94

gos

преди 5 години

дедо Мони кога беше премиер увеличи от 12 на 20 заплати изплащани при пенсиониране на служители на МВР, военни и забележете - висши магистрати. И така създава още по-голямо разделение и несправедливост в обществото.Кой смята че е справедливо тези професии да получават 20 заплати при пенсиониране, нека сложи -.Вие ще получите ли 20 заплати бруто при пенсиониране?

93

Софиянец

преди 5 години

Най- вероятно е така! При изгонването им от България не са им дали нищо! В много по-късен период при вербовката му е получил ДОСТАТЪЧНО !!!!

92

ха сиктир от тука!

преди 5 години

ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ!!!!!!

91

по нашенски

преди 5 години

Ако мине!

90

Име

преди 5 години

няма съмнение, че царската клика си върна не само парите от куфарчетата, но и доби доста отгоре. моля, ако обича "царската фамилия" да не се превръща в поредните плъхове и да си търси парите от бтк по законен път от юпитата си! инак - кофти! за да не кажа много кофти!"

89

Болгар

преди 5 години

Наиграха го здраво! Като презерватив. А уж бил интелигентен, полиглот. Жалък си Симеоне. А имаше цялата власт да промениш България.

88

анонимен

преди 5 години

Мафиотски пияница и хазартаджия

87

Анонимен

преди 5 години

До кралица Елизабетна Симеон царска титла не му е давана,той не е коронован,последния ни Цар е Борис.И ние не сме царство,а република.Тези които забогатяха покрай него,да му построят голяма къща с градина,какво се стискат?

86

Анонимен

преди 5 години

че кой говори за долари ? - бабите разказваха за злато ,ценности, влакове тъпкани !, но сигурно няма документи и е недоказуемо .камо ли в Бг - то вчера ги отнема 5 милиарда и Нищо не доказаха/намериха/върнаха

85

Тошко Петков

преди 5 години

СТИГА С ТЕЗИ ЦАРЕ, ПРИНЦОВЕ И ЦАРЕДВОРЦИ. ДА ОТИВАТ КЪДЕТО ИМА ЦАРСТВА.

84

кралица Елизабет

преди 5 години

Царя що не съди Държавата , кой глупав Народ гони Царя си , абе тва умешено Племе не заслужава даже да се намира в пределите на Европа а там някаде до Пакистан

83

БОКЛУК-КДС- КГБ

преди 5 години

До ВЪН ЗАВИНАГИВсичко друго, но не и цар!!!!!!!!!!!!!!!

82

монархист

преди 5 години

НЕ СИ НИКАКЪВ ЦАР, ЩОМ МИСЛИШ ЗА ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

81

Snorky

преди 5 години

От всичко най-много боли истината...

80

Анонимен

преди 5 години

Унищожаването на държавността и публичния сектор, огромната корупция и мощна олигархия бяха целта на управлението на този, когото комунистите докараха на власт. Заедно с него въведоха плоския данък, премахнаха необлагаемия минимум,направиха болниците търговски дружества и т.н. И това продължава с пълна сила и днес. Затова България стана малък остров от богаташи сред море от бедняци. ПО всички лоши показатели първи в ЕС.

79

Анонимен

преди 5 години

Тоя ако беше Цар и имаше достойнство, нямаше да се забърква в тази помия. Не му утива на титлата да се занимава с подобни дела. "Царя" е обезпечен финансово до края на живота си. Той избра за няколко имота да си плюе на името и титлата. Е вече никой не гледа на цар. Симеон изгуби уважението на ьял един народ.

78

Шоп

преди 5 години

Жив да го ожалиш,сълзи не ми останаха от плакане,*** и мекерето.

77

Паметлив

преди 5 години

А това,че Илия Павлов му плати хазартните дългове и го докара в България да му служи удобно се премълчава...

76

Анонимен

преди 5 години

Късно ти е за алиби.Много грешиш и подцени способностите на българските граждани Фалшиви са всичките ти документи и .Моли се на господ ,на дявола ако щеш и на телевизора си да ти помогнат,когато излезе наяве жестоката истина за теб и съучастниците ти.

75

USA

преди 5 години

Кога Симеон е коронясан за цар ? и защо за него се говори като за такъв и се обръщат с ваше величество ? Това го измислиха г*зоблизците от неговата партия и журналистите охотно подхванаха рефрена. Никой не говори за вредите - 3-те национални катастрофи и хилядите жертви. Подвил си опашката и заминал ( абдикирал ) в полза на сина си.