди 9 месеца

Късно ти е за алиби.Много грешиш и подцени способностите на българските граждани Фалшиви са всичките ти документи и .Моли се на господ ,на дявола ако щеш и на телевизора си да ти помогнат,когато излезе наяве жестоката истина за теб и съучастниците ти.

77

USA

преди 9 месеца

Кога Симеон е коронясан за цар ? и защо за него се говори като за такъв и се обръщат с “ ваше величество “ ? Това го измислиха г*зоблизците от неговата партия и журналистите охотно подхванаха рефрена. Никой не говори за вредите - 3-те национални катастрофи и хилядите жертви. Подвил си опашката и заминал ( абдикирал ) в полза на сина си.

76

Анонимен

преди 9 месеца

Казвам ви,тези хора са пиявици в буквалния смисъл.
В Гърция не само,че бяха избити и тероризирани много хора,внесе се абсолютен нацизъм и фашизъм,загубиха и част от територията си,заради краля си.
И вместо Гърция да го осъди за жертви и компенсации за загиналите и пострадалите,той и семейството му съдят Гърция за имоти и компенсации,просто нямам думи какви наглеци са такива особи!
И всичките тези особи са ни натресени,дори не са местни!
Така смениха и азбуката и езика на днешните румънци и молдо

75

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен

Не,ДПС служат на англосаксонски интереси,турците са им работната ръка,слугите.
Но не можем да отречем,че Доган е умен политик.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Спомням си,че немците бяха против назначаването на Мадридския крадец на власт,тогава се учудих,защото той има и немска кръв,но по-късно разбрахме защо,немците се оказаха прави,тоя крадец продаде България.

73

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 63
Ами ДПС също са БКП! Я им виж миналото.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Такива са пиявици и по-добре да стоят далеч от България.Не се знае в кой момент ще засмучат кръвта на България.
Може да са диктатори герберите,но тук им свалям шапка,не се поддадоха на жаждите за грабеж от страна на този крадец горе.

71

Анатема

преди 9 месеца

Да му се забрани да посещава България завинаги, за вечни времена

70

Анонимен

преди 9 месеца

То и онзи гръцкия крал,чиито роднини бяха низвергнати от другите аристократични особи в Европа,се правеше на велик и донесоха фашизъм,нацизъм,смърт,грабеж и терор на Гърция,отнеха и половината Кипър по вина на тогавашната военна хунта и гръцки Крал,но сега гърците не го пускат дори да припари покрай Гърция!
Да се маха и тоя!

69

Тфд

преди 9 месеца

Този не разбра. Да ходи да става султан ако иска на Австрия,Германия... Спарта.

800дни му стигат

68

Анонимен

преди 9 месеца

Настръхвам като видя тази мазн@ физиономия. Сещам се за 2004 година. Англичаните спряха бизнес визите временно. Тогава "това нещо" ни казваше да си мълчим и всичко ще се оправело. Прибра паричките на англичаните и ни продаде.
Бог да пази БЪЛГАРИЯ от този

67

муспи

преди 9 месеца

Ах ние гонените, ах невинните и особено ах, бедните!! Докога! 60 милиона не стигат ли? Знаете как завършват тези работи! Можеше поне да ми върнете двореца където съм прекарал щастливото си детство. Аз вече не съм този спортист като преди, но все още мога да приемам ауденции и ощастливявам спортисти като мене. За България обаче няма повече да работа - нито премиер, нито президент! Обиден съм.

66

Защо ние

преди 9 месеца

Да плащаме за неговата глупост.Симеоне стига хленчи и щом толкова си го закъсал , помоли Доган и другите олигарси , които създаде , да ти отпуснат пожизнена пенсия.А ако наистина си невинен , обясни ни как се продава БТК за 0 лева , защото цената беше равна на печалбата му.

65

ВЪН ЗАВИНАГИ

преди 9 месеца

ВЪН
ВЪН
ВЪН
ВЪН

64

Анонимен

преди 9 месеца

Моля Дори и на шега не наричайте Доносника на ДС... цар.
Синът на това чу че ло заграби милиони на гърба на измъчения народ. Министрите му американ икономисти затрупаха България с дългове. Комарджията сам си написа и подписа декрет за заграбване на български земи
Жалък български *** го помилвал и му оставил главата на раменете на това чудовище за да се върне ограби и съсипе бедната България.

63

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен

Какви другари?ДПС докараха царя,за да не загубят властта.

62

Анонимен

преди 9 месеца

Не Станишев,а ей този горе ни въведе 10%-ния плосък данък,богатите да богатеят още повече,а бедните да обедняват още повече.
Преди имаше минимум необлагаем данък за по-бедните,а след него повишаването на данъка беше право пропорционално на получаваните суми,т.е. на богатството.И така е навсякъде в Европа,когато искаш да си богат,ще плащаш данъци за държавни дейности,които те обслужват и социални дейности.

61

Мадридчанин

преди 9 месеца

Пак ли тоз долен тип ще срами България по Европа?? Какви права има един престъпник?? Има избор или в затвора или Вън от България по най бързия начин. Няма отърване от тази напа ст.

60

един от народа

преди 9 месеца

на тоа измамник требва да му се забрани да посещава българия