12

Врабеца

преди 5 години

Че този е виюновен нама спор.Трябва да влезе в пандиза,но въпроса ми е колко други пияни богаташи се разминават с решетките.понеже бутат пари под масата?

11

1.58 промила!?

преди 5 години

Една ракия,значи!?Тя да не е била от дамаджана!?

10

Анонимен

преди 5 години

И това пък ако е оправдание...?!

9

Писна

преди 5 години

"опел, алкохол, надзирател" и прическа - петелски гребен - актуална сред определен вид среди, малко напомпани мускулчета и ето ти го "провинциалния Херой".

8

Ели

преди 5 години

Опел, алкохол, надзирател.Нашата компания е голяма, и ние се веселим, ама как един от двадесет човека след глътка алкохол - дори бира, нищо че е позволена една чаша, не си позволява да шофира.Това си е предумишлено убийство.Аман, от псевдомутреещи се индивиди.Цяла България трябва да се вдигне, национален протест "доживотен затвор, без право на обжалване при употреба и установяване на алкохол и др. средства".Не при ПТП, а при употреба.

7

Анонимен

преди 5 години

Никаква гаранция, зад решетките...................да е мислил преди да се е качил пиян на колата!!

6

шматка

преди 5 години

ИСТИНАТАСЛУЖИТЕЛИТЕ ПОД ПАГОН НАРУШАВАТ ЗАКОНИТЕ ЗАЩОТО ПАГОНА ГИ ПАЗИ.ГАРВАН ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИТози не е карал за пръв път пиян.Колата с ред.документи ли е.Защото и това правят.Карат без преглед и винетки из областа.

5

Еи това е

преди 5 години

Глоби с изтекла давност.Присъди по споразомение.Пълна анархия.Едно момче убиха във Варна,*** с бмв останя колата и бяга.Докога?

4

Анонимен

преди 5 години

Гаранцията не е наказание.Гаранцията е залог, че няма да се укрие.

3

Мислещ

преди 5 години

До ПОТЪРПЕВШ ! Само да ти уточня,че надзирателите не са полицаи.Те са към министерството на правосъдието.Иначе за другото си прав.

2

Сандо

преди 5 години

той изпил една ракия ... за бутилка става дума вероятно

1

потърпевш

преди 5 години

еий голема държава сме.каква е таз гаранция какви пет лева??? с алкохол,убил човек,работил ченге и ще го пускат.ужас,голям ужас,българино.такива директно в панделата и после да се решава дали да е до живот или смърт.защо не върнат смъртното наказание нали нашите ;братя;в америка все още го ползват?????.