77

1

преди 5 години

Едни съседчета цяло лято, даже в периода 14-16 часа, режат стари дограми, стари ски, врати и какво ли още не, за да се отопляват с тях през зимата. Точно под нашата тераса са. С нетърпение чакам да дойдат студовете и да се обадя в общината.

76

П.Петров

преди 5 години

Когато реалният среден доход е достатъчен за закупуването на нова кола!

75

Алекс2

преди 5 години

Говорят ни за замърсен въздух а по Нова ТВ показват десетки заводски пушещи комини явно от Китай...б-ахти измамниците целта е пак да ни друсат като брашнен чувал !

74

:-)

преди 5 години

Е как да не са взели мерки. Нали от вчера се иска поскъпване на газта с 14% заради... поскъпване на алтернативните източници. А и са намерили начин - махаш станцията и ето ти чудо... въздуха чист :)

73

до 78

преди 5 години

Че кой те кара да им купуваш автомобилите бе, купуай руски и китайски автомобили. Те горят и по-малко и са супер.P.S. Нашите институции се вълнуват само от усвояване на Еврофондовете, другото... не се спазва.

72

Анонимен

преди 5 години

Кога? Ами, когато германските и френските автомобилостроители платят неустойките в пълния им размер за лъжите за екологичните норми на колите им. Плюс глобите и лихвите за 30 години назад. То бива наглост ама тяхното на нищо не прилича!

71

ГЕРПераст

преди 5 години

Столичната община само планира как да открадне поредните стотици милиони.. гражданите кучета ги яли.

70

иван

преди 5 години

Колко точно *** трябва да си, за да забраняваш отопляването през зимата с дърва, а да разрешаваш целогодишно устройването на заря, фойерверки и др. за щяло и нещяло???

69

Armagedon

преди 5 години

Абе то и по плажовете на Средиземно и Черно море има финни прахови частици,ама и дума няма да се закрият или да им се наложат глоби на Държавите който ги притежават.Що така избирателно бре.Нали за екологията се бориме.То и край барбекютата на дървен *** има,ама и тех никой не ги споменава,като замърсители.Дали защото оправят ишиаси или що ли?Сега да не им турите и на тех такса печен *** или такса кебап мирис.То щом е за"стрижене"на матряла,хич няма и да се учудя де.Хайде сполай вим в обира

68

бай Иван

преди 5 години

Има под текст в посланието на Европа.Интилигентно,възпитано ни подканят да си съставим план,най после да отстраним червените олигарси ,които замърсяват икономическата и политическата атмосфера на България !

67

Анонимен

преди 5 години

Не виждам как ГЕРБ ще накара избирателите си да спрат да замърсяват въздуха с фини прахови частици, като горят в печките каквото им падне. Друг голям замърсител няма. Вторият по големина замърсител - неизмитите улици, е далеч назад след печките на твърдо гориво.

66

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ НИКОГА НЯМА ДА ТРЪГНЕ СРЕЩУ СВОЯ ЕЛЕКТОРАТ.

65

Анонимен

преди 5 години

Плана за мръсният въздух се крие в цената на добавките за тока. А те са. Пренос превоз и 20 процента ДДС. Когато тока беше с поносими цени спрямо заплатите всички в нашият блок се отоплявахме с климатици. От няколко години цените станаха непоносими и целият блок преминахме на дърва и въглища. Купихме си печки на твърдо гориво и се върнахме във времената на прадядовците. Вместо да вървиме напред в 21 век се върнахме в 19 век.Това е благодарение на ненаситните Комунисти превърнали се в капиталисти

64

Анонимен

преди 5 години

Що пита? Да не вейне към тех ли? Ми то нии смръдим ваааа! Кой не е трътнал ни съ е изпуснал.

63

Край

преди 5 години

Олицетворение на слабата власт, която не ще да управлява а се интересува само от харченето на пари са колчетата против паркиране на тротоара.Общината гради тротоарите щото не иска да глобява. В белите страни като си качиш гумата на тротоара - ти вземат месечната заплата. В САЩ колци по тротоара няма нищо че има стотици милиони коли.

62

Край

преди 5 години

За да се реши проблема с мръсния въздух не трябва да се харчат бюджетни пари /демек нема и комисионни/ за това - никой не ще да се захване. Трябват рестрикции към "милите" избиратели, а това е непопулярно. Града трябва да се сложи в РЕД. Трябва здрава ръка.

61

Нено Димов и Бойко

преди 5 години

Ни-ко-га!

60

Анонимен

преди 5 години

Да се забрани софия за леки автомобили някои ще се вози да трови при толкова удобен градски транспорт

59

Кифладжията

преди 5 години

до ЕВРОПАТАА аз питам: КОГА ЩЕ СПРЕТЕ ДА ВНАСЯТЕ МЮ*МЮНИ И ****МУНИ!!!!!!!!!!!!!!??????????

58

Анонимен

преди 5 години

Га умрем сите за да нема кой да съ трови.